Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Ανώνυμη όντως έχουν βγει στον έναν μήνα ; Πρώτη φορά το ακούω ! Εγώ το μόνο που ήξερα, κάπου το έιχα διαβάσει είναι ότι λόγω μεγάλης ανάγκης μπορεί να βγουν στο 4μηνο.
Μην ακούω χαζομάρες. Η σχολή ΛΦ από το 2009 έχει θεσπίσει νέο πρόγραμμα σπουδών με συγκεκριμένες ώρες διδασκαλίας, Τόσο για τα γενικά μαθήματα όσο και για τα μαθήματα ειδικότητας. Δεν είναι δυνατόν το πρόγραμμα της σχολής να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από έξι μήνες, ακόμη και εαν ανάγκαζαν τους καθηγητές (πράγμα αδύνατο) να έρχονται και τα απογεύματα. Ακόμη και έτσι όμως, σκεφτείτε πόσες μέρες χάνονται με τις παρελάσεις, τα αγήματα, τις περιφορές εικόνων κλπ. Βάλτε τώρα και τις εορταστικές άδειες ή τις αδιαθεσίες των καθηγητών. Οι τρεις τελευταίες εκπαιδευτικές σειρές ΛΦ αποφοίτησαν στο οκτάμηνο.Το θέμα όμως είναι άλλο. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε το 2014. Οι υπαξιωματικοί μπήκαν στη σχολή ένα χρόνο μετά τη προκήρυξη και ο διαγωνισμός για τους ΛΦ πάγωσε για ένα ολόκληρο έτος! Και όλα αυτά λόγω εκλογών. Ας ελπίσουμε να μη γίνουν τα ίδια φέτος και άδικα χάνεται πολύτιμος χρόνος.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαγωσει η συγκεκριμένη έτσι όπως πάει
Καλημερα... Ιορδανη συναδελφος μου μου το ειχε πει γιατι κατι γινοταν εκεινη την περιοδο κ επρεπε να τους βγαλουν νωρις.. παντως μην σας ανησυχει η εκπαιδευση μακαρι να μπειτε και ν βγειτε οσο γινεται πιο συντομα!!!
Ανώνυμη σε ευχαριστώ για την απάντηση, να είσαι καλά !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Παιδιά καλησπέρα γνωρίζετε αν μέσω της προκήρυξης είναι δυνατόν να εισαχθεί κάποιος στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΚΕΑ) ;
Μεσω της προκυρηξης δεν γινεται να μπεις ΚΕΑ.. οταν με το καλο θα εισαι στο σωμα και εφοσον βγει σχολειο για ΚΕΑ τοτε δηλωνεις για να παρακολουθησεις. Βεβαια παιζει ρολο και απο ποιες σειρες λιμενοφυλακων θα λεει οτι μπορουν να παρακολουθησουν το σχολειο.
Δεν θα βγει προκήρυξη. Παιδιά τζάμπα περιμένετε. Η μόνη που θα βγει θα είναι μέσω πανελληνίων.
Παναγιώτη είσαι ωραίος.
Άντε και άλλος με τα τρελά του!
Άντε και άλλος με τα τρελά του!
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πανελλήνιες:
100ΛΦ και 30 Σημαιοφόροι. Στο υπουργείο Ανασυγκρότησης έτσι μου είχαν πει.
https://www.esos.gr/arthra/62448/o-arithmos-eisakteon-stis-sholes-dokimon-simaioforon-ls-elakt-kai-dokimon-limenofylakon
Προκήρυξη με εποπτεία ΑΣΕΠ 155 ΛΦ και 45 ή 25 Σημαιοφόροι.
100ΛΦ και 30 Σημαιοφόροι. Στο υπουργείο Ανασυγκρότησης έτσι μου είχαν πει.
https://www.esos.gr/arthra/62448/o-arithmos-eisakteon-stis-sholes-dokimon-simaioforon-ls-elakt-kai-dokimon-limenofylakon
Προκήρυξη με εποπτεία ΑΣΕΠ 155 ΛΦ και 45 ή 25 Σημαιοφόροι.
Πρεπει να βγει σχολειο το οποιο θα αναφερει ξεκαθαρα απο ποιες σειρες μπορουν να παρακολουθησουν ασχετως αν εχεις κανει ειδικες δυναμεις η οχι.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
http://www.hcg.gr/node/20017
Προμήθεια Ειδών Ιματισμού 255 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων
Προμήθεια Ειδών Ιματισμού 255 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων
Καλό θα ήταν μερικοί επισκέπτες που μπαίνουν με την ίδια IP αλλά με διαφορετικά ονόματα να μην παίζουν με τα νεύρα μας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες