Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

E'MK έγραψε:Ρε αλάνια μην ακούτε τον κάθε τρολλ που σας παροτρύνει να μην κάνετε τα χαρτιά σας. Αν πείσει έστω κ 5 άτομα, κερδισμένος θα βγεί. Ο άλλος έχει 1071 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων κ του λέει οτι δεν έχει καμία ελπίδα. Εμένα να φανταστείτε με είχαν πει πριν 2 εβδομάδες (απο το φορουμ) οτι δεν μοριοδοτείται το lower. Όσοι έχουν πάνω απο 900 μόρια αξίζει να κάνουν τα χαρτιά τους απο την άποψη οτι δεν έχει πάρει τρομερη δημοσιότητα η συγκεκριμένη προκήρυξη. Μόνο όσοι το ψάχνουν, ξέρουν τι παίζει. Στην περίπτωση των ειδικών φρουρών, λόγω κ των πολλών θέσεων (1500 θέσεις εργασίας, ήταν κάτι άξιο αναφοράς απο τα ΜΜΕ), υπήρχε και υπάρχει δημοσιότητα μεγάλης κλίμακας, για αυτό και υπήρχαν τόσες χιλιάδες αιτήσεις.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:Yπάρχει καμια δημοσίευση του λιμενικού απο το παρελθόν για τους επιτυχόντες; Εννοώ αν δημοσιεύτηκαν οι πίνακες με τα μόρια... Γιατί μου γεννά απορίες το γεγονός οτι δεν μπορώ να βρω τπτ στο διαδίκτυο. Ύποπτο γενικά, εκτός κι αν απλά εγώ δεν το βρίσκω.
Μα αν έχεις μόνο μια ξένη γλώσσα επιπέδου Β2 (λοουερ) δεν παίρνεις μόρια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις σαν να είναι μια λάθος πληροφορια που πήρες από εδώ.

Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Meraklis έγραψε:
Θοδωρης έγραψε:Με 1071 μορια σε ειδικες δυναμεις εχω ελπιδα;
Καμία ελπίδα φίλε μου..

εσυ φιλε ποσα μορια εχεις;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

ΔΕΑ ΜΧ έγραψε: Καλησπέρα σε όλους! μια ερώτηση και απο εμενα. οι ιατρικες εξετάσεις που απαιτουνται απο την προκυρηξη ειναι καλό να γίνουν τώρα απο ολους μας και να τις εχουμε ετοιμες μεχρι να παρουσιαστουμε στην ΑΝΥΕ η θα δοθεί χρόνος μετα την εκδοση του πινακα επιτυχόντων και τοτε τις κανουμε πριν ανεβουμε; εσεις τις εχετε κανει η θα τις κανετε αμεσα?
Κάτσε βρε άνθρωπε να μπεις στους πίνακες... ξαδερφος του υπουργού είσαι και το έχεις δεδομένο;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

E'MK έγραψε: Ρε αλάνια μην ακούτε τον κάθε τρολλ που σας παροτρύνει να μην κάνετε τα χαρτιά σας. Αν πείσει έστω κ 5 άτομα, κερδισμένος θα βγεί. Ο άλλος έχει 1071 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων κ του λέει οτι δεν έχει καμία ελπίδα. Εμένα να φανταστείτε με είχαν πει πριν 2 εβδομάδες (απο το φορουμ) οτι δεν μοριοδοτείται το lower. Όσοι έχουν πάνω απο 900 μόρια αξίζει να κάνουν τα χαρτιά τους απο την άποψη οτι δεν έχει πάρει τρομερη δημοσιότητα η συγκεκριμένη προκήρυξη. Μόνο όσοι το ψάχνουν, ξέρουν τι παίζει. Στην περίπτωση των ειδικών φρουρών, λόγω κ των πολλών θέσεων (1500 θέσεις εργασίας, ήταν κάτι άξιο αναφοράς απο τα ΜΜΕ), υπήρχε και υπάρχει δημοσιότητα μεγάλης κλίμακας, για αυτό και υπήρχαν τόσες χιλιάδες αιτήσεις. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο:Yπάρχει καμια δημοσίευση του λιμενικού απο το παρελθόν για τους επιτυχόντες; Εννοώ αν δημοσιεύτηκαν οι πίνακες με τα μόρια... Γιατί μου γεννά απορίες το γεγονός οτι δεν μπορώ να βρω τπτ στο διαδίκτυο. Ύποπτο γενικά, εκτός κι αν απλά εγώ δεν το βρίσκω.
Δεν αναφέρθηκε κάτι λαθος εδώ μέσα όσο αφορά το λοουερ, η λιονταρίνα το είχε αναφέρει αναλυτικά!!! Είναι διαφορετικές προκυρηξεις και αποτελέσματα υπάρχουν αν ψάξεις αρκετά... αλλά δεν είναι ίδια μοριοδότηση και δεν λένε αναλυτικά τα μόρια μόνο το σύνολο! Το ότι θα κοπούν αρκετοί στο ύψος,1000αρι και στη 50αρα είναι το σίγουρο αλλά να κατέβουν οι βάσεις κάτω από 1200 είναι εξίσου δύσκολο!!!
Tolmon nika
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Tolmon nika »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν περνούν μόρια η ειδικές δυνάμεις ,
ΔΕΑ ΜΧ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΜΧ »

Δεν ειμαι φίλε μου οχι. Και δεν εχω κανένα βυσμα. Ουτε τα παρα πολλα μορια. Ρωταω διευκρυνιστικά αν τη διαδικασία των εξετασεων υγείας την κάνουμε τώρα η υπάρχει χρονος αργότερα εάν επιτύχουμε μαζι με τα ξαδέρφια του υπουργου.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Tolmon nika έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν περνούν μόρια η ειδικές δυνάμεις ,
Δεν μοριοδοτειται επειδή είναι ξεχωριστή κατηγορία.

Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Για αιτήσεις κανένα νέο έχουμε; Βλέπω δεν το σχολιάζει κανένας. Ισχύει αυτή που λέει υπόδειγμα επάνω; Δηλαδή της προκήρυξης;
Αντιόπη

Δημοσίευση από Αντιόπη »

Τελικά το λοουερ Β2 μόνο του μοριοδοτείται ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Λιμενοβυσμα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Λιμενοβυσμα »

Ntaras έγραψε:Μην ακούς κανέναν όλοι αυτοί που τα λένε αυτά είναι οι πρώτοι που θα κοπούν στα αθληματα, γιατί αν νομίζουν ότι είναι παιξε γέλασε ειδικά με το κολύμπι και τις έλξεις είναι γελασμένοι!!

Αν είσαι στους πίνακες και έχεις βύσμα τα αθλητικά είναι ρουτίνα... Μερικοί δεν θα εμφανιστούν καν στα αθλητικά...

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Ρε παιδιά δεν νομίζω να παιχτεί βύσμα ούτε στην αρχή ούτε μετά! Έτσι λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και απ' ότι ακούγεται ήταν αξιοκρατικά, δεν περνάνε αυτά ! Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά φυσικά ! Κανείς δεν ξέρει !
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: Για αιτήσεις κανένα νέο έχουμε; Βλέπω δεν το σχολιάζει κανένας. Ισχύει αυτή που λέει υπόδειγμα επάνω; Δηλαδή της προκήρυξης;
Ναι φίλε μ
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Ιορδάνης έγραψε:Ρε παιδιά δεν νομίζω να παιχτεί βύσμα ούτε στην αρχή ούτε μετά! Έτσι λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και απ' ότι ακούγεται ήταν αξιοκρατικά, δεν περνάνε αυτά ! Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά φυσικά ! Κανείς δεν ξέρει !
Φίλε πέντε χρόνια ήμουν κυλικείο δούλευα στην μπλου σταρ φερις είχα μιλήσει με πολλούς καπετάνιους μου είχαν πει παίζει πολύ βύσμα αλλιώς ούτε από το λιμάνι δεν περνάς. Και εγώ απογοητευτηκα όταν έμαθα ότι παίζει τόσο πολύ βύσμα και ενώ είναι όνειρο μου να ήμουν στον λιμενικό. Για αυτό αφού μάλλον δεν θα μπω ποτέ σκέφτομαι να γυρίσω πάλι κυλικείο τουλάχιστον να είμαι στο πλοίο. Ή με την αξία μου ή καθόλου σαν τους αρχαίους Έλληνες ή ταν ή επί τας. Ζητώ η Ελλάς, ζητω το λιμενικό ζητω η ένωση κυλικείων επιβατικών πλοίων (Ε. Κ. Ε. Π Ελλάς)

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Meraklis Τι να πω φίλε ; Δίκιο έχεις ! Στην Ελλάδα ζούμε τίποτα δεν είναι απίθανο !!! Εγώ την μια ακούω έτσι την άλλη ότι πλέον δεν περνάνε αυτά και τέτοια ! Δεν ξέρω πραγματικά ! Μην απογοητεύεσαι, κάνε την προσπάθειά σου και όλα καλά θα πάνε ! Καλή επιτυχία εύχομαι !
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Meraklis πιστεύεις ότι βάζουν απ' την αρχή άτομα ακόμα και με λιγότερα μόρια ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες