Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Φιλε glock μιας και εισαι ηδη ειδικος φρουρος λυσε μας την απορια... για να παρεις τα 300 μορια της μηχανης πρεπει να εχεις το Απεριοριστο διπλωμα, ή τα παιρνεις και με το Α1, Α2;

Να σε βοηθήσω εγώ.. Στην τελευταία προκήρυξη που έκανα τα χαρτιά μου πήρα 300 με το 125cc

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ναι ρε μαγκες μην τρελενεστε! Το εχω πει πολλες φορες οτι το 125 πιανει 300 μορια. Εαν ψαξετε στο φορουμ εχει απαντηθει ηδη πολλες φορες! Γενικοτερα εαν εχετε αποριες μπορειτε να πατε σε παλαιοτερα νηματα για προκηρυξεις ειδικων φρουρων. Σχεδον ολες Οι αποριες ειναι ηδη απαντημενες ;)
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Οκ απλως λεω μηπως αλλαξει τιποτα... το διπλωμα γ' κατηγοριας πιανει 200 μορια σωστα?100 ειναι του αυτοκινητου, αλλα αν εχεις το γ' κατηγοριας μετραει το μεγαλυτερο!! Σωστα;
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

wolver έγραψε:Ναι ρε μαγκες μην τρελενεστε! Το εχω πει πολλες φορες οτι το 125 πιανει 300 μορια. Εαν ψαξετε στο φορουμ εχει απαντηθει ηδη πολλες φορες! Γενικοτερα εαν εχετε αποριες μπορειτε να πατε σε παλαιοτερα νηματα για προκηρυξεις ειδικων φρουρων. Σχεδον ολες Οι αποριες ειναι ηδη απαντημενες ;)

Εκτός από 2 απορίες! Πότε θα βγάλει και αν αλλάξει το όριο ηλικίας! 🤣

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Χαχα μονο ο θεος τ ξερει αυτο Εικόνα
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ρε παίδες γιατί δεν κάνουμε Μια ομάδα να στείλουμε επιστολές στην νέα κυβέρνηση; με αίτημα την έκδοση προκύρηξης ; Ας αγωνιστούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε και ας χάσουμε... δεν χάνουμε Τίποτα..
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Γιαννη δε χρειαζεται.. η νεα δημοκρατια θα βγαλει σιγουρα προκυρηξη, το ειπς αλλωστε. Το θεμα ειναι ποτε... εγω πιστευω αρχες του 2020!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εάν υποθέσουμε ότι θα βγει η ΝΔ , ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για 1500 στοχευμένες προσλήψεις ειδικών φρουρών. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πιέσουμε κάτι από την στιγμή που είναι και επιθυμία της νέας κυβέρνησης.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

wolver έγραψε:Εάν υποθέσουμε ότι θα βγει η ΝΔ, ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για 1500 στοχευμένες προσλήψεις ειδικών φρουρών. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πιέσουμε κάτι από την στιγμή που είναι και επιθυμία της νέας κυβέρνησης.

προεκλογικη επιθυμια πιστευω...

alex
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Παιδια η προκυρηξη του 2011 λεει οτι παιρνεις 200 μορια με το πτυχιο δημοσιου Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας!!! Πρεπει να εχεις παρει και την πιστοποιηση εοππεπ; Η προκυρηξη του 2011 δεν εγραφε κατι για πιστοποιηση εοππεπ!!!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Και πως θα φτιάξει Δέλτα θα ενισχύσει Δίας και θα καθαρίσει τα Εξάρχεια; Μην ξεχνάς ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον ψηφίζει γ αυτό τον λόγο. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας στο θέμα ανομίας και εγκληματικότητας είναι τεράστιο.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

wolver έγραψε:Και πως θα φτιάξει Δέλτα θα ενισχύσει Δίας και θα καθαρίσει τα Εξάρχεια; Μην ξεχνάς ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον ψηφίζει γ αυτό τον λόγο. Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας στο θέμα ανομίας και εγκληματικότητας είναι τεράστιο.

Έλα ξύπνα καμία κυβέρνηση δεν θα καθαρίσει ούτε τα Εξάρχεια ούτε τίποτα. Σιγά μην καταργήσουν και το άσυλο από τα Πανεπιστήμια.Εικόνα

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γατί μπορεί να το λέει προεκλογικά απλά για να το πει επίσης ποτε θα την βγάλει είναι ένα θέμα... αν κλείσουμε τα 28 παπάρια 🤪
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ερωτηση... αν πχ βγει προκυρηξη εφ.. εχω τελειωσει επαλ σε ποια κατηγορια ειναι; το πτυχιο μου ειναι μεγαλυτερο απο το απολυτηριο μπορω να κανω τα χαρτια μου μονο με το πτυχιο του επαλ;
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Xanthos έγραψε:Ερωτηση... αν πχ βγει προκυρηξη εφ.. εχω τελειωσει επαλ σε ποια κατηγορια ειναι; το πτυχιο μου ειναι μεγαλυτερο απο το απολυτηριο μπορω να κανω τα χαρτια μου μονο με το πτυχιο του επαλ;

Απολυτήριο επαλ Α κατηγορία

Πτυχίο ειδικότητας Β κατηγορία..

Πες βαθμό να σου πω τι σε συμφέρει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες