Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Όσοι είναι από τεχνικό λύκειο (ΕΠΑΛ) μπορούν να διαγωνιστούν αντί με το απολυτήριο με το πτυχίο ειδικότητας του ΕΠΑΛ ;
Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις παλαιότερες προκηρύξεις;Ιορδάνης έγραψε:Όσοι είναι από τεχνικό λύκειο (ΕΠΑΛ) μπορούν να διαγωνιστούν αντί με το απολυτήριο με το πτυχίο ειδικότητας του ΕΠΑΛ ;
Μόνο Απολυτήριο Λυκείου δέχονται ( αν καταθεσετε άλλο απλά δεν θα σας αφήσουν, μη δίνοντας σας πρωτόκολλο).
Ευχαριστώ Γιώργο !
Fsasa είπα να ρωτήσω εδώ !
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Άντε να δούμε τι θα γίνει 

Κομάντο πιστεύεις ότι σε 2 μέρες θα βγει ;
Θέλω να πιστεύω... Για να ελπιζω.. αλλιώς θα ξενερωσω.. εσύ γτ είσαι αρνητικός.. αν βγει πχ τι θα πεις μετά...
Φαίνεται πως φτάσαμε μία και σήμερα. Πως περνάει ο καιρός ε;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κομάντο δεν είμαι καθόλου αρνητικός, πως και πως την περιμένω να βγει! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες !
Φανης - ιορδανης - (στελιος παππας για το facebook) η οπως τελος παντων σε λενε, αν δεν εχεις και τα δυο εννοω αγγλικα και υπολογιστες δεν μπορεις να δωσεις για το λιμενικο...Φάνης έγραψε: είχα κάποιες απορίες για τα παλιότερα έτηκαι πότε να προλάβω να μάθω αγγλικά και να πάρω τουλάχιστον το lower
την θητεία στις ειδικές δυνάμεις δεν γίνεται να γυρίσω το χρόνο για να τη σηκώσω
τι άλλο να βγάλω; Ταχύπλοο και επαγγλεματικο δίπλωμα δεν μπορώ αδύνατο οικονομικά
Καλημέρα σε όλους, εγώ πιστεύω από εβδομάδα θα βγει η προκήρυξη ή μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή το πρώτο 10ημερο του Μαΐου. Το θέμα είναι σε τι θα δίνει μόρια, ποςα άτομα γενική και ειδικές δυνάμεις και γενικά τι διαδικασίες θα έχει. Το 1 και σήμερα και 101 και σήμερα που λένε εδώ μέσα είναι χαζομάρες καμία προκήρυξη δν έχει βγει Σαββατοκύριακο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης