Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Από όσο μπορώ να καταλάβω, αν έχεις πάρει ΑΝΑΒΟΛΗ απο το στρατό για να σπουδάσεις τότε μπορείς να πάρεις μέρος μόνο στην προκήρυξη των Πανελληνίων. Για να πάρεις μέρος στην προκήρυξη εκτός Πανελληνίων πρέπει να έχεις πάρει ΑΠΑΛΛΑΓΗ (ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗ) ή να έχεις εκπληρώσει νομίμως τη θυτεία σου.
Απαλλαγή = δεν θα υπηρετήσω καθόλου
Αναβολή = θα υπηρετήσω στο μέλλον
Απαλλαγή = δεν θα υπηρετήσω καθόλου
Αναβολή = θα υπηρετήσω στο μέλλον
Πρέπει σε όλες τις προκηρύξεις να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις αλλοως δεν μπορείς να δώσεις. οσο για τους σημαιοφορους σχεδόν όλες οι θέσεις είναι νομικής.
Λάθος κανείς. ας περιμένουμε την προκήρυξη και βλέπουμε
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Seaman 28 Καλημέρα. Κοίτα φίλε πως έχει το πράγμα. Για αποφοίτους ΑΕΙ θα διατεθεί ένα 56%. Το οποίο όμως διαμορφώνεται ως εξής: Το 80% θα διατεθεί για αποφοίτους νομικών τμημάτων και το 20% για αποφοίτους όλων των ΑΕΙ. Άρα συνοψίζοντας για αποφοίτους όλων των ΑΕΙ θα διατεθεί το 20% του 56% δηλαδή ένα 11.2% επί του συνόλου των θέσεων. Στις ειδικές κατηγορίες στις οποίες θα διατεθεί το 14% των συνολικών θέσεων θα μπορείς να δηλώσεις, εάν ανήκεις φυσικά, ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία εντάσσεσαι (Απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΑΕΝ Κυβερνήτες-Μηχανικοι).
Καλημερα παιδια στο φεκ για λιμενοφυλακες λεει οτι ως επιπλεον προσον δινει 120 μορις για αποφοιτους αει και τει ας μου το επιβεβαιωσει καποιος. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Καλημέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους... ερώτηση μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με τα πτυχία αγγλικών και υπολογιστών, πως πρέπει να τα καταθέσουμε γιατί απο ότι έχω καταλάβει δε φτανει ένα απλό φωτοαντίγραφο... Διάβασα τη προκήρυξη αλλα έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ!
Υπαρχει περιπτωση αν βγει με τη νεα κυβερνηση να αλλαξει και το υψος και να γιβει οπως ηταν παντα 160 για γυναικες παρακαλω;
Εγώ παντως πιστεύω ότι αν πιέσουμε όσες το θελουμε τα πάντα γίνονται.
Παιδια στην κατηγορια ειδικων δυναμεων βγαζω 1092 μορια.. λογικα ειμαι μεσα.. Παμε γερα!!!
- Vasilis loxias (pz)
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά θα έχει κ γενική σειρά 25 % η οποία θα είναι για άντρες που δεν έχουν πάει ειδικές δυνάμεις κ εκεί θα μπορούν να συμμετάσχουν κ οι γυναίκες σωστά; αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
2009 δ εσσο 309 σειρα
-
- Posts in topic: 16
Ας κάνουμε ένα group chat στο fb να δούμε πως και αν κινηθούμε.; έγραψε: Εγώ παντως πιστεύω ότι αν πιέσουμε όσες το θελουμε τα πάντα γίνονται.
Πως υπολογισες τα μορια σου;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Στην τελευταία λφ που υπήρξε τροποποίηση από τον συριζα, πήγε το όριο ηλικίας από 26, στα 27, άλλαξε την μοριοδότηση και τις θέσεις των κατηγοριών. Γνώμη μου ότι θα τροποποιηθεί και αυτή, δεν είναι δυνατόν να πάρουν 20 μουσικούς γελαει ο κόσμος.
Το ύψος δεν αλλάζει πιστεύω με τίποτα, λόγω πανελληνίων. Δε γίνεται εκεί να τις κόβει με 1,69 και απ την προκήρυξη να περνάνε με 1,61 για την ίδια θέση.
Το ύψος δεν αλλάζει πιστεύω με τίποτα, λόγω πανελληνίων. Δε γίνεται εκεί να τις κόβει με 1,69 και απ την προκήρυξη να περνάνε με 1,61 για την ίδια θέση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 4 επισκέπτες