Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Εννοείται ότι θα είναι μέσω ΑΣΕΠ. Από ότι έχω δει γενικότερα η προκήρυξη ειδικών φρουρών είναι από τις πιο αξιοκρατικές. Αλλά σε αυτό με την μοριοδοτηση το βρίσκω άδικο. Εμείς π είμαστε από πολύτεκνες οικογένειες νομίζω το 300αρακι το δικαιούμαστε , πόσο μάλλον σε τέτοιες εποχές!
Πιστεύω ότι η μοριοδότηση θα είναι όπως στην τελευταία προκήρυξη ειδικών φρουρών για να υπάρχει ηρεμία διαφορετικά θεωρώ θα αρχίσουν οι γκρίνιες οι επιστολές κλπ. Επίσης σε περίπτωση που δεν είναι όπως η τελευταία προκήρυξη και είναι εξολοκλήρου μέσω ΑΣΕΠ και όχι εποπτεία ΑΣΕΠ θα αργήσει πάρα πολύ να βγει και η προκήρυξη και τα αποτελέσματα ενώ ο Μητσοτάκης μίλησε για άμεση πρόσληψη.
Παιδια πιστευετε θα μετραει και το ιεκ Στελεχος Ασφαλειας οπως στη προκυρηξη των Σωφρονιστικων?;
Μάγκες κάντε υπομονή μετά τις εκλογές και εφόσον κερδίσει η Ν. Δ θα βγει πάρα πολύ συντομα
Θα μετράει το ΙΕΚ αυτό ναι. Εάν μπείτε στην ιστοσελίδα της αστυνομίας αναφέρει όλα τα μοριοδοτουμενα προσόντα για τους ειδικούς φρουρούς.
Θα μετράει το ΙΕΚ όμως απλά σαν έξτρα μόρια και όχι όπως στην προκήρυξη των σωφρονιστικών που τους έβαζε στην πρώτη κατηγορία και όλους τους άλλους στις υπόλοιπες κατηγορίες
NIKOS575 στηρίζεις κάπου την άποψη σου; Υπαρχουν λες πιθανότητες να βγει αν κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ?
- Z'MAK-304
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παίζει να αυξήσει το όριο ηλικίας λέτε;
Δύσκολα. Γενικότερα δεν νομίζω να πειράξει κάτι. Ακόμα και αυτό για τους πολύτεκνους τριτεκνους. Είναι αυτό ακριβώς ότι θα έχει πολύ γκρίνια εάν πειράξει κάτι.
Εγώ προσωπικά εύχομαι να αυξηθεί το όριο ηλικίας έως τα 30 έτη τουλάχιστον. Θα ήταν κρίμα για άτομα που το είχανε όνειρο όλα αυτά τα χρόνια που δεν βγήκε προκήρυξη να μην τους δοθεί καν η ευκαιρία να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Το διπλωμα αυτοκινητου β και το διπλωμα μηχανης 125cc ποσα μορια πιανει παιδια;
Το διπλωμα αυτοκινητου β και της μηχανης 125cc ποσο πιανει παιδια?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Μπορεί για παράδειγμα να δωσει ένα συγκεκριμένο αριθμό για τριτεκνους πολύτεκνους όπως το λιμενικό ή να το αφήσει όπως έχει. Πάντως για τς αντιδράσεις δεκάρα δεν δίνει το υπουργείο εφόσον καλύπτεται νομικά. Το θέμα είναι να βγει και να μην μας κοροϊδέψουν κ αυτοι
Δεν αντιλεγω. Αλλα εαν δεν παρει τοσους οσους λεει θα μεινουμε πολλοι εκτος, εαν δεν μετρησει και πολυτεκνεια-τριτεκνια. Εγω π. Χ με πολυτεκνεια εχω 2750 χωρις εχω 2450!
Ρε παιδιά αύξηση ορίου δε γίνεται λόγω συνταξιοδοτικου. Δεν γίνεται να μπεις 30... Κ 35 χρόνια πραγματικής 65 θα βγεις σύνταξη. Δεν είναι λογικα αυτά που λέτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 9 επισκέπτες