Μακάρι. Ελπίζω και στην τριτεκνια.Geokr έγραψε: Στους 120 (με επιλαχόντες) θα είσαι, η λογική λέει
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Η μετάφραση του πτυχίου αγγλικών χρειάζεται επικύρωση από δικηγόρο. Θα στείλουμε την πρωτότυπη, ή φωτοαντίγραφο αυτής; Χρειάζεται επικύρωση από ΚΕΠ η φωτοτυπία;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Meraklis είσαι μέσα στο σώμα φίλε μου και γνωρίζεις όλα αυτά η υποψηφιος;
Όχι φίλε μου υποψηφιος σε όλες τις προκηρυξεις στα σώματα ασφαλείας.. Κατα αλλά πρώην υπάλληλος καντινας στα μπλου σταρ φερις που άμα δεν μπω πουθενά θα επιστρέψω εκεί. Επιλαχών σωφρονιστης, επιλαχών ειδ φρουρός και μάλλον προσεχώς επιλαχών λιμενοφυλαξ..Ιεροκυρηκας έγραψε:Meraklis είσαι μέσα στο σώμα φίλε μου και γνωρίζεις όλα αυτά η υποψηφιος;
Δε πειράζει ρε φίλε μερακλη υγεία πάνω από όλα και εγώ μια από τα ίδια με εσένα...
Στους Ειδικους Φρουρους εισαι μεσα στους 360 επιλαχοντες Μερακλη?;
Ναι φίλε μου.. Αναμένω να κοπούν οι μπροστινοι για να πάρω σειρά..Player7 έγραψε:Στους Ειδικους Φρουρους εισαι μεσα στους 360 επιλαχοντες Μερακλη?;
Αμα εισαι στους πρωτους 100 επιλαχοντες εχεις πολλες ελπιδες!
Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Στο work enter έχει πληροφορίες για ένα γραφείο που βοηθά στην συμπλήρωση της αίτησης! weconsult λέγεται και είναι επί πληρωμή!
150 plus είμαι φίλε μου..Player7 έγραψε:Αμα εισαι στους πρωτους 100 επιλαχοντες εχεις πολλες ελπιδες!
35MK έγραψε:Στο work enter έχει πληροφορίες για ένα γραφείο που βοηθά στην συμπλήρωση της αίτησης!weconsult λέγεται και είναι επί πληρωμή!
αυτο ελειπε να τα ειχαν τζαμπα
ξερεις ποσο κοστιζει;
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Έχει μαζέψει κάποιος όλα τα δικαιολογητικά για την κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων; Αν ναι θα τον παρακαλούσα να μου πει τι έκανε με την υπεύθυνη δήλωση; Θα βάλει μέσα και δεύτερη υπεύθυνη δήλωση η αυτή που περιέχει η αίτηση μόνο;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Υπάρχει το δικό μου αλλά είμαι σε νησί. ΧαχαGio92 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες