Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Συγγνώμη γιατί μάλλον είμαι ζαλισμενος και δεν καταλαβαίνω. Να δηλώσεις στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων μπορείς εφόσον έχεις υπηρετήσει. Να πάρεις έξτρα μόρια εάν έχεις υπηρετήσει ως δεα η έφεδρος λοχίας κτλ. Σωστά;
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
310LELE έγραψε:Συγγνώμη γιατί μάλλον είμαι ζαλισμενος και δεν καταλαβαίνω. Να δηλώσεις στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων μπορείς εφόσον έχεις υπηρετήσει. Να πάρεις έξτρα μόρια εάν έχεις υπηρετήσει ως δεα η έφεδρος λοχίας κτλ. Σωστά;
Οποιος υπηρετησε στις ειδικες δυναμεις σαν δεα-λοχιας-δεκανεας παιρνει επιπλεον τα αντιστοιχα μορια και μπαινει στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Εγώ απ' ότι κατάλαβα γιατί το διάβασα και μια φορά στα γρήγορα στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων μπορείς να δηλώσεις εφ όσον έχεις τελειώσεις σαν καταδρομεας πεζοναύτης κτλπ.. το αν έχεις τελειώσει ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων λοχίας κτλπ παίζει ρόλο στα Επιπλέον μόρια. Αν κάνω λάθος διορθωστε με. Καλημέρα!
Ξερει κανείς για το ύψος στις γυναίκες αν γίνει καμιά τροποποίηση?;
Ξερω στον στρατο γινεσαι δεκανεας, λοχιας, και μετα σαν δεα οι βαθμοι επιλοχιας, αρχιλοχιας και ανθυπασπιστης απο που προκυπτουν;
σιγα τα ατομα που θα ειναι για τις κατηγοριες ουκ και διασωστες
σιγα τα ατομα που θα ειναι για τις κατηγοριες ουκ και διασωστες
Υπάρχει κάποιος που να επικοινώνησε τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο;
Να κάνω μια ερώτηση... Το ύψος στο 1.70 για άνδρες και γυναίκες διαμορφώθηκε σύμφωνα με την ΣΜΥΝ;
Αυτό είναι το ύψος για την άνδρες και γυναίκες στην ΣΜΥΝ;
Ευχαριστώ!
Αυτό είναι το ύψος για την άνδρες και γυναίκες στην ΣΜΥΝ;
Ευχαριστώ!
Καλημέρα παιδιά. Έχω 1261 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων. Που πιστεύετε θα είναι η βάση στην κατηγορία μας; Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλημέρα παιδιά. Έχω 1261 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων. Που πιστεύετε θα είναι η βάση στην κατηγορία μας; Καλή επιτυχία σε όλους!
Μιας και ειναι λιγες οι θεσεις θα ειναι αρκετα υψηλη πιστευω... Εμεις με μικρα απολυτηρια δεν εχουμε τοσες πιθανοτητες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Tetras έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έχω 1261 μόρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων. Που πιστεύετε θα είναι η βάση στην κατηγορία μας; Καλή επιτυχία σε όλους!
Πας στο πολ που εχει δημιουργηθει για τις ειδικες δυναμεις, ψηφιζεις και μπαίνεις μετά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τσεκάρεις τι έχουν ψηφίσει και οι άλλοι για να έχεις εικόνα. Και κυρίως δεν γεμίζεις αυτό εδώ το θέμα με το γνωστό: Έχω Χ μόρια. Πόσο θα πάει η βάση; Έχω ελπίδες; Θα με πάρουν έστω και στους επιλαχόντες;
δεν κάνω προσωπική επίθεση. Αφορμή βρήκα απλώς με το δικό σου μήνυμα. Το λέω για όλους. Γιατί το θέμα θα καταντήσει σαν των ειδικών φρουρών που έχεις μια απορία και δεν μπορείς να βρεις τη λύση, αφού ειναι χωμένη ανάμεσα σε άχρηστα σχόλια και σε υποθέσεις για βασεις με αποτέλεσμα να ρωτάνε καποιοι τα ίδια και τα ιδια και να κουράζει το όλο. Θερμή παράκληση να κρατήσουμε "καθαρό" αυτό εδώ το νήμα.
Ας απαντησει καποιος που ξερει γιατι πηρε τοσους επιλαχοντες το 15;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Melita 27 έγραψε:Ξερει κανείς για το ύψος στις γυναίκες αν γίνει καμιά τροποποίηση;
αν ήταν να γίνει τροποποίηση θα είχε γίνει ήδη. Δυστυχώς.
Με τα τατουάζ τι θα ισχύσει σ αυτήν την προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες