Lefteris 2αμαλ έγραψε:100-150 θεσεις λιμενοφυλακων για ολη την Ελλαδα, εεεεε ρε τι εχει να γινει .
Ναι που να δεις προκηρυξεις αρχαιολογων.. για 2 θέσεις αρχαιολογων σε ανασκαφη στα Κουφονησια,3000 αιτησεις με τους 20πρωτους να ειναι κάτοχοι διδακτορικού... τωρα με τόσα άτομα νιωθω ότι είναι λαοθάλασσα..
Για ποιο λογο βγαζεις τετοιο μισος για τα ατομα που εχουν 10 απολυ. Λυκειου; Κανενας δεν ειναι κατωτερος επειδη εβγαλε 10,ξερω μαχημα ατομα στην ΕΛ. ΑΣ παλαιες σειρες Ε. Φ με απολυ. Στις βασεις και εκτελουν καθηκοντα καλυτερα κι απτους αξιωματικους γιατι το λεει η ψυχουλα τους ! Μπραβο στα παιδια που βγαλανε 18-19-20 αλλα μπραβο και στα παιδια που για τον Α 'η Β λογο δεν εγραψαν καλα στο τελος.
! έγραψε:Από 12 το απολυτήριο στο 10 μάλιστα... Πιο τραγικό και πιο πελατειακό δε γινόταν...Και το ύψος στο 1.70 για άνδρες γυναίκες...
Πιο τραγικό δε γινόταν.
Γυναίκες για άλλη μια φορά εκτός γιατί μπορούν!
Βρε και 2 να το πάνε το απολυτήριο δεν έχει νόημα. Όποιος έχει χαμηλό απολυτήριο, είτε 10 είτε 12, δεν έχει καμία πιθανότητα. Στην προκήρυξη αυτή παίζει καθοριστικό ρόλο το απολυτήριο διότι δεν υπάρχει μοριοδοτηση για διπλώματα μηχανης αυτοκινήτου κτλ. Και 15 να πήγαιναν το απολυτήριο πάλι δεν υπήρχαν πιθανότητες για αυτόν με το 15 να μπει. Για γενική σειρά πάντα μιλάω.
Είναι σαν να λενε από φέτος στις πανελλαδικές για την ιατρική σχολή θα υπάρχει βάση το 15. Είτε το 15 είτε το 5 βάλουν το ίδιο πράγμα είναι, εφόσον είναι γνωστό ότι η ζήτηση είναι τόσο αυξημενη που πιθανότητες έχει μόνο αυτός με το 19.
Λιονταρίνα, εσύ καλά τα λες αλλά γιατί να γίνει αυτή η αλλαγή την τελευταία στιγμή για πες μου..Ίσα ίσα τότε έπρεπε το όριο να είναι 16 - 17 όπως ισχύει και για το εμπορικό ναυτικό για τα παιδιά που δίνουν με απολυτήριο λυκείου χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις...
Δεν στέκει να το κατεβάζουν.
Και εγώ σε λέω το άλλο... Γιατί δεν χαμηλώνουν το όριο ύψους που είναι και πιο σοβαρό θέμα από το απολυτήριο λυκείου.. Αφού όπως λες δε θα μπουν άτομα με 10 απολυτήριο...
Άλλο το όριο ύψους άλλο ο ελάχιστος βαθμός απολυτήριο για να μπορείς να κάνεις αίτηση, με 10 απολυτήριο δεν μπαίνει κανείς πλέον, με 10,11 και 12 απολυτήριο έμπαινες όταν είχε γραπτές εξετάσεις πριν 10-12 χρόνια.
Μαζι σου και για το υψος. Σαφως κι θα μπορουσαν να το κανουν και πιο κατω , δεν αντιλεγω , απλα το υφος σου ηταν επιθετικο προς τα ατομα κατω του μετριου. Ειναι κριμα απτον θεο εν ετη 2019 να σκεφτομαστε ετσι και στο λεω τερμα φιλικα !
! έγραψε:Λιονταρίνα, εσύ καλά τα λες αλλά γιατί να γίνει αυτή η αλλαγή την τελευταία στιγμή για πες μου..Ίσα ίσα τότε έπρεπε το όριο να είναι 16 - 17 όπως ισχύει και για το εμπορικό ναυτικό για τα παιδιά που δίνουν με απολυτήριο λυκείου χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις...
Δεν στέκει να το κατεβάζουν.
Και εγώ σε λέω το άλλο... Γιατί δεν χαμηλώνουν το όριο ύψους που είναι και πιο σοβαρό θέμα από το απολυτήριο λυκείου.. Αφού όπως λες δε θα μπουν άτομα με 10 απολυτήριο...
Το όριο ύψους το έχουν βάλει για να κόβουν γυναίκες με το καλημέρα σας. Και μην πει κανένας ισότητα και μπούρδες γιατί το ύψος αυτό είναι 7 πόντους πάνω από το μέσο όρο των γυναικών. Κατ αντιστοιχία λοιπόν θα έπρεπε να βάλουν και στους άντρες 7 πόντους άνω του μέσου όρου, δηλαδή 184. Έχω τοποθετηθεί και παλιότερα σε σχέση με το ύψος και έχω πει ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν κριτήριο. Είναι ξεκάθαρα ένα μέσο για να μην μπαίνουν γυναίκες γιατί ζούμε σε ένα κράτος που η ισότητα είναι στα χαρτιά.
Και κάτι τελευταίο για όσους λένε ισότητα το 170 για όλους και το πιστεύουν κιόλας. Ο ΔΜΣ γιατί είναι διαφορετικός λοιπον για άντρες και γυναίκες; Μήπως γιατί διαφέρουμε στα σωματομετρικα μεγέθη; Δεν είδα να βάζουν ίδιο ΔΜΣ για άντρες και γυναίκες. Δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο. Το ύψος όμως βολεύει και για αυτό εκεί επικρατεί ένα όριο και για τα δύο φύλα.
Σηκώνει πολλη συζήτηση το όλο θέμα αλλά ας μη γεμίζουμε το νήμα με αυτά.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οσο για το '' γιατι '' το εριξαν κανει μπαμ , για να βαλουν δικα τους ατομα μεσα. Μη γελιομαστε το λιμενικο ειναι οτι πιο βυσματικο υπαρχει.
Πως θα βαλουν με βυσμα καποιον με απολυτηριο 10; οταν 3.000ελληνες με 18 και πανω και πτυχια και ολα μεσα θα κονταροχτυπηθουν για 30 θεσεις γενικης σειρας; θεωρω οτι δεν χωρα βυσμα σε αυτην την προκηρυκη ρε παιδια... αφου μορια θα βγουν... αμα δεν κοπεις πουθενα σε πηραν απλα τα πραγματα.. τωρα το βυσμα μετραει σε πινακες επιλαχοντων που θα τραβηξουν ξαφνικα εναν πριν απο σενα και εναν μετα απο σενα και θα βρεθεις εσυ σαν το αγγουρι μονος..
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οσο για το '' γιατι '' το εριξαν κανει μπαμ , για να βαλουν δικα τους ατομα μεσα. Μη γελιομαστε το λιμενικο ειναι οτι πιο βυσματικο υπαρχει.
Μα πως θα βάλουν δικά τους άτομα με 10απολθτηριο; Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Μαθηματικά δημοτικού είναι. Ένας με 10 απολυτήριο έχεις 550 μόρια. Έστω ότι έχει και στις 4 γλώσσες που μοριοδοτουνται Γ2. Συν 240 μόρια δηλαδή, πάμε στα 790. έστω ότι έχει και υπολογιστές συν 30 και ταχύπλοο άλλα 30. Πάμε 850. Να σου βάλω ότι έχει και δίπλωμα ε κατηγορίας. Νομίζω 30 παίρνει και αυτό. Πάμε στα 880. Ε να βάλω τώρα ότι έχει και ένα πτυχίο συν 120 μόρια. Σύνολο 1000 μόρια. Έχω βάλει όλα τα προσόντα και πιάνει ταβάνι 1000 μόρια. Που λίγο απίθανο ο μαθητής του 10 να έχει 4 γλώσσες άριστα αλλά παμε παρακάτω.
Έρχεται λοιπόν και ο άλλος με 18,2 απολυτήριο και πιάνει τσακ μπαμ 1001 μόρια. Αρκεί βέβαια να έχει και λοουερ γιατί είναι απαραίτητο προσόν.
Δεν θα βρεθούν 100 άτομα ( και πολλά λέω γιατί η γενική σειρά θα έχει καμία 50αρια το πολύ) να έχουν 18 και κάτι απολυτήριο?
Τα ατομα θα βρεθουν, μη σου πω πως ηδη εχουν μπει και ειναι φωτοτυπια η προκηρυξη. Δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις μαθηματικα δημοτικου οπως λες Λιονταρινα, αερολογιες δεν λεω στα 27 μου χρονια. Παμε παρακατω και ας αφησουμε τις λογομαχιες, ο καθενας εχει την αποψη του αναλογα με τις εμπειριες που εχει ζησει και τις πληροφοριες του.