Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Το θέμα είναι το πότε θα βγεί
Πως και εδώ έχει πόσοστα με τρίτεκνους και πολύτεκνους έτσι έπρεπε να ήταν και στην αστυνομία !!
Έχω 1297 μόρια αν τα υπολόγισα σωστά καλή τύχη σε όλους μας παιδιά και μακάρι να βγει σύντομα η προκυρηξη!
Ποιανουν μόρια και τα μεταπτυχιακά ; Γνωρίζει κανείς ;
πτυχιούχοι Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α. Ε. Ι.) καθώς και όσοι είναι πτυχιούχοι Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α. Ε. Ν.) Πλοιάρχων ή Μηχανικών με δίπλωμα Γ ́ Τάξης Αξιωματικού Εμπορικού ΝαυτικούΔεα... έγραψε: Ποιανουν μόρια και τα μεταπτυχιακά ; Γνωρίζει κανείς ;
Νομίζω είσαι από τους πρώτους, από τους αριστούχους στη γενική κατηργορια!Γενική κατηγορία έγραψε: Έχω 1297 μόρια αν τα υπολόγισα σωστά καλή τύχη σε όλους μας παιδιά και μακάρι να βγει σύντομα η προκυρηξη!
Geokr άρα όχι...
Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το ΦΕΚ οποτεε... φαντάσου εγώ έχω και μεταπτυχιακό αν έκανα δεν θα μου έδινε τα μόριαΔεα... έγραψε: Geokr άρα όχι...
Γενική κατηγορία έγραψε:Έχω 1297 μόρια αν τα υπολόγισα σωστά καλή τύχη σε όλους μας παιδιά και μακάρι να βγει σύντομα η προκυρηξη!
Καλως τον συναδελφο!
Καλημέρα. Οι διαδικασίες θα τρέξουν όπως στην προκηρυξη με τους ειδικούς φρουρούς ή όχι; Τι πιστεύετε;
Πρωτων.. πως μπορουμε να δουμε μεταξυ μας εδω τι μορια μαζευουμε ετσι ωστε να ξερουμε πανω κατω πως θα κυμανθει. Εχω 855 κατηγορια ειδικων δυναμεων Δευτερων.. καπου ειχα δει οτι μοριοδοτουνται και οι ειδικες δυναμεις. Στην προκυρηξη δεν λεει κατι τωρα που το ξαναβλεπω.
Διαφορετικά υπουργεία, διαφορετικές διαδικασίες καθώς και ο χρόνος έκδοσης αποτελεσμάτων! λογω προκήρυξης σημαιοφορων θα αργήσει λίγοPtg έγραψε: Καλημέρα. Οι διαδικασίες θα τρέξουν όπως στην προκηρυξη με τους ειδικούς φρουρούς ή όχι; Τι πιστεύετε;
Καλησπέρα σας, είμαι τρίτεκνος με 11,10 απολυτήριο, πτυχίο ΤΕΙ και πληροφορική βγάζω τα μόρια μου 760.5 θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν τα εχω υπολογίσει σωστά και τι πιθανότητες εχω σε κατηγορία τριτέκνων
Καλησπέρα σας, είμαι τρίτεκνος με 11,10 απολυτήριο, πτυχίο ΤΕΙ και πληροφορική βγάζω τα μόρια μου 760.5 θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν τα εχω υπολογίσει σωστά και τι πιθανότητες εχω σε κατηγορία τριτέκνων [/QpUOTE]
Ειδικές δυνάμεις;
Ειδικές δυνάμεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες