Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Μα δεν επηρεάζει κάπου το να έχεις τατουάζ... Στο εξωτερικό επιτρεπεται στην Ελλάδα μόνο απαγορεύεται...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Τωρα το τι γινεται μονο οι μεγαλοι το ξερουν.. αν κ κατα την γνωμη μ κ γιατι εχω τατουαζ ειμαι τις αποψης να εχουνε αλλα μεχρι κ ενς σημειο.. εμενα προσωπικα δεν θα μ αρεσε να εβλεπα αστυνομο με μανικη πχ.. καταλαβες τι λεω; διακριτικα κ μεχρι εκει που δεν φενεται κ δεν ξευτιληζει τον νομο..
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Το σωστό θα είναι αγκώνας και κάτω να μην υπάρχει λαιμό και πρόσωπο... Τώρα κάτω από τα παντελόνια και της μπλούζες δεν φαίνονται οπότε δεν επηρεάζει και κάπου
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια ειρθε η ωρα μας εμας που ειμασταν Δεα εδ... Να μπουμε ειδικοι φρουροι... ειμαστε σιγουρα μεσα!!!
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια αν μπορείτε απαντήστε μου αν ξέρετε αν βγει προκυρηξη το 2020 και είμαι γεννημένος 16/1/1992 Θα μπορώ να λάβω μέρος με όριο τα 28 σύμφωνα με παλιές προκυρηξεις.. σας ευχαριστώ ..
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εάν δεν έχεις κλείσει τα 29 μπορείς ναι
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εγω πιστευω οτι υπαρχει και το ενδεχομενο να παρει αμεσα τους 500 για να φτιαξει τη ΔΕΛΤΑ, και τους υπολοιπους το 2020!
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από atma »

Παίδες γεια σας! Έχω κάτι χρόνια να μπω να διαβάσω για προκηρύξεις και ό, τι άλλο θεωρώ σημαντικό στο forum αυτό. Σκέφτομαι να φτιάξω χαρτιά για λιμενικό που η προκήρυξη είναι προ των πυλών. ΑΝ (λέμε τώρα αν) προσληφθώ στο λιμενικό και 3-4 μήνες αργότερα βγει προκήρυξη για Ε. Φ. υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξω χαρτιά; Και αν επιλαχώ να παραιτηθώ από Λιμενικό και να μπω Αστυνομία;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Wolver φίλε Μου όμως στην προκυρηξη του 2011 λέει ( β. Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31 Δεκεμβρίου του έτους γέννησης. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01-01-1983 και μεταγενέστερα) αν βγει το 2020 Πες Μάρτιο η καλοκαίρι θα είμαι εγώ που γεννήθηκα 16/1/1992 28 και κάτι μηνες δεν το υπερβαίνω; είσαι σιγουρος αδερφέ ..
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Όλοι μαζί θα μπούνε στο 2020, άσχετα αν βγεί η προκήρυξη τώρα. οπότε πιστεύω 1500 άτομα με μια προκήρυξη να είναι έτοιμοι
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ εγ ετσι πιστευω μια με 1500 με μια θα βγαλει κ ας ελπισουμε αμεσα να προλαβουμε κ εμεις κ ας τους παρει μετα απο το 2020..
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τι πιθανότητες πιστεύεται υπάρχουν να βγει η προκήρυξη τέλος καλοκαιριού ή αρχές φθινοπώρου και με αθλήματα και όλες τις άλλες διαδικασίες να μπουν στις σχολές Νοέμβρη του 2019?
Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα Εγω ειμαι 22/10/1990 προλαβαινω
Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα εγω που ειμαι 22/10/1990 προλαβαινω
athanatos

Δημοσίευση από athanatos »

Καλησπέρα παιδιά. Εγω εδινα 4η φορα πανελληνιες δεν πηγα τοσο καλα υπογογιζω οτι εβγαλα γυρω στις 16000. Επι σειρα ετων εχω περασει σε ψηφιακα συστηματα στο παπει, μαθηματικο καθως και οικονομικο της ασοεε στη προσπαθεια μου να περασω στην ελας. Την εχω χασει και για 150 την εχω χασει και για 2000 μορια. Μιας και ηταν η τελευταια μου φορα καθως με παιρνει το οριο ηλικιας κοιταω για φρουρος. Ομως εχω ενα αθλιο απολυτηριο (11.7) διπλωμα μηχανης αυτοκινητου καθως και Δ κατηγοριας και ενα λοουερ. Εχω παει ειδικες δυναμεις. Εχω οποτε οπως τα υπολογιζω ενα 2270 μόρια. Εχω ελπίδες πιστεύετε?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες