Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

glock έγραψε:Χωρις πιστοποιηση δεν παιρνεις τα μορια, επισης δεν ειναι απαραιτητο προσον... Σου δινει επιπλεον μορια

Πες τα glock... Αλλά θα σου πει πως δεν ξέρεις. Άσχετα αν εσύ μπήκες με την προκήρυξη του 2011 που ισχυρίζεται!

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Fsafa εισαι βλημα... εγω δεν αμφισβητω οτι θελει πιστοποιηση.. λεω απλα οτι δε το γραφει η προκυρηξη του 2011 οπως το γραφουν αλλες προκυρηξεις(Σωφρονιστικων) και ειπα μηπως δε χρειαζοταν, γι αυτο και ρωτησα εδω!! Αφου εσυ δεν ενδιαφερεσαι για καμια προκυρηξη γιατι μας πρηζεις; Και στο φορουμ για λιμενοφυλακες και σωφρονιστικους το επαιζες εξυπνος και εκραζες κοσμο!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Motorhead έγραψε:Wolver ευχαριστώ για την απάντηση!

Επειδή έχω κοιτάξει παλιότερες προκυρηξεις (π. Χ του 2011). Η αρχαιότερη χρονιά συμμετοχής είναι το 1983. Μεταξύ 1983 με 2011 μεσολαβούν 28 χρόνια οπότε χρονικά είναι έγκυρο.

Το θέμα είναι ότι εάν κάποιος είχε γεννηθεί τον Δεκέμβρη του 1982, το 2011, χρονικά πιάνεται 29 ακόμα και αν τα κλείνει πραγματικά στο τέλος του έτους...

Γι αυτό ρώτησα...

Εάν κλείσω τον Σεπτέμβρη τα 28, το 2020 από το 1991 μεσολαβούν 29 χρόνια ακόμα και αν τα συμπληρώσω τον Σεπτέμβρη...

Γι αυτό αναρωτιέμαι

Δεν μπορώ να σού απαντήσω με σιγουριά, και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου... Αν κάποιος άλλος ξέρει να βοηθήσει καλό θα ήταν να μας πει.

Σ αυτήν την περίπτωση μόνο μέχρι το τέλος του 2019 έχω ΕΛΠΊΔΕΣ ή εάν βγει μέσα στο 2020, τσαμπα η προσμονή και η αναμονή τοσων χρόνων;

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Αν βγει θα βγει μετά το 2019 το 2020 και τζάμπα περιμέναμε εμείς το 1992 θα χουμε Κλείσει τα 28 εκτός αν αλλάξει την ηλικία πράγμα δύσκολο η με κοινή προσπάθεια όλων... με email στον και πύργοι υπουργό όπως έγινε και στο λιμενικό με το όριο ηλικίας Πς
Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Παιδια εγω πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει καπου μεταξυ Μαρτιου-Απριλιου-Μαιου του 2020!!! Μεσα στο 2019 δε νομιζω λογω προυπολογισμου!!
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Fsafa εισαι βλημα... Εγω δεν αμφισβητω οτι θελει πιστοποιηση. Λεω απλα οτι δε το γραφει η προκυρηξη του 2011 οπως το γραφουν αλλες προκυρηξεις (Σωφρονιστικων) και ειπα μηπως δε χρειαζοταν, γι αυτο και ρωτησα εδω! Αφου εσυ δεν ενδιαφερεσαι για καμια προκυρηξη γιατι μας πρηζεις; Και στο φορουμ για λιμενοφυλακες και σωφρονιστικους το επαιζες εξυπνος και εκραζες κοσμο!

Λέγε ο, τι θες, βρίσε. Δεν πειράζει. Χαζούλης είσαι και κάπως πρέπει να φανείς και εσύ. Στους Σωφρονιστικούς το γράφουν επειδή έχει να κάνει με φύλαξη κτιρίων. Λογικό να είναι κύριο προσόν αλλά εσύ πέρα βρέχει.

ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ »

http://policenet.gr/article/κ-μητσοτάκης-«δεσμεύομαι-ότι-θα-επαναφέρουμε-την-ομάδα-δέλτα-θα-προσλάβουμε-1500-νέους
marios390

Δημοσίευση από marios390 »

Παιδιά καλησπέρα. Σχετικά με το όριο ηλικίας στην προκήρυξη των Ε. Φ.(με ηλικιακό όριο τα 28 έτη) ως ημερομηνία γεννήσεως λογίζεται η 31 Δεκέμβρη του έτους γεννήσεως του εκάστοτε υποψήφιου. Π. Χ οι του 1992 μπορούν να συμμετέχουν ως τέλος του Δεκέμβρη.(2020-1992=28). Επίσης σχετικά με τον χρόνο της έκδοσης της προκήρυξης, με επιφύλαξη πάντα αυτό που θα πω παρακάτω, δόθηκε μια πληροφορία σε συγγενικό πρόσωπο που υπηρετεί στην αστυνομία ότι Η προκήρυξη είναι προγραμματισμένη να εκδοθεί τέλη Αυγούστου σε περίπτωση που βγει η ΝΔ. Τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. ΥΠΟΜΟΝΗ!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Marios390 δυσκολο μου φαινεται να κανει τοσο γρηγορα προσληψεις χωρις να εχει βγει η προυπολογισμος της νεας κυβερνησης! Η λογικη λεει αυτο λεει. Τωρα αν ισχυσει αυτο που λες θα ειναι μεγαλη εκπληξη!
Motorhead

Δημοσίευση από Motorhead »

Είναι κρίμα εάν πάρουν από το 2020 και μετά, να μην ανεβάσουν τα όρια ηλικίας έστω μέχρι τα 29-30.Ατομα με πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μεταπτυχιακά, με 2900 μόρια χωρίς πολυτεκνιες ή τριτεκνιες να μένουν απ έξω (ενώ περιμένουν από το 11 μια προκυρηξη) και να μπαίνουν άλλοι με απολυτήριο 10,12 και 13 επειδή είναι μέσα στο όριο.

Είναι αμαρτία από το θεό...

marios390

Δημοσίευση από marios390 »

Ι' ΜΑΚ και μένα να σου πω την αλήθεια δύσκολο μου φαίνεται αλλά είπα να μεταφέρω την πληροφορία.
Tomi

Δημοσίευση από Tomi »

Για τέλος Αυγούστου δεν νομίζω αλλά ποτε δεν ξέρεις μπορεί να πάρει 500-600 άτομα για αρχή και μετά να ξαναβγάλει αλλά και εγώ επειδή είχε πει άμεσα πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου θα βγάλει προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αμαρτια ειναι για ολους που δεν θα προλαβουνε που τοσα χρονια απο το 11 περιμενουν τοσα χρονια και δεν αξιοθηκαν να κανουν τα χαρτια τους ενω τοσα χρονια ξοδεψαν χρονο κ χρημα για να ανεβασουν τα μορια τους οπως ελεγε ενα παλικαρι στις προηγουμενες σελιδες και να μην μπορεσουν να κανουν τα χαρτια τους επειδη εφτασαν 29.30.31... αν κ θα ειναι μεγαλη εκπληξη να βγαλει οπως ειπε ο φιλος παραπανω τον αυγουστο αν κ το σκεφτηκα και εγω με τα φυσικα λεγομενα επι νδ.. γτ αν βγει αυτη πολυ πιθανο να την βγαλει κ αμεσα γτ σκεφτειτε οτι ειναι υπερ τις προστασιας του πολιτη και ερχεται ενας χειμωνας γεματο αγροτικους, σχολικους, δεκεμβριανους και αλλες πολλες χειμωνιατικες πορειες απο τις οποιες οι περισσοτερες γινοντε επεισοδια οποτε για την καρεκλα τους κ μονο κ για να μην εχουν να πουνε τπτ τα μμε κ για να μην αφησουν να σπασουνε ολη την αθηνα η οτι αλλο ισως την βγαλει.. ας ελπισουμε σ αυτο κ εγω μεσα ειμαι.. αν κ οχι οτι δεν θα τα σπασουν αλλα να εχουμε να λεμε..
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

https://www.facebook.com/groups/317909672464545/

Παιδιά θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να γίνεται μέλη μόνο όσοι είστε άνω των 28 ετών. Ο σκοπός της ομάδας είναι μόνο ένας. Η αύξηση του ορίου ηλικίας και τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σου εστειλα κ εγω αλλα απο τις γυναικας μου γιατι εγω δεν εχω..ΕικόναΕικόνα.. αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, Venom94 και 10 επισκέπτες