Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω μπορώ να δηλώσω στη κατηγορία των μουσικών και 3τεκνια; αν ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Καλησπερα στο φορουμ! Ελειψα μια εβδομαδα και απο την σελιδα 119 που το αφησα βρεθηκα στην 135! Καλο αυτο, υπαρχει κινηση! Σας παρακαλω γνωριζει καποιος τις εξετασεις τις ιατρικες εαν πρεπει να τις προσκομησω μαζι με την δηλωση στο χρονικο περιθωριο 7-17 οκτωβρη ή θα τις παμε οταν περναμε για ανυε; τα παιδια τον πανελληνιων φετος νομιζω ειχαν ενα ξεχωριστο χαρτι που ειχε μια μια την καθε εξεταση κ διπλα υπογραφη γιατρου. Το λεω για να ξερω να κλεισω κανεναν γιατρο απο ΤΟΜΥ να μην πληρωνω ιδιωτες...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Καλησπέρα μάγκες μου... τα αγγλικά είναι υποχρεωτικά για την προκήρυξη ή είναι απλά έξτρα προσόν; Σας ευχαριστώ
Κώστας 97

Δημοσίευση από Κώστας 97 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία... Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με προκήρυξη λιμενικού και θέλω την βοήθεια πως υπολογίζονται τα μόρια... Έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου 10.7, Υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός στο πεζικό... Κατέχω διπλωμα αυτοκινήτου Β κατηγορίας και μηχανής Α2... τι μόρια μαζεύω; Ευχαριστώ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Stelios7 έγραψε:Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω μπορώ να δηλώσω στη κατηγορία των μουσικών και 3τεκνια; αν ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα
Ναι 100%

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Teo έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ! Ελειψα μια εβδομαδα και απο την σελιδα 119 που το αφησα βρεθηκα στην 135! Καλο αυτο, υπαρχει κινηση! Σας παρακαλω γνωριζει καποιος τις εξετασεις τις ιατρικες εαν πρεπει να τις προσκομησω μαζι με την δηλωση στο χρονικο περιθωριο 7-17 οκτωβρη ή θα τις παμε οταν περναμε για ανυε; τα παιδια τον πανελληνιων φετος νομιζω ειχαν ενα ξεχωριστο χαρτι που ειχε μια μια την καθε εξεταση κ διπλα υπογραφη γιατρου. Το λεω για να ξερω να κλεισω κανεναν γιατρο απο ΤΟΜΥ να μην πληρωνω ιδιωτες...
Όταν θα περάσεις ΑΝΥΕ

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Teo έγραψε: Καλησπερα στο φορουμ! Ελειψα μια εβδομαδα και απο την σελιδα 119 που το αφησα βρεθηκα στην 135! Καλο αυτο, υπαρχει κινηση! Σας παρακαλω γνωριζει καποιος τις εξετασεις τις ιατρικες εαν πρεπει να τις προσκομησω μαζι με την δηλωση στο χρονικο περιθωριο 7-17 οκτωβρη ή θα τις παμε οταν περναμε για ανυε; τα παιδια τον πανελληνιων φετος νομιζω ειχαν ενα ξεχωριστο χαρτι που ειχε μια μια την καθε εξεταση κ διπλα υπογραφη γιατρου. Το λεω για να ξερω να κλεισω κανεναν γιατρο απο ΤΟΜΥ να μην πληρωνω ιδιωτες...
Για μετά είναι οι εξετάσεις
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Ωραία!! ευχαριστώ ! Τριτεκνια όμως που διαγωνίζομαι στη γενική σειρά?
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Kostas17 »

Κώστας 97 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία... Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με προκήρυξη λιμενικού και θέλω την βοήθεια πως υπολογίζονται τα μόρια... Έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου 10.7, Υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός στο πεζικό... Κατέχω διπλωμα αυτοκινήτου Β κατηγορίας και μηχανής Α2... Τι μόρια μαζεύω; Ευχαριστώ

Δυστυχώς ο βαθμός πτυχίου σου είναι πολύ χαμηλός και τα διπλώματά σου δεν μοριοδοτούνται.

Cro cop

Δημοσίευση από Cro cop »

Η κατηγορίες τριτεκνων και πολύτεκνων είναι του συνολικού αριθμού 155 και όχι ξεχωριστά για κάθε κατηγορία... και γενικά δε ξέρω κατά πόσο συμφέρει το καθένα να το χρησιμοποιήσει... γενικά πρέπει να έχει αρκετά μόρια από 1200+ για να κάνει χρήση πολυτεκνιας τριτεκνιας... ας με διορθωσει κάποιος αν κάνω λάθος...
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Λοιπον επειδή μπερδεύεστε με τις τριτεκνίες και τις πολυτεκνίες να το εξηγήσω λιγάκι.

Οι κατηγορίες που επιλέγετε είναι: Γενική σειρά, μουσικοί, ειδικες δυναμεις κτλ... Διαλέγουμε ΜΙΑ από αυτές.

Οι πολυτεκνίες και οι τριτεκνίες για όποιον έχει είναι ευεργετική διάταξη και έχω πει σε παλιότερο ποστ πως λειτουργεί η φάση με τις ευεργετικές διατάξεις.

Cro cop

Δημοσίευση από Cro cop »

Ωραία σου είναι εύκολο να το εξηγήσεις μια φορά παλι; δηλαδή εγώ που έχω στην γενική 1150 με συμφέρει να κάνω χρήση τριτεκνιας η Όχι;
Kat39
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kat39 »

Θα ήθελα να μαθω πως λειτουργεί για θέλω να δηλώσω στην ειδική κατηγορία πολυτέκνων.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν μπορώ να ξαναγράφω πάλι τα ίδια για τις πολύτεκνες. Είναι ευεργετική διάταξη και μόνο καλό μπορεί να κάνει. Δηλαδή διαγωνίζεσαι κανονικά σε όποια κατηγορία δηλώσεις και αν δεν φτάνουν τα μόρια σου είσαι και σε μια άλλη λίστα ας πούμε από όπου θα πάρουν κάποια άτομα. Διαβάστε την προκήρυξη λιγο και δείτε και την αίτηση και θα καταλάβετε.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Βρήκα το ποστ που είχα κάνει προ ολίγων ημερών. Το επικόλλω από κατω:

Ίσα ίσα η τριτεκνια σας βολεύει γιατί ανταγωνιζεστε μόνο οι τριτεκνοι μεταξύ σας. Το θέμα με την τριτεκνια πάει ως εξης. Ακολουθεί τυχαίο παράδειγμα. Έστω η προκήρυξη ζητάει 5 άτομα γενικής σειράς και 2 τριτεκνιας.

Έστω τώρα ότι 15 άτομα κάνουν τα χαρτιά τους για λφ. Με σειρά μορίων πάνε ως εξής.

1. Παναγιώτης 1300

2. Μαρία 1280

3. Κώστας 1270 τριτεκν

4. Γιώργος 1265

5. Δημήτρης 1260τριτεκν

6. Κατερίνα 1100

7. Πέτρος 1050 τριτεκν

8. Μπάμπης 1040

9. Θοδωρής 1030

10. Γιάννης 1000

11. Σοφια 990

12. Αργύρης 980

13. Γωγουλινι 950 τριτεκν

14. Ζωζώ 930

15. Λιοντάρινα 900 τριτεκν

Πάμε τώρα τα αποτελέσματα.

Στη γενική σειρά επιτυχόντες είναι οι 5 πρώτοι. Ανεξάρτητα αν κάποιοι έτυχε να είναι και τριτεκνοι. Απλώς συγκεντρώνουν αρκετά μόρια και δεν χρειάζεται να κάνουν χρήση τριτεκνιας.

Άρα μέχρι και τον Δημήτρη πάνε γενική σειρά επιτυχόντες.

Στους τριτεκνους επιτυχόντες θα είναι 2 άτομα όπως είπαμε. Με σειρά μορίων είναι ο Πέτρος και το γωγουλινι. Ελπίζω να είναι κατανοητό το παράδειγμα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες