Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Σας κοροϊδεύουν σας το έχω πει τόσες φορές. Δε θα βγει προκήρυξη γιατί αν ήταν θα είχε βγει από πέρυσι. Λιμενικός είμαι και ναι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αλλά δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για έκδοση προκήρυξης. ΛυπάμαιXanthos έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-poies-oi-pithanotites-ekdosis-tis-prokiryxis
Ελεανα7 έγραψε:Μίλησα σήμερα με έναν λιμενικό και μου είπε χρειάζονται άμεσα άτομα αλλά πάγωσε η προκήρυξη
Ξέρεις εσύ πουθενά να μην χρειάζονται άτομα; Όχι μόνο σε Σώματα Ασφαλείας. Στα Νοσοκομεία ας πούμε. Που δεν υπάρχει προσωπικό.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Εσύ Παναγιώτη μην λυπάσαι και κοίτα να γράψεις κάνα 17 μπας και μπεις... Κατάλαβες;
Ρε Panagioti αφού έχεις τέτοιες μαντικές ικανότητες γιατι δεν πάς να παίξεις ενα Κίνο να γίνεις εκατομμυριούχος να μας αφήσεις κι εμάς στην ησυχία μας! Άντε πια με τον κάθε τραγελαφικό εδώ μέσα!
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως ενας απλος λινενικος γνωριζει αν βγει η προκυρηξη η εαν οχι; τι σας κανει δλδ σας περνει το υπουργΕιο τηλ; εννοοειτε πως ξερεις η ξερετε τις αναγκες του σωματος σας δεν αντιλεγω σε αυτο.. αλλα οχι να γνωριζεις ακριβος εαν κοψουν η αν βγαλουν μια προκυρηξη.. τεσπα.. το μονο σιγουρο για να μιλαει ενας απλως λιμενικος με τοση σιγουρια πρεπει να ειναι δυκτιομενος πολυ.. εγω με 2 παιδια εδω μεσα μιλησα π ειναι λιμενικοι κ απο οτι καταλαβα πολυ δυκτιονενοι κ οι 2 μ μιλησαν κλειστα κ με τπτ για σιγουρια. λιγα λογια κ σταρατα.Η μερες θα δειξουν.. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Π ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ(ΗΛΙΚΙΑΣ). οποιος μαθει κατι ειτε καλο ειτε κακο οσο αφορα το θεμα αυτο καλο ειναι να το γνωριζουμε.
Παιδιά έχουμε κανένα νέο τι θα γίνει; αν είναι στις εξαιρέσεις η όχι;
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Έχουμε κάνα νέο; Γνωρίζει κάτι κανείς;
Μίλησα με workenter ... και να βγει η προκήρυξη καθαρά το λιμενικό θα την αναλάβει.. όχι ο ΑΣΕΠ.. μην περιμένετε πολλά..
George 25,
Πάντα το Λιμενικό την αναλάμβανε.
Σε περίπτωση ένστασης εμπλέκεται το ΑΣΕΠ ή τα Δικαστήρια.
Μακάρι να βγει... Α ρε τι μας κάνουν τα προεκλογικά παιχνίδια!
Πάντα το Λιμενικό την αναλάμβανε.
Σε περίπτωση ένστασης εμπλέκεται το ΑΣΕΠ ή τα Δικαστήρια.
Μακάρι να βγει... Α ρε τι μας κάνουν τα προεκλογικά παιχνίδια!
Γνωριζεται αν βγει τωρα οπως ελεγαν η οχι;
Ξερεις εαν βγει τωρα οπως ελεγαν η οχι;
Βρε παιδιά αυτό το άρθρο στο bloko ποιος το έστειλε; Τι γράφουν στο τέλος; Αν είναι δυνατόν...
Μια χαρά το βρίσκω, όποιος και να το έγραψε.
Οι υπόλοιποι καθίστε με σταυρωμένα χέρια.
Μπράβο στο άτομο που το έγραψε.
Οι υπόλοιποι καθίστε με σταυρωμένα χέρια.
Μπράβο στο άτομο που το έγραψε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες