Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Συμπέρασμα που βγαίνει απτό poll γενικής βάση από 1150 και πάνω
Liontarina σε παρακολουθώ και βλεπω ότι συχνά βοηθάς σε ερωτήσεις και μπράβο σου κ σαφώς είναι από επιλογή σου!! Επίσης είναι από επιλογή σου να μην απαντάς.. Το αν γίνεται κάποιος κουραστικός η οχι δεν έχει σημασία το να κράξεις δεν θα αλλάξεις κάτι.. Και εγώ παρακολουθώ το φόρουμ κ το συγκεκριμένο νήμα αλλά θα απαντήσω η θα μιλήσω όταν με ενδιαφέρει κάτι! Αν κάποιος γράφει τα ίδια δεν θα ασχοληθώ οπότε κάνε και εσύ το ίδιο και όχι να κράζεις.. Δεν έχεις κάτι παραπάνω απτους υπόλοιπους εδώ μέσα, αλλά μπορείς να κρατήσεις έστω επίπεδο!! Φιλικά πάντα!!
Συμφωνω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο επίπεδο, καθώς και πρέπει να βοηθάει κάποιος που γνωρίζει... εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, απλά παρακολουθώ κάποιους που δεν έχουν διαβάσει καν τη προκυρηξη ή ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν! Η μοριοδότηση είναι ξεκάθαρη, αλλά για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν τηλ που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο υπουργείο ή αρχηγείο! Όσον αφορά τις επικυρώσεις διπλωματων μεγάλη προσοχή... αναφέρει αναλυτικά η προκυρηξη ποια χρειάζονται και ποια όχι! Πχ αγγλικά χρειάζεται επικύρωση από δικηγόρο ενώ απολυτήρια, πτυχία, ταχύπλοο όχι καθως και δίπλωμα h/yΔ. ΕΔ έγραψε: Liontarina σε παρακολουθώ και βλεπω ότι συχνά βοηθάς σε ερωτήσεις και μπράβο σου κ σαφώς είναι από επιλογή σου!! Επίσης είναι από επιλογή σου να μην απαντάς.. Το αν γίνεται κάποιος κουραστικός η οχι δεν έχει σημασία το να κράξεις δεν θα αλλάξεις κάτι.. Και εγώ παρακολουθώ το φόρουμ κ το συγκεκριμένο νήμα αλλά θα απαντήσω η θα μιλήσω όταν με ενδιαφέρει κάτι! Αν κάποιος γράφει τα ίδια δεν θα ασχοληθώ οπότε κάνε και εσύ το ίδιο και όχι να κράζεις.. Δεν έχεις κάτι παραπάνω απτους υπόλοιπους εδώ μέσα, αλλά μπορείς να κρατήσεις έστω επίπεδο!! Φιλικά πάντα!!
Δεν θα υπάρξει αντικειμενικότητα στα αποτελέσματα... η βάση σίγουρα θα είναι τουλάχιστον 1200 δεν συμμετέχει μόνο το φόρουμ αλλά όλη η ΕλλάδαLiontarina έγραψε: Εδώ είναι τα πολ για λφ. Γενική σειρά
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19831
Ειδικές δυνάμεις
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832
Για τους τριτεκνους ειναι ανεξαρτήτου ηλικίας τελικά ;
Γιατι πιστεύω ότι θα παίξει βύσμα; Το λέω επειδή είναι από επιτροπή που απαρτίζεται από το λιμενικο, οπότε αν κάποιος θέλει να τα πειράξει το κάνει
Καλημέρα, τι πρέπει να έχεις για να δηλώσεις λιμενοφύλακας; Κριτήρια
Για να εινια ορθά τα χαρτιά σου
Ε ονόματα με αστεράκι θα υπάρχουν % δεν ξέρω αναλόγως... ποσα θα δώσουν τ γραφείο από Μαξίμου και υπουργόAngelos έγραψε: Γιατι πιστεύω ότι θα παίξει βύσμα; Το λέω επειδή είναι από επιτροπή που απαρτίζεται από το λιμενικο, οπότε αν κάποιος θέλει να τα πειράξει το κάνει
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΩΓΘΜ4653ΠΩ-4ΘΩ?inline=trueΤακης257 έγραψε: Καλημέρα, τι πρέπει να έχεις για να δηλώσεις λιμενοφύλακας; Κριτήρια
Καλημέρα φόρουμ. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πολ για τριτεκνους; να ξέρουμε και εμεις τι γίνετε πανω κάτω.. Ευχαριστώ
1260 μόρια ειδική κατηγορία εγώ μακάρι να Μν ανέβει πολύ η βάση!
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
iptamene εγώ προσωπικά φίλε δεν έχω δει ποτέ στο λιμενικό να γίνεται ανάρτηση πινάκων με το τι έχει ο καθένας πχ όπως στους ειδικούς φρουρούς. Αν κάνω λάθος ευχαρίστως να με διορθώσεις. Καλή επιτυχία να έχουμε!
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-i-aitisi-kai-pos-symplironetai
Παιδιά αυτήν την αίτηση κατεβάζουμε και συμπληρώνουμε;
Παιδιά αυτήν την αίτηση κατεβάζουμε και συμπληρώνουμε;
Ρε παίδες εγώ να κάνω μια ερώτηση;Ο καθένας μας δεν πάει στο δικό του λιμεναρχείο και του δίνουν την αίτηση να την συμπληρώσει και να δώσει και τα δικαιολογητικά που έχει; Αντίστοιχα όπως έγινε και στους εφ, ή θέλει να πάμε και να την έχουμε έτοιμη και απλά να την καταθέτουμε τον Οκτώβρη
Ονοματεπώνυμο κτλπ και δίπλα τα συνολικά μόρια (όχι όμως αναλυτικά... οποίος κατάλαβε κατάλαβε... )shootmann έγραψε: iptamene εγώ προσωπικά φίλε δεν έχω δει ποτέ στο λιμενικό να γίνεται ανάρτηση πινάκων με το τι έχει ο καθένας πχ όπως στους ειδικούς φρουρούς. Αν κάνω λάθος ευχαρίστως να με διορθώσεις. Καλή επιτυχία να έχουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης