Μόνο και μόνο αν δεν το έχεις με τα αθλήματα πας σπίτι σουnick521 έγραψε: Ας απαντησει καποιος που ξερει γιατι πηρε τοσους επιλαχοντες το 15;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Ποια αθληματα ρε μεγαλε θα μας τρελανεις; Εγω ρωτησα γιατι πηρε επιλαχοντες οσο για τα αθληματα μια χαρα ανετα τα βγαζω
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Επειδή ήταν στους επιλαχόντες άτομα παιδιά λιμεναρχων, αποστρατων ΜΥΑτζηδων και πασοκοι βυσματα του Κουρουμπλη. Έτσι θα γίνει και μ αυτήν, ένα βύσμα να είναι στους επιλαχόντες θα μπουν ολοι.
Λογικο, αλλα λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι εχει μπει και στις πανελληνιες
Ελλάς έγραψε:1292 ελπίζω σε ένα θαύμα!
Με 1292 ρε φιλε εχεις μπει... γενικη σειρα, ειδικη οπου θες... εγω με 1219 νομιζα οτι ειμαι καλα γενικη σειρα αλλα τελικα επρεπε να χα παρει και κανενα Β2 σε δευτερη και τριτη γλωσσα οταν μπορουσα... στερνη μου γνωση να σε χα πρωτα...
Ρε θα μας τρελάνετε μου φένεται... όλοι ξαφνικά λέτε 1290 1260 1280 μόρια και στη κατηγορία ειδικών δυνάμεων κιολας... δλδ για να βγουν αυτά που λέτε πρέπει να έχετε απολυτήριο 19,2 γλώσσες οπου η μία να είναι άριστη και πτυχίο ΑΕΙ... ρε μάγκες από ενιαίο λυκειο το 19 απολυτήριο το έχουν αυτοί που πέρασαν πολυτεχνεία με υψηλά μόρια(γτ υπάρχουν και πολυτεχνεία με 16) και αυτοί της ιατρικής... δηλαδή όλοι οι γιατροί και οι επιστήμονες ξαφνικά θα γίνουν λιμενοφυλακες; η εσείς που λέτε αυτά τα μόρια είστε από επαλ που όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται και έχετε τέτοια μόρια; όπως έγινε και στους φρουρους Κ έμεινε κόσμος και κοσμάκης απέξω με ΔΕΑ ΕΔ κλπ... Αν είναι δυνατόν αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ... Τον έπιασε ο πόνος τον γιατρό και τον κάθε Πολυτεχνιτη να γίνει φρουρός και λιμενοφυλακες... τοτε εμείς με τα 16 Κ 17 απολυτήρια από ενιαίο λυκειο να πάμε να πνιγούμε δεν έχουμε ελπίδα... που για να βγάλεις 16 από ενιαίο πρέπει να διαβάσεις πολύ να γράψεις τουλάχιστον 15 πανελλήνιες... Ρε τι είχανε να δούμε τα μάτια μας... μόνο στο Ελλάντα αυτά πούθενα αλλου στο πλανήτη
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Διασωστης31 έγραψε:Επειδή ήταν στους επιλαχόντες άτομα παιδιά λιμεναρχων, αποστρατων ΜΥΑτζηδων και πασοκοι βυσματα του Κουρουμπλη. Έτσι θα γίνει και μ αυτήν, ένα βύσμα να είναι στους επιλαχόντες θα μπουν ολοι.
Ψάξτε λίγο τι έχει γίνει σε προηγούμενες προκυρηξεις του λιμενικού και θα καταλάβετε τι λέει ο διασωστης. Για τα βύσματα είναι η τελευταία τους ευκαιρία να μπούνε σε αυτή την προκυρηξη μιας και μπήκε πανελλήνιες το Λιμενικό. Ψάξτε τι έγινε στα αθλήματα σε προηγούμενες προκυρηξεις όπως και στην προκυρηξη του 11 με τον Μπαλτακο και τους 15 επιλαχόντες πάνω από αυτόν.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
-
- Ανθυπασπιστής
Ptg έγραψε:Με τα τατουάζ τι θα ισχύσει σ αυτήν την προκήρυξη;
Απολύτως τίποτα. Δεν αναφέρει κάτι περί τατουάζ.
Τα τατουάζ δεν επιτρέπονται. Υπάρχει σχετικός νόμος μέσα στην προκήρυξη.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα μια διευκρινηση παρακαλωΗ προκηρυξη αυτη τη στιγμη ειναι για σημαιοφορους ενω για λιμενοφυλακες δεν εχει βγει ακομα, σωστα; !
Σωστά... μέσα Σεπτέμβρη έρχεται και η άλληLostreΛ'ΜΚ έγραψε: Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα μια διευκρινηση παρακαλωΗ προκηρυξη αυτη τη στιγμη ειναι για σημαιοφορους ενω για λιμενοφυλακες δεν εχει βγει ακομα, σωστα; !
-
- Ανθυπασπιστής
Γιάννης έγραψε:Τα τατουάζ δεν επιτρέπονται. Υπάρχει σχετικός νόμος μέσα στην προκήρυξη.
Σοβαρά ε; Για στείλτον να τον δούμε και οι υπόλοιποι
Με 1178 που βγάζω δεν με βλέπω ούτε επιλαχών με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα καλή καρδιά δεν βαριέσαι ούτε που θα κατέβω για αίτηση 

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
οσοι ειστε κατηγορια ειδικες δυναμεις ψηφιστε εδω για τα μορια σας http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19832&PN=1&RN=1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες