Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν χωραει βυσμα στις προκηρυξεις ειδικων φρουρων! Οτι χαρτια εχει ο καθενας τα καταθετει στην αστυνομικη διευθυνση της περιοχης του και απο κει και περα τα ελεγχει το ΑΣΕΠ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Απλα ρωταω ειναι υποχρεωτικη η στρατιωτικη θητεια για να μπεις ειδικος φρουρος;
wolver έγραψε:Δεν χωραει βυσμα στις προκηρυξεις ειδικων φρουρων! Οτι χαρτια εχει ο καθενας τα καταθετει στην αστυνομικη διευθυνση της περιοχης του και απο κει και περα τα ελεγχει το ΑΣΕΠ.
αν ξέρεις τον διοικητή της διεύθυνσης δεν μπορεί να κάνει κάτι;
vardtrooper έγραψε:Απλα ρωταω ειναι υποχρεωτικη η στρατιωτικη θητεια για να μπεις ειδικος φρουρος;
Προφανώς. Σώμα ασφαλείας είναι και μάλιστα δίνει μόρια σε όσους έχουν υπηρετήσει σε επίλεκτα σώματα ή ως ΔΕΑ.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το βυσμα μπορει να βοηθησει στους επιλαχοντες.. ολα γινονται στην Ελλαδα!! Η λογικη λεει οτι η προσληψεις θα γινους τους πρωτους μηνες του 2020! Οτιδηποτε διαφορετικο θα αποτελει εκπληξη!
Παντως εγω που ειδα την εκπομπη με την μπακογιαννη που ειπε ο αλεξ παραπανω, ειπε οτι το 2020 θα γινουν προσληψεις 2000 νοσηλευτων και 1500 αστυνομικων. Οποτε μαγκες το πιο σιγουρο ειναι εαν βγει κυβερνηση η Ν. Δ το 2020 να εχουμε την πολυαναμενονη προκηρυξη μετα απο 9 χρονια!
Δηλαδη εγω που τον ιουλιο κλεινω τα 28 εαν βγει πχ σεμπτεμβριο θα μπορεσω να κανω τα χαρτια μου; η μεχρι τον δεκεμβριο πιυ εχω το οριο για βα μην φαινομαι 29; ασχετος αν τους παρουν μετα απο την νεα χρονια;
Θα μπορέσεις ναι
Πρέπει όπως και στο λιμενικο να ανεβάσουν τα όρια ηλικίας έστω κατά 1-2 χρόνια...Είναι μλκια να μην το κάνουν ενώ υπάρχει αποχή 10 χρόνων σχεδόν...
Δλδ του λιμενικου τι είναι, λιγότερο ή περισσότερο παραγωγικοί και τα ανέβασαν;
Δλδ του λιμενικου τι είναι, λιγότερο ή περισσότερο παραγωγικοί και τα ανέβασαν;
Μεσον μπορει να μπει στις προκαταρτικες απο τι γνωριζω ακομα και να μην της δωσεις με καλο μεσον!
Plc0 έγραψε:Μεσον μπορει να μπει στις προκαταρτικες απο τι γνωριζω ακομα και να μην της δωσεις με καλο μεσον!
Και μετά ξύπνησες.
Έχετε γίνει όλοι ειδήμονες. Ειδικά όταν αναφέρεστε για βύσματα. "ξέρω το ένα, ξέρω το άλλο" και δεν ξέρετε την τύφλα σας.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Ακόμα δεν βγήκε η νδουλα, και εμφανίστηκαν οι βυσματομαχοι. Ο Κουλης θα είναι πρωθυπουργός, οχι ο Καραμανλής μην μπερδεύεστε.
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Το βυσμα μπορει να βοηθησει στους επιλαχοντες.. ολα γινονται στην Ελλαδα!! Η λογικη λεει οτι η προσληψεις θα γινους τους πρωτους μηνες του 2020! Οτιδηποτε διαφορετικο θα αποτελει εκπληξη!
ποιος ο λόγος το βύσμα να σε βοηθήσει αν είσαι επιλαχοντας; τι να παρακαλάω να φύγει κάποιος για να μπω
Plc0 έγραψε:Μεσον μπορει να μπει στις προκαταρτικες απο τι γνωριζω ακομα και να μην της δωσεις με καλο μεσον!
και αν είναι τόσα τρανταχτα τα αποτελέσματα δεν γίνεται να διαμαρτυριθουν οι υπόλοιποι;
προκατακτικα εννοείς τα αθλήματα, υψομετριση, βάρος, ψυχολογικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες