Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Γνωρίζει κανείς ποια ήταν η βάση 2017 προκήρυξης που είχε γίνει; Για γενική σειρά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σχετικά με μοριοδότηση έφεδρων υπαξ και με βάση αυτό -> https://imgur.com/ss4t5Zs
;μοριοδοτούνται μόνον υποψήφιοι για θέσεις ειδικών δυνάμεων και όχι της γενικής κατηγορίας, σωστά;
;μοριοδοτούνται μόνον υποψήφιοι για θέσεις ειδικών δυνάμεων και όχι της γενικής κατηγορίας, σωστά;
Εκπαίδευση Κ μετά στα κλίμακια των ειδικών δυνάμεων.7α βγει Κ σχολείο για την ΜΥΚ
40 θεσεις γενική και 63 απο ΕΔ, τραγικά πράγματα,20 μουσικους και 15 ιδιώτες που θα μπουνε με βύσμα! ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Καλησπέρα σας με 1061 μόρια γενική σειρά υπάρχουν πιθανότητες έστω και επιλαχών ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
Παίδες τα χαρτιά για τον διαγωνισμό που μπορούμε να τα καταθέσουμε; Εννοώ ότι μπορούμε να πάμε σε ένα λιμεναρχείο να καταθέσουμε τις αιτήσεις; Η μόνο μέσω αλληλογραφίας;
63 απο ΕΔ ποιος θα πρώτο μπει ρε παιδιά.. ούτε τα χαρτιά δε θα αξίζει να κάνω... πρέπει να πάω 50 χλμ μακριά να τα καταθέσω και αν μπορέσω να φύγω απο τη δουλειά! Καλή επιτυχία πάντως σε όσουν το θέλουν πολύ!! Ας ελπίσουμε ότι θα ξανά βγει τουλάχιστον για ΕΦ!!
Δε νομίζω να καλυφθούν όλες οι θέσεις από τις κατηγορίες Υ/Κ, Μουσικών κτα. Στην προκήρυξη του 2011 αν δεν κάνω λάθος αυτές οι θέσεις καλύφθηκαν από άτομα των Ε. Δ. πράγμα που σημαίνει πως από 63 για την κατηγορία Ε. Δ. στην τρέχουσα προκηρυξη θα υπάρξουν περισσότερες. Ίσως και 90+. Όλοι να κάνετε τα χαρτιά σας. Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλησπερα σε ολους... Μια ερωτηση. Να φανταστω το βυσμα εδω θα παει συννεφο.
Shootmam ποιοσ σου ειπε ότι δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ. κανονικά ΑΣΕΠ ειναι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ρε παιδιά στην προκήρυξη λέει, όσοι είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ του πανεπιστημιακού η τεχνολογικού τομέα, μπλα μπλα μπλα. Τεχνολογικό τομέα εννοεί k τα ΑΤΕΙ; Εγώ που είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ, παίρνω μόρια;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Η απάντηση στο ερώτημα σουE'MK έγραψε:Ρε παιδιά στην προκήρυξη λέει, όσοι είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ του πανεπιστημιακού η τεχνολογικού τομέα, μπλα μπλα μπλα. Τεχνολογικό τομέα εννοεί k τα ΑΤΕΙ; Εγώ που είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ, παίρνω μόρια;
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Το 2017 δεν είχε για λφ. Κάπου έχεις μπερδεύτει. Το 2011 ήταν η τελευταία. Έπαιρνε περισσότερα άτομα και ήταν αλλιώς η μοριοδοτηση. Συνεπώς δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.Lefterios έγραψε:Γνωρίζει κανείς ποια ήταν η βάση 2017 προκήρυξης που είχε γίνει; Για γενική σειρά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν είχαν αρκετές αιτήσεις από ιδιώτες γι'αυτές τις ειδικότητες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες