Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Ανδρέας έγραψε:Ε ναι υπάρχουν σπουδαία επιχειρήματα όπως πέρασε το όριο ηλικίας μας ας κλαφτουμε λίγο μπας και μας λυπηθούν. Γελάει ο κόσμος.

Αν είχες προσπαθήσει κ εσύ αγόρι μου γιατί αγόρι είσαι όχι άντρας.. με κόπο σπαταλοντας χρόνο κ χρήμα και δεν έβγαινε προκήρυξη για 8 χρόνια χωρίς να σου δώσει καν την ευκαιρία να προσπαθήσεις, τότε να μου έλεγες. Επίσης ένα βασικό επιχείρημα είναι το όριο ηλικίας της εξωτερικής φρουράς που είναι 32 και έχουν παρά πολλά κοινά στην εργασία τους. Βασικά ίσως οι εξωτερικοί να χρειάζονται περισσότερες απαιτήσεις. Θα τελειώσω εδώ μιας κ ότι κ να σου πω λόγο του νεαρού της ηλικίας που έχεις δεν πρόκειται να καταλαβεις. Ααα και αν έχεις τα μόρια που με κόπο κατέκτησες (εφόσον ήθελες να μπεις στο σωμα θα εχεις παλέψει γιαυτο)δεν έχεις να φοβηθεις τπτ από κανένα 32αρι. Καλό βράδυ

Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

μελλοντικος έγραψε:γίνεται να πας ξανα σχολείο για να ανεβάσεις το απολυτήριο;

Ανάλογα το σχολείο που ήσουν. Εγώ είχα βγάλει ΤΕΕ και γινόταν να γραφτώ ενιαίο. Τώρα αν κάποιος είναι ενιαίο πχ μπορεί να πάει μόνο επαλ και μόνο για πτυχίο ειδικότητας το οποίο κατατάσσεται στην Β κατηγορία που περνούν το 20%

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

0 32αρης πόσο ήταν το 2011 και τ 2009?; Ευκαιρίες υπήρχαν τώρα αν εμείς θυ μηθηκαμε στο τέλος τις προκηρύξεις είναι άλλο θέμα. Ας πάει και 50 το όριο ηλικίας που είναι ο πατέρας μου να μπεις κ αυτός , αδιάφορο μου είναι αλλά όχι κλάψα και γκρινια
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Παιδιά λογικά θα το πάει στα 32 το όριο.

ΔΟΚΙΜΟΣ 334
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ 334 »

Πιστευει κανεις για προκυρηξη πριν τις εκλογες; Μεσα στον επομενο μηνα?
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

" Αντρακλα" χαλάρωσε λίγο δεν είσαι ο μόνος με προβλήματα στον κόσμο ή ο μόνος που περνάει δύσκολα. Είσαι το χειρότερο παράδειγμα Έλληνα, ο Ελληνάρας που σκέφτεται μόνο την πάρτη του, νομίζει ότι αυτός περνάει δύσκολα και όλοι οι άλλοι κάθε μέρα κάνουν αέρα με 500ευρα και αν κάτι δεν είναι στα μέτρα του θα αρχίσει τις κλαψες και τα επιχειρήματα που δεν πείθουν κανέναν. Επίσης το ότι συγκρίνεις εξωτερικούς φρουρούς με αστυνομία και λες ότι το επάγγελμα των εξωτερικων φρουρων είναι πιο δύσκολο δεν θα το σχολιάσω καν, ασχέτως που το αναφέρεις μόνο και μόνο επειδή έχουν όριο τα 32 έτη. Επιπροσθέτως βάλε στο μυαλό σου ότι άλλο υπουργείο το Δικαιοσύνης και άλλο το προστασίας του πολίτη, δεν θα μοιάζουν σε τίποτα τα όρια ηλικίας και τα προσόντα.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

Bill931 έγραψε:0 32αρης πόσο ήταν το 2011 και τ 2009; Ευκαιρίες υπήρχαν τώρα αν εμείς θυ μηθηκαμε στο τέλος τις προκηρύξεις είναι άλλο θέμα. Ας πάει και 50 το όριο ηλικίας που είναι ο πατέρας μου να μπεις κ αυτός, αδιάφορο μου είναι αλλά όχι κλάψα και γκρινια

Προσωπικά εγώ! Το 2009 και το 2011 ήμουν 20 χρονών. Τότε "γνώρισα την προκήρυξη" έκανα τα χαρτιά μου και στις δύο Αλλά δεν είχα αρκετά μόρια και ήμουν και στην Β κατηγορία. Αμέσως λοιπόν πήγα και γράφτηκα σε επαλ (Που ανήκει στην Α κατηγορία) έβγαλα πολύ μεγαλύτερο απολυτήριο (και ξέρεις εκεί έφαγα 2-3 χρονάκια) έβγαλα διπλώματα και άλλα χίλια δυο πράγματα που μου φάγανε χρήμα Αλλά κυρίως χρόνο. Στα 24 μου λοιπόν κατάφερα να συγκεντρώσω 28500 μόρια... Αν είσαι γνώστης ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Όλη η Ελλάδα να κάνει αίτηση εμένα δε με κουνάει κάνεις από τους πρώτους 100. Και ξαφνικά βγαίνει ο Τσίπρας κυβέρνηση και δηλώνει κατά του θεσμού... Και από τα 20 μέχρι τα 28 έφαγα 4 χρόνια να μαζεύω μόρια και 4 χρόνια να περιμένω και να ελπίζω... Την τελευταία μου χρονιά (2014) βγήκε ο Κυριάκος και ελεγε για προκηρύξεις και έταζε έταζε. Φίλε είχα μαζέψει όλα τα χαρτιά σε ένα φάκελο και καραδοκουσα μέρα με την μέρα ποτέ θα βγει να ειμαι ο πρώτος που θα τα καταθέσω... Αλλά βλέπεις ήταν μόνο παραμύθι. Πήρε τους ψήφους και μετά στα @@ Του. Στο συρτάρι η προκήρυξη... Αν ήσουν στη θέση μου πως θα σου φαινόταν; Θα έκανες ένα ακόμα αγώνα για να αλλάξει το όριο (Όπως έχει γίνει σε πολλές προκηρύξεις) η θα τα παρατούσες;

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Z'MAK-304 έγραψε:
Bill931 έγραψε:0 32αρης πόσο ήταν το 2011 και τ 2009; Ευκαιρίες υπήρχαν τώρα αν εμείς θυ μηθηκαμε στο τέλος τις προκηρύξεις είναι άλλο θέμα. Ας πάει και 50 το όριο ηλικίας που είναι ο πατέρας μου να μπεις κ αυτός, αδιάφορο μου είναι αλλά όχι κλάψα και γκρινια

Προσωπικά εγώ! Το 2009 και το 2011 ήμουν 20 χρονών. Τότε "γνώρισα την προκήρυξη" έκανα τα χαρτιά μου και στις δύο Αλλά δεν είχα αρκετά μόρια και ήμουν και στην Β κατηγορία. Αμέσως λοιπόν πήγα και γράφτηκα σε επαλ (Που ανήκει στην Α κατηγορία) έβγαλα πολύ μεγαλύτερο απολυτήριο (και ξέρεις εκεί έφαγα 2-3 χρονάκια) έβγαλα διπλώματα και άλλα χίλια δυο πράγματα που μου φάγανε χρήμα Αλλά κυρίως χρόνο. Στα 24 μου λοιπόν κατάφερα να συγκεντρώσω 28500 μόρια... Αν είσαι γνώστης ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Όλη η Ελλάδα να κάνει αίτηση εμένα δε με κουνάει κάνεις από τους πρώτους 100. Και ξαφνικά βγαίνει ο Τσίπρας κυβέρνηση και δηλώνει κατά του θεσμού... Και από τα 20 μέχρι τα 28 έφαγα 4 χρόνια να μαζεύω μόρια και 4 χρόνια να περιμένω και να ελπίζω... Την τελευταία μου χρονιά (2014) βγήκε ο Κυριάκος και ελεγε για προκηρύξεις και έταζε έταζε. Φίλε είχα μαζέψει όλα τα χαρτιά σε ένα φάκελο και καραδοκουσα μέρα με την μέρα ποτέ θα βγει να ειμαι ο πρώτος που θα τα καταθέσω... Αλλά βλέπεις ήταν μόνο παραμύθι. Πήρε τους ψήφους και μετά στα @@ Του. Στο συρτάρι η προκήρυξη... Αν ήσουν στη θέση μου πως θα σου φαινόταν; Θα έκανες ένα ακόμα αγώνα για να αλλάξει το όριο (Όπως έχει γίνει σε πολλές προκηρύξεις) η θα τα παρατούσες;

Εγώ θα έδινα πανελλήνιες. Το να κατηγορείς την κυβέρνηση και τον εκάστοτε πρωθυπουργό ή υπουργό ή τον οποιονδήποτε για τις δικές σου επιλογές. Φαίνεται λίγο παράλογο.

Ας έδινε 3 φορές πανελλήνιες πχ που έπαιρνε κάθε χρόνο αστυφύλακες. Εσύ επέλεξες να περιμένεις μια προκήρυξη που κανείς δεν σου είχε εγγυηθεί πως θα βγαίνει συνέχεια.

Τώρα για ποιον αγώνα μιλάς για να αλλάξει το όριο. Τι να σου πω.

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Και καλά θα κάνεις... Εγώ αυτό που λέω είναι οτι αυτός που είναι 31-32 δεν στέκει να γκρινιάζει διότι το τολ2011 ήταν 23-24 του δόθηκε η ευκαιρία δεν τα κατάφερε πάμε παρακάτω... Δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα και εμείς αυτή την μια ευκαιρία ψάχνουμε και αν γίνει έγινε.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από KYNHGOS »

δεν το καταλαβα, εσυ τι προβλημα εχεις καθε φορα και πεταγεσαι ;

ΕΑΝ βγει προκ και ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ να μπεις, τι προβλημα εχεις εαν υπαρξουν καποιοι που θελησουνε να ζητησουνε μια μικρη αυξηση στην ηλικια ; Νομιζεις μηπως οτι θα εισαι πιο επιχειρησιακος;

Σε πληροφορω οπως εγω και πολλοι αλλοι απ το 11 που βγηκε η τελευταια προκ, οσοι απολυθηκανε το 2012 και μετα και εχουνε τα μορια... Και πιστεψε με ειναι αρκετοι... Δεν τους δωθηκε η ευκαιρεια 7 χρονια τωρα ΚΑΝ να κανουνε αιτηση. Ασχετα αν περασουνε η οχι.

και δυστηχως ειναι ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ τους 29αρηδες και 30αρηδες σε λιγο και 31 ακομα ΑΝ βγει προκ να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ την δυνατοτητα να αναμετρηθουμε για μια θεση ειδικων φρουρων.

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Φιλε ΖΜΑΚ304 πως γινεται να εχεις 28.500 μορια; Μιλας για την Α κατηγορια με επαλ?;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

2850 εννοεί παιδιά.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Δν το ήξερα να σε ρωτήσω ποτε θα μιλήσω... Είδες πουθενά να λέω να μην αιτηθείς αύξηση; Ζητα και τα 40 ούτε με νοιάζει αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι ευκαιρία στους 31-32 δόθηκε...
μελλοντικός

Δημοσίευση από μελλοντικός »

Z'MAK-304 έγραψε:
μελλοντικος έγραψε:γίνεται να πας ξανα σχολείο για να ανεβάσεις το απολυτήριο;

Ανάλογα το σχολείο που ήσουν. Εγώ είχα βγάλει ΤΕΕ και γινόταν να γραφτώ ενιαίο. Τώρα αν κάποιος είναι ενιαίο πχ μπορεί να πάει μόνο επαλ και μόνο για πτυχίο ειδικότητας το οποίο κατατάσσεται στην Β κατηγορία που περνούν το 20%

απολυτήριο απο επαλ με 13 το εβγαλα άστο

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Bill931 έγραψε:Δν το ήξερα να σε ρωτήσω ποτε θα μιλήσω... Είδες πουθενά να λέω να μην αιτηθείς αύξηση; Ζητα και τα 40 ούτε με νοιάζει αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι ευκαιρία στους 31-32 δόθηκε...

Α δηλαδή κάποιος που ήταν ας πούμε 22 χρόνων όταν βγηκε η τελευταία, θεωρεις δίκαιο μην μπορεί να συμμετάσχει ξανά ε?

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες