Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Γνωρίζει κανείς αν θα μοριοδοτειται η τριτεκνια όπως στην προκήρυξη των Ε. Φ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Αλάνια μου καλημέρα. Εγώ είμαι επιλαχών στους Ε. Φ, αλλά είπα να δω τι παίζει με τους λιμενικούς. Είμαι άσχετος για το πως γίνεται η μοριοδότηση εδω. Με ειδικές δυνάμεις, αγγλικά Β2, απολυτήριο γενικού λυκείου 14,1 και πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τέκνο τρίτεκνης οικογένειας (εννοείται δεν μετράνε τα διπλώματα αυτοκινήτου κ μηχανής να υποθέσω) πόσα μόρια συγκεντρώνω;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Για τους λιμενοφύλακες ποια προσόντα πρέπει να έχεις και οποία κριτήρια μοριοδοτουνται ;
Ptg έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν θα μοριοδοτειται η τριτεκνια όπως στην προκήρυξη των Ε. Φ.
E'MK έγραψε:Αλάνια μου καλημέρα. Εγώ είμαι επιλαχών στους Ε. Φ, αλλά είπα να δω τι παίζει με τους λιμενικούς. Είμαι άσχετος για το πως γίνεται η μοριοδότηση εδω. Με ειδικές δυνάμεις, αγγλικά Β2, απολυτήριο γενικού λυκείου 14,1 και πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τέκνο τρίτεκνης οικογένειας (εννοείται δεν μετράνε τα διπλώματα αυτοκινήτου κ μηχανής να υποθέσω) πόσα μόρια συγκεντρώνω;
Ανοίξτε το ΦΕΚ. Είναι γραμμένο στην ελληνική. Περιμένετε από κάποιον άλλο να σας μετρήσει τα μόρια σας. Έλεος πια. Λες και είναι κάτι δύσκολο. Αν δεν μπορείτε πείτε στη μαμά σας να σας τα υπολογίσει.
Ηρέμησε λίγο. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις μπορείς απλά να μην απαντάς. Ρωτάω για την τριτεκνια γτ την πάτησα στους ειδικούς φρουρούς. Γνωρίζει κάποιος λοιπον τι θα ισχύει με την τριτεκνια;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Καλημέρα ας μας πει κάποιος τι προσόντα και στο περίπου τι μορια παίζουν να έχουμε μια εικόνα αυτό που πάθαμε στις Ε. Φ. Δεν έχει ξανά γίνει
POLICE
Παιδιά δυστυχώς πάρτε το χαμπάρι αυτοί που μπαίνουν πλέον είναι μαθητές που πήγαν σε πανεπιστήμια-πολυτεχνεια με απολυτήρια 18.5+ και τώρα λόγο της κρίσης κάθονται Επειδή δεν υπάρχει δουλειά πουθενά και μπαίνουν με τέτοια απολυτήρια για πλάκα παντού... ότι και να έχεις δεν μπορείς να ανταγωνιστείς ένα 19 απολυτήριο πάει και τελείωσε... στους φρουρούς με 2500 σχεδόν έμεινα έξω... φανταστείτε εδώ τι θα γίνει... ξέρω πολλούς που έκαναν με απολυτήριο 18+ που είχαν περάσει σε πολυτεχνεία και τώρα πέρασαν ειδικοί φρουροί...
-
Εσυ που τα ξέρεις όλα και δεν χρειάζεσαι κατατόπιση, ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι στο forum; Για να προσβάλλεις κόσμο; Την είδα την προκήρυξη, απλως θέλω μια επιβεβαίωση για τα μόρια που υπολόγισα. Προφανώς κάτι είδα στην προκήρυξη κ με μπέρδεψε. Προσωπική συμβουλή: Γίνε πρώτα άνθρωπος κ μετά όλα τα άλλα.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Ευχαριστώ μήπως έχεις το λινκ να το διαβάσωLiontarina έγραψε:Ανοίξτε το ΦΕΚ. Είναι γραμμένο στην ελληνική. Περιμένετε από κάποιον άλλο να σας μετρήσει τα μόρια σας. Έλεος πια. Λες και είναι κάτι δύσκολο. Αν δεν μπορείτε πείτε στη μαμά σας να σας τα υπολογίσει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Καλησπέρα... Απλά για να ενισχύσω το σκεπτικό του Λευτέρη θα πω οτι ένας τρόπος για να απορροφηθούν δικά σου παιδιά είναι οι επιλαχοντες... Όλοι ξέρουμε τι έγινε με τν προκήρυξη του 2015 βέβαια τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα λογω τν πανελλήνιων αλλά απλά τ αναφέρω ως μια παράμετρο.
-
- Ταγματάρχης
E'MK έγραψε:Εσυ που τα ξέρεις όλα και δεν χρειάζεσαι κατατόπιση, ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι στο forum; Για να προσβάλλεις κόσμο; Την είδα την προκήρυξη, απλως θέλω μια επιβεβαίωση για τα μόρια που υπολόγισα. Προφανώς κάτι είδα στην προκήρυξη κ με μπέρδεψε. Προσωπική συμβουλή: Γίνε πρώτα άνθρωπος κ μετά όλα τα άλλα.
Το αν ειμαι ανθρωπος ασε να το ξερω εγω καλύτερα και αυτοί που έχω βοηθήσει από εδώ μεσα. Αλλά αγανάκτησα να λετε έχω αυτό κι αυτό κι αυτό από προσόντα, πόσα μόρια συγκεντρώνω; Άλλο να ρωτας μια λεπτομέρεια τις προκήρυξης, άλλο να σου πούμε τα μόρια ή την πλήρη λίστα των δικαιολογητικών χωρίς να κουνήσεις κι εσύ λίγο τον κ**ο σου.
-
Αν σπάζεσαι με αυτά, καλύτερα κόψου απο τώρα.
-
- Ταγματάρχης
Ευχαριστώ μήπως έχεις το λινκ να το διαβάσω
φυσικά
https://www.e-nomothesia.gr/kat-naytilia-nausiploia/limeniko-soma/upourgike-apophase-2421-1-40153-2019.html
και εδώ έχει τις τροποποιήσεις του παραπάνω
https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2019/09/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97.pdf
φυσικά
https://www.e-nomothesia.gr/kat-naytilia-nausiploia/limeniko-soma/upourgike-apophase-2421-1-40153-2019.html
και εδώ έχει τις τροποποιήσεις του παραπάνω
https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2019/09/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97.pdf
-
- Ταγματάρχης
E'MK έγραψε:Αν σπάζεσαι με αυτά, καλύτερα κόψου απο τώρα.
Δυσκολα τα πραγματα... Επι 55 πολαπλασιαζεται ο βαθμος του απολυτηριου;
-
Έλα, λύσε μου μια απορία τώρα. Έχω απολυτήριο 14,1.14,1 χ 55= 775,5. Έχω Β2 Αγγλικά 40 μόρια, Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ 120 μόρια. Σύνολο 935,5 μόρια. Οι έφεδροι καταδρομείς που δεν ήταν υπαξιωματικοί ή αξιωματικοί δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία κ δεν μοριοδοτούνται. Σωστά; Κ η τριτεκνία απλα μου δείνει ένα αβαντάζ όσον αφορά το ποσοστό των θέσεων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες