Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

ΜΘ' σειρά έγραψε:Εννοείται ότι θα πάρει περισσότερους Λιμενοφύλακες. Σε αυτό έχει ανάγκη το ΛΣ.Φέτος θα έχετε 3 ευκαιρίες.

Λιμενικο, Ειδικοί Φρουροί, ΕΠΟΠ.

κάτσε γιατί αν δεν βγει προκήρυξη δεν πιστεύω τίποτα

Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Xristinab »

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

σε αναρτήσεις όμως που κάνουμε δω μέσα τα παιδιά φαίνεται λένε ότι θα βγει σύντομα ακόμα και σε 12 μέρες λένε μετά τις πανελλαδικές γι'αυτό το λόγο Ρώτάώ ευχαριστώ κ παλι

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-ti-ginetai-me-tis-proslipseis-sto-limeniko

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-monimes-proslipseis-sta-somata-asfaleias

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Bill931 »

Χριστίνα είναι ενας που γράφει με διαφορετικά ονόματα και λέει βλακεις... Δεν υπάρχει περίπτωση Ν βγει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Xanthos »

Ισως και να βγει νωρις.. δεν ξερω εγω την γνωμη μου ειπα. μεχρι να την ξαναδουν απο την αρχη μεχρι να τα αποφασισουνε να κανουνε τις αλλαγες που θελουνε γιαυτο ειπα οτι θα καθηστερησει κ ισως βγει μαζι με την αστυνομια... θα δειξει.. αν και καπου ειδα για αυξηση ατομων που θα παρουνε αλλα δεν θυμαμαι απο που.. απο ατομο εδω μεσα απο σιτε; θα σε γελασω.. παντος εαν δεν δεις το φεκ η καινουργια νεα μην πιανεσε και πολυ με αυτα που λενε.. γνωμη μου οτι θα χρειαστει χρονος ακομη.. μακαρι να βγω ψευτης αλλα λεω τ πιστευω μου.
Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ευχαριστώ πάρα πολυ!
ΜΘ΄ σειρά

Δημοσίευση από ΜΘ΄ σειρά »

Διαδικασία εξπρές θα είναι τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο (δικαιολογητικά-ΑΝΥΕ-Υγειονομικά-Αθλήματα-Ψυχοτεχνικά+ τελικά αποτελέσματα), αλλιώς θα διαμαρτυρηθούν τα παιδιά των πανελληνίων (που έχουν πάει και στρατό) τον Οκτώβριο. Εννοώ τα άτομα που δεν θα μπουν, επειδή δεν γράψανε 17.280 μόρια τουλάχιστον.

Καλή προετοιμασία και καλή τύχη.

!1 χρόνο Λιμενοφύλακας!

!!!

Δημοσίευση από !!! »

Ρε ΜΘ σειρά μου λες πως τα ξέρεις όλα με τόσο λεπτομέρεια; Η τα λες για να πεις κάτι; τι 17280 μόρια λες με τόσο μεγάλη ακρίβεια πλάκα μας κάνεις; δε μας λες και κάνα αριθμό για το τζόκερ?;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Υγειονομικά-Ανυε... Δεν τα διάβασες καλά από την προκήρυξη μέσω πανελλήνιων.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τι λετε οτι θα αλλαξει στη μοριοδοτηση;
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Contractor »

Θα γίνει υποχρεωτικό το ecdl και δεν θα δίνει απλά μόρια. Νομίζω θα είναι η μόνη αλλαγή
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

ΜΘ αυτή τν Πέμπτη είπες ότι θα βγει; Γιατί εγώ ήμουν στη σχολή λιμενοφυλακων αυτές τς μέρες και οι ανώτεροι αξιωματικοί μου είπαν οτ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχεδιασμός για να τρέξει άμεσα... Για λυπηση είσαι ρε φίλε.
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Bill931 έγραψε:ΜΘ αυτή τν Πέμπτη είπες ότι θα βγει; Γιατί εγώ ήμουν στη σχολή λιμενοφυλακων αυτές τς μέρες και οι ανώτεροι αξιωματικοί μου είπαν οτ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχεδιασμός για να τρέξει άμεσα... Για λυπηση είσαι ρε φίλε.

Χωρις παρεξηγηση ειχε πει σε 12 μερες και επειδη ειχε τοτε 13 ο μηνας 13+12=25 δηλαδη την επομενη πεμτη... να διαβαζουμε σωστα και οχι αρπα κολα...

!!!

Δημοσίευση από !!! »

Εσύ bill μια στη γαδα πας μια στη σχολή λιμενοφυλακων... δε πας και μια μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου μπας και μάθουμε κάτι πιο σίγουρο μιας και μπαινοβγαινεις παντού;
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Και ο hellenicpower καλα λέει ότι ο ΜΘ είχε πει στις 25 και όχι σήμερα που βιάστηκες να τον κακολογησεις εσυ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες