Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Θα εχει σιγουρα ΠΕ οικονομικων, νομικων, μπορει και απο ΑΕΝ σχολες... Ισως και απο αλλες ειδικοτητες.
Από αεν πόσο θα είναι η ηλικία;
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δυστυχώς έχω ότι χρειάζεται, εκτός από τα αθλήματα!

Αννα έχεις καιρό ακόμη (αν τελικά βγει) λιώσε στο γήπεδο κ όλα θα γίνουν...
Και για αξιωματικών από αεν 29;
Δε θα βγει προκήρυξη. Σας κοροϊδεύει το workenter.
Άραγε θα δώσουμε τα αθλήματα μέσα Ιουλίου; Η ίσως και Αύγουστο; Αν τα δώσουμε πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου δεν έχω και πολλές ελπίδες... Και αν είναι και οι υποψήφιοι 2000 άτομα ποιος θα "πρωτομπεί"...
Παιδιά μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια. Απάντησε ο προηγούμενος ότι το όριο ηλικίας θα είναι 29 για τους ιδιώτες υποψήφιους. Ήδη το όριο των 29 ετών είναι αρκετά υψηλό και έχει ανέβει σε σχέση με αυτό που προέβλεπαν οι διατάξεις για παλαιότερους αντίστοιχους διαγωνισμούς. Αναμονή, υπομονή και κατάλληλη προετοιμασία.glock έγραψε:Και για αξιωματικών από αεν 29;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Εκτος ασεπ λεει ο διαγωνισμος... οκ καταλαβαμε, οποιος δεν ειναι τσυριζαιος δε μπαινει! Τα χουν διαλυσει ολα οι αθλιοι!
Καλησπερα. Έχω απολυτήριο 19.9 και 3 ξένες γλώσσες που σύμφωνα με τις παλαιότερες προκυρηξεις βγαίνω κάπου στα 8.000. Ωστόσο πιστεύετε μπορεί να αντεπεξέλθει μια κοπέλα εύκολα στα αθλήματα;
Βγάζεις 19.900 μόρια + οι γλώσσες. Θα είναι 100% μόρια (Προκήρυξη 2011)
Τα αθλήματα εύκολα για όλους!
Τα αθλήματα εύκολα για όλους!
Γενικά πρέπει να αλλάξει η διαδικασία των διορισμών... Τα σώματα ασφαλείας δεν χρειάζονται μόνο ικανούς σωματικά ανθρώπους.. Θα μπορούσαν οι θέσεις ΠΕ να καλύπτονται με άτομα που θα κατέχουν σε βάθος το αντικείμενο τους... Πως; με εξετάσεις φυσικά... Δε μπορώ εγώ και τα περισσότερα παιδιά της Ελλάδας που προσπαθούν να πάρουν πτυχία, ξένες γλωσσες,ecdl και δε ξέρω και εγώ τι άλλο να κατέχουν και τις αθλητικές δόκιμασίες... Έχουμε και κάποια ηλικία!! Προφανώς για τα αγόρια είναι πιο εύκολο αλλά και εκεί δεν είναι κανόνας... Ας μην μιλήσουμε και για το απολυτήριο ΕΠΑΛ που πολύ απλά παίρνεις το 19 και το 20... Πχ εγώ για οποιαδήποτε προκήρυξη θέσης ΔΕ έχω 17.3 και ένα παιδί του ΕΠΑΛ άνετα μου σκαει 2 βαθμούς παραπάνω... Εν κατακλείδι, άνετα μου "τρώει" τη θέση... Όσον αφορά το λεγόμενο 'μέσο' και το αν θα υπάρχει ας ανατρέξουμε στα γεγονότα και ας δούμε τον σερβιτόρο που έγινε υπουργός και δασκάλες που με σεμινάρια διοριστηκαν...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Καλησπερα παιδιά! Έχω πολύ υψηλό απολυτήριο( πάνω από 19) και 3 ξένες γλώσσες. Αν ξεκινήσω τώρα τα αθλήματα έχω ελπίδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες