Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Κατηγορια μουσικων και ιδιωτων... παιζει βυσμα, βυσμα και βυσμα!
Καλημέρα παιδιά!! Εγω είμαι από γενική σειρά στη κατηγορία πολυτέκνων με 1192,5 αν τα υπολογίζω σωστά!! Εχω καμία ελπίδα ή να μη το προσπαθήσω καν;
Παιδιά διάβασα την προκήρυξη αλλά δεν κατάλαβα κάτι Αν έχεις αγγλικά β2 παίρνεις τα μόρια ή οχι επειδή είναι προϋπόθεση?
Επίσης τα ιταλικά δεν μετράνε επειδή δεν είναι στις γλώσσες που αναφέρει
Επίσης τα ιταλικά δεν μετράνε επειδή δεν είναι στις γλώσσες που αναφέρει
Παιδια καλημέρα! Κάποιες ερωτήσεις.. Αρχικά την αίτηση την βρίσκουμε από τις τελευταίες σελίδες της προκύρηξης; (Ρωτάω γιατί επάνω γράφει υπόδειγμα), δεύτερον η φωτογραφία που κολλάμε πάνω στην αίτηση είναι κανονική η τύπου διαβατηρίου και επισυνάπτουμε τις άλλες δύο ξεχωριστα; Και κάτι ακόμα.. άδεια οδήγησης αυτοκινήτου δεν μοριοδοτείται ωστόσο αναγράφουμε οτι υπάρχει με ημερομηνία εκδοσης και λήξης κανονικα και επισυναπτουμε δικαιολογητικο ή ισχυει μονο για τις κατηγορίες Δ κ Ε;
Και κατι τελευταίο.. πότε περίπου υπολογίζετε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υψομέτρησης υγειονομικών και αθλήματα; (Στο περίπου πάντα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και κατι τελευταίο.. πότε περίπου υπολογίζετε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υψομέτρησης υγειονομικών και αθλήματα; (Στο περίπου πάντα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Κατέβασε κάποιος την αίτηση που συμπληρώνουμε;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημέρα σε όλους!! Εγω από γενική σειρά με 1192,5 (αν τα υπολόγισα σωστά) και ειδική κατηγορία πολυτέκνων έχω καμία ελπίδα ή να μη το προσπαθήσω καν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ρε παιδιά όσοι είμαστε τριτεκνοι στη γενική κατηγορία μας συμφέρει να το χρησιμοποιήσουμε; είναι μόνο 6 θέσεις του συνόλου από όλες τις κατηγορίες... ας απαντήσει κάποιος έγκυρα...
Δεν έχει να κάνει αν έχεις ελπίδα, πρέπει να το θες και να μην το βλέπεις μόνιμη δουλειά θα περάσω καλά... όλοι όσοι γουστάρουν το λιμενικό να κάνουν τα χαρτιά τους, απλώς η βάση θα είναι πολύ ψηλά σε όλες τις κατηγορίεςKat39 έγραψε: Καλημέρα σε όλους!! Εγω από γενική σειρά με 1192,5 (αν τα υπολόγισα σωστά) και ειδική κατηγορία πολυτέκνων έχω καμία ελπίδα ή να μη το προσπαθήσω καν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Εννοείται ότι θα κάνω την αίτηση μου και προφανως το θέλω πραγματικά απλως περα από όλα αυτά είμαι αρκετά ρεαλίστρια και θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα οσο πιο αντικειμενικά γίνεται για να μην απογοητεύομαι.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!
Ξέρεις κανείς πανω κάτω που θα κυμανθούν οι βάσεις; Απο αυτά που είδα απο αθλήματα στην κατηγορια των ΕΔ θα μπουνε πολλοι επιλαχόντες, τα αγωνίσματα ειναι λιγακι δύσκολα... Αμφιβάλλω για καποιον ο οποιος δεν εχει ιδεα απο γυμναστική να μπορεί να βγάλει 10 έλξεις! Ευχαριστώ
Μην ξεχνάτε και τις μεταθέσεις τα πρώτα χρονια... αρκετές μέχρι να πάρετε μόρια!
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Παιδιά καλησπέρα. εχω διαβάσει αρκετά την προκήρυξη αλλά κάποια πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς από ότι είναι γραμμένα. αναφερει στα επαγγελματικά διπλώματα μόνο το Δ Και Ε κατηγορίας όμως επίσης κ το Γ κατηγορίας είναι επαγγελματικό κ δεν το αναφέρει σίγουρα όμως δεν μοριοδοτητε; Επίσης στα αγγλικά επίπεδο β2 δηλαδή lower μοριοδοτει μόνο αν έχεις κ δεύτερο πτυχίο επίπεδου β2 γιατι το πρώτο το μετράει σαν απαραίτητο προσόν όπου αν έχω καταλάβει καλά δεν δινει τα μόρια. τωρα αν είναι έτσι κ αν έχεις δύο πτυχία TOEIC μπορείς να δώσεις το ένα σαν κύριο προσόν κ το άλλο σαν δεύτερο επιπέδου β2 για να πάρεις τα μόρια; Η πρέπει το δεύτερο πτυχίο να είναι διαφορετικο οπωσδηποτε δλδ άλλη ξένη γλώσσα κ όχι πάλι αγγλική; ευχαριστώ εκ το προτέρων
2009 δ εσσο 309 σειρα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Μοριοδοτουνται μόνο τα Δ και Ε. Το Γ όχι.Vasilis loxias (pz) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. εχω διαβάσει αρκετά την προκήρυξη αλλά κάποια πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς από ότι είναι γραμμένα. αναφερει στα επαγγελματικά διπλώματα μόνο το Δ Και Ε κατηγορίας όμως επίσης κ το Γ κατηγορίας είναι επαγγελματικό κ δεν το αναφέρει σίγουρα όμως δεν μοριοδοτητε; Επίσης στα αγγλικά επίπεδο β2 δηλαδή lower μοριοδοτει μόνο αν έχεις κ δεύτερο πτυχίο επίπεδου β2 γιατι το πρώτο το μετράει σαν απαραίτητο προσόν όπου αν έχω καταλάβει καλά δεν δινει τα μόρια. τωρα αν είναι έτσι κ αν έχεις δύο πτυχία TOEIC μπορείς να δώσεις το ένα σαν κύριο προσόν κ το άλλο σαν δεύτερο επιπέδου β2 για να πάρεις τα μόρια; Η πρέπει το δεύτερο πτυχίο να είναι διαφορετικο οπωσδηποτε δλδ άλλη ξένη γλώσσα κ όχι πάλι αγγλική; ευχαριστώ εκ το προτέρων
Αν έχεις και Δ και Ε τότε παίρνεις μόνο τα μόρια του Ε.
Η πρώτη ξένη γλώσσα σε επίπεδο λοουερ είναι απαραίτητο προσόν, δηλαδή χωρίς αυτό δεν μπορείς να πάρεις μέρος στη διαδικασία του διαγωνισμού. Τώρα αν έχεις Β2 στα αγγλικά και Β2 στα ιταλικά. Θα πάρεις 40 μόρια για τα ιταλικά.
Αν όμως έχεις Β2 αγγλικά Κέιμπριτζ και Β2 αγγλικά Μίσιγκαν τότε δεν παίρνεις καθόλου μόρια. Πρέπει να είναι σε άλλη γλώσσα.
Αν πάλι έχεις λοουερ και προφισενσι, τότε π μετράει μονο το προφισενσι και παίρνεις 60 μόρια.
Ελπίζω με τα παραδείγματα να σου λύθηκαν οι απορίες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Τα παραπάνω που λέω για τις γλώσσες βρίσκονται στη σελίδα 15 της προκήρυξης. Μια αργή και προσεκτική ανάγνωση θα λύσει τυχόν απορίες.
Αν έχεις μόνο proficiency στα αγγλικά ή γαλλικά τι γίνεται; μοριοδοτείται επιπλέον εκτός από βασικό προσόν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες