Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Motorhead αυτοι που πηραν πτυχια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης γιατι οταν εδιναν πανελληνιες δεν δηλωσαν αστυνομια αλλα επελαξαν το πανεπιστημιο; Σημαινει οτι δεν ηθελαν αστυνομια, και μολις ειδαν τα δυσκολα με τη κριση ειπαν ας χωθουμε στο δημοσιο για το σιγουρο μισθο! Οπως και στο λιμενικο ειναο πολλοι αυτοι με πανεπιστημιο που θελουν να μπουν!! Ενω υπαρχουν ατομα οπως και εγω μαζι που το εχουμε στοχο απο μικροι να μπουμε. Εγω εχω δωσει 2 φορες πανελληνιες για Αστφυλακων και τη 2η φορα δε μπηκα για 500 μορια. Γι αυτο εχω ενσταση για αυτους που λετε οτι ειναι κριμα επειδη εχουν πτυχια τριτοβαθμιας!! Και για μας που το θελαμε ανεκαθεν να μπουμε κριμα ειναι!!
Ολοι λενε για τριτοβαθμια.. οι περισσοτεροι δηλαδη απο οτι βλεπω.. δηλαδη εμεις τις δευτεροβαθμιας ειμαστε του πεταματου; ολοι αξιζουμε την ευκαιρια μας χωρις εξερεσεις το τι τελειωσε ο καθε ενας επειδη τελειωσε ο αλλος πανεπιστημιο.. ενας πανεπιστημιας δεν το θελει περισσοτερο απο εμενα.. κ μονο επειδη τελειωσε κατι κ σπαταλησε χρημα για τις σπουδες.. γιατι ολοι για να μαζεψουμε καποια μορια τουλαχιστων απο αυτους που το θελουνε πραγματικα σπαταλησανε κ χρονο κ χρημα κ αφησαν κ δουλειες κ γυναικες κ σπιτια.. μιλαω εκ προσωπικης εμπειριας.. απλα οι περισσοτεροι το θελουνε λογο ανεργιας.. αλλα δεν ειναι τοσο απλα..
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Ι ΜΑΚ, σε πληροφορώ ότι το όνειρο μου ήταν και είναι αστυνομία και οχι για το δημοσιο, αν γινοταν πηγαινα και εθελοντικα. Έδωσα πανελλαδικές 2 φορές, την πρώτη πέρασα αστυφυλάκων αλλά λόγω ατυχήματος δεν πηγα στις αθλητικες δοκιμασιες ενω είχα περασει ψυχοτεχνικα και υγειονομικα. Τη δεύτερη φορα δεν περασα γιατι ανεβηκαν στο θεο οι βασεις. Λιμενικο όπως λες δεν πήγα σε καμια προκηρυξη και ας ειναι δημόσιο γτ δεν είναι αυτος ο σκοπος μου , αν και εμπαινα αερα. Παρόλα αυτα έβγαλα πανεπιστημιο και εκανα και μεταπτυχιακο για να βρω μια δουλεια της προκοπής αν γινεται στην Ελλαδα, πήγα καταδρομες (Ι ΜΑΚ ημουν και γω) και όλα αυτά τα χρόνια περιμένα και περιμενω να βγει μια ερημη προκηρυξη... Το δημόσιο δεν είναι για όλους αυτοσκοπός, όπως δεν θα έπρεπε να είναι για κανέναν απο όσους θέλουν να μπούν στα σώματα ασφαλείας.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι storm το λεω για αυτους που οταν εδωσαν πανελληνιες ηθελαν να περασουν πανεπιστημιο και μετα απο χρονια που ειδαν τα δυσκολα παρακαλουσαν να βγει καμια προκυρηξη στα σωματα ασφαλειας για να βολευτουν.. και γω στην αστυνομια και τζαμπα θα εμπαινα... αν ηθελα απλα να μπω στο δημοσιο θα μπορουσα να εχω μπει Σωφρονιστικος υπαλληλος στη τελευταια προκυρηξη που βγηκε!
Παιδιά χίλια συγνώμη εάν βγαινω εκτός θέματος αλλά θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει μια. απορια να μου φύγει το ανγχος!! είμαι γεννημένος 19-9-1994, μπορώ να συμμετάσχω στις πανελλήνιες 2020 και να λάβω μέρος στην προκήρυξη της αστυνομιας; Συγνώμη και πάλι και ευχαριστώ για την. κατανοηση εκ των προτέρων!!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Στις πανελλήνιες του 2020 δεν μπορείς για αστυνομία, μόνο για λιμενικό. Για προκήρυξη μια χαρά μπορείς αν βγει
Ναι αλλά η προκήρυξη βγαίνει Μάιο και του χρόνου του Μάιο το 2020 δλδ εγώ θα είμαι 25και8 μηνων, γιατί να μην μπορώ να συμμετάσχω; τα χαρτιά μου δεν θα μπορώ να τα κανω; Με λίγα λόγια όταν βγει η προκήρυξη και η προθεσμία των δικαιολογητικών εγώ θα είμαι 25 και κάτι μηνες!!!
Και ο κυρανακης σε χθεσινή εκπομπή διευκρινησε πως το 5 προς 1 δεν θα ισχύσει για όλο το δημόσιο. Όπως ο ίδιος τόνισε θα γίνουν άμεσα 1500 προσλήψεις στην αστυνομία.
Παιδια κατι ψιλοασχετο Μπορει ενας ΕΦ να παει τροχαια εστω και με μεσον;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Η μπακογιαννη χθες ειπε στην ερτ οτι οι 1500 προσληψεις αστυνομικων θα γινουν απο το 2020.
alex
alex7 έγραψε:Η μπακογιαννη χθες ειπε στην ερτ οτι οι 1500 προσληψεις αστυνομικων θα γινουν απο το 2020.
Προφανως ρ συ! Με τον νεο προυπολογισμο! Το θεμα ειναι να γινουν ;p Που πιστευω οτι θα γινουν!
Έναν απλό Ε. Φ. να ρωτήσεις θα σου δώσει την απάντηση.. Λόγο του ότι έχει γίνει με πολλές προκηρύξεις Ε. Φ...
Βγαίνει προκήρυξη τον Σεπτέμβριο (2019 Όπως είπε ο Κυρανακης) μέχρι να τελειώσουν οι αιτήσεις να βγουν αποτελέσματα να περάσεις γιατρούς αθλήματα κλπ κλπ κλπ 1η Γενάρη μπαίνεις (2020 όπως είπε η Μπακογιαννη με τον προϋπολογισμό του νέου έτους!)
Στην τελευταία ή προτελευταία προκήρυξη έτσι έγινε.. έβγαλε Σεπτέμβρη και η πρόσληψη έγινε 1η Γενάρη για να πιάσουν όλο το έτος οι Ε. Φ. και να μπει στον προϋπολογισμό του νέου έτους..
Βγαίνει προκήρυξη τον Σεπτέμβριο (2019 Όπως είπε ο Κυρανακης) μέχρι να τελειώσουν οι αιτήσεις να βγουν αποτελέσματα να περάσεις γιατρούς αθλήματα κλπ κλπ κλπ 1η Γενάρη μπαίνεις (2020 όπως είπε η Μπακογιαννη με τον προϋπολογισμό του νέου έτους!)
Στην τελευταία ή προτελευταία προκήρυξη έτσι έγινε.. έβγαλε Σεπτέμβρη και η πρόσληψη έγινε 1η Γενάρη για να πιάσουν όλο το έτος οι Ε. Φ. και να μπει στον προϋπολογισμό του νέου έτους..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Όλα τα στελέχη λένε για άμεσα προσλήψεις στην αστυνομία... και ο Άδωνις σήμερα τα ίδια είπε στον Ευαγγελάτο. Τονίζουν πολύ την ασφάλεια, θα δειξει
βρε παιδιά δεν βαριέστε να κάθεστε όλοι μέρα στην τηλεόραση για να δείτε τι θα πουν οι βουλευτές;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Παιδια ενας που εχει τελειωσει στρατο αν εχει βυσμα ειναι αρκετο για να μπει ειδικος φρουρος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες