Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αληθεια λεω ρε θοδωρη γ. Μωτο. Μου τα χε πει η κοπελα. Κ τωρα με παιρνει Τηλ. Με υφακι κ μου δινει συμβουλες να χω κουραγιο. Τι να πω. Ολοι εχουμε βισμα κ κοντραρουμε τα μεσα μας αλλα ρε κρατος μη μας προκαλεις ετσι. Βαλε κ μερικους που αξιζουν πραγματικα. Ετσι για τα ματια.Εικόνα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Μπα χριστινακη ουτε αυτο ειναι λυση... Μαλλον περισσοτερο προβλημα δημιουργει... Και σημειωνω οτι και εγω στη 8εση σου βρισκομαι... Και οτι ειμαι εκτος Δε δικαιολογειται! Και υπομονη πια εχει εξαντληθει αν με νοεις... Με ολα αυτα που ακουω... Το δηθεν ανικανοι δε προσφερει τπτ... Ουτε και να μπουν καποιοι ικανοι για τα ματια Του κοσμου... Ενταξει τη γνωριζουμε τη δυναμη της διαφθορας τους... Αλλα η θα αντιμετωπιστει... Η 8α παω να οδηγησω τρακτερ και 8α το κατεβασω και στη βουλη και με κουκουλα που γραφει ελλας το μεγαλειο σου! Κτλ κτλ κτλ... | (συγχωρεστε με για τα ατοπα-χιομορ-) αλλα! ΥΨΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕικόνα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Λοιπόν. Μην ψαρώνετε γιατί αυτοί με τα προβλήματα αργά ή γρήγορα θα φύγουν... Όσο για το θέμα καθυστέρησης κλήσεων των επιλαχόντων είναι 1ον η αποχώρηση πολλών επιτυχόντων 2ον η μη παρουσίαση αρκετών και 3ον ένα εσωτερικό θέμα με τα μόρια κάποιων.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

xristinaki 25 έγραψε:Αληθεια λεω ρε θοδωρη γ. Μωτο. Μου τα χε πει η κοπελα. Κ τωρα με παιρνει Τηλ. Με υφακι κ μου δινει συμβουλες να χω κουραγιο. Τι να πω. Ολοι εχουμε βισμα κ κοντραρουμε τα μεσα μας αλλα ρε κρατος μη μας προκαλεις ετσι. Βαλε κ μερικους που αξιζουν πραγματικα. Ετσι για τα ματια.Εικόνα
Χριστινάκη μη πτοήσε, αν εχεις κάποια άκρη σιγουρα θα μπεις αν έχει μιλησει και θέλει πραγματικά να βοηθησει. Αργα ή γρηγορα θα ξέρουμε τα πάντα. Κάνε και εσυ υπομονή οπως και τα άλλα παιδια και θα δούμε τι θα γίνει και πάλι!
Anonymous

Ρε παιδια σορρυ για τιν ολη αυτη αναστατοσει αλλα και εμενα μου το ειπαν σημερα απο την ενημερωση κοινου της θεσσαλονικης και μετα ρωτησα και δυο διαφορετικα κονε και αυτοι ακριβος τα ιδια με ειπαν τι να πω
δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλα τωρα σοβαρα μιλας; Εκανε αποπειρα αυτοκτονιας;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

; έγραψε:Ρε παιδια σορρυ για τιν ολη αυτη αναστατοσει αλλα και εμενα μου το ειπαν σημερα απο την ενημερωση κοινου της θεσσαλονικης και μετα ρωτησα και δυο διαφορετικα κονε και αυτοι ακριβος τα ιδια με ειπαν Τι να πω
δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις
Ολοι λιγο πολυ εχουμε πάσει θυματα παραπληροφορησης. Εμεις μιλάμε για το ποια ειναι η λογική σειρά του πράγματος. Τωρα αν το ΓΕΣ ειναι παράλογο δεν μπορούμε σιγουρα να τα βάλουμε μαζί του! Κανε και εσυ υπομονή και θα δούμε προσεχώς!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Έλα το αστείο παρατράβηξε μην λέμε ότι θέλουμε ΔΕΝ γίνετε να μην δεν πάρουν επιλαχόντες μην τρελαθούμε περιμένετε μέχρι τέλος Μαρτίου και αν δεν γίνει τίποτα εγώ πρώτος με το τρακτέρ μαζί με το σαυρίδι Εικόνα θα πάμε να τα σαρώσουμε όλα
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Δείτε το κι αλλιώς κάθε εμπόδιο για καλό είναι ρε παιδιά Αν γίνει κάτι και δεν μας πάρουν δεν χάλασε και ο κόσμος εξάλλου αυτός είναι ο στρατός δεν έχει λογική τι να λέμε τα ίδια; ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Συμφωνώ μαζι σου Θοδωρή, ο στρατός δεν εχει καμία λογικη και ποσο μάλλον σε μια προκήρυξη η οποία ειναι καθαρα με μέσον!
Anonymous

xristinaki 25 έγραψε:Γεια σας παιδες. Τι ακουω παιζει να μη καλεσουν επιλαχοντες; Ζητω που καηκανε τοτε. Ιδεα. Μαζευομαστε οοοολοι απτο φορουμ κ παμε Ευαγγελατο στις αποδειξεις κ δειχνουμε τι καταντια τους. Γνωστη μου που πηραν εχει ψυχολογικα με 2 αποπειρες αυτοκτονιας στο ενεργητικο κ α αλλος γνωστος δε ξεχοριζει κοκκινο με πρασινο! Αχρωματοψια. Αν ειναι δυνατο ρε παιδια. Θα βλεπει ελληνα για τουρκο. Δε φτανει που μας πεταξαν εξω για αντικειμενικα ανικανους λενε δε θα καλεσουν κιολας; Να μια φορα που ναι χρησιμοι οι δημοσιογραφοι Εικόνα
καλο πολυ καλο πηραν ατομο με ψυχολογικα κ με τετοιο παρελθον στο στρατο που ξερουμε ολοι οτι χρησιμοποιουνται οπλα; Πολυ καλη η επιλογη τελεια πραγματικα ειναι για τα καναλια δεν τιθεται θεμα... Ελεοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Ναι αμε... Εχει δικαιο ο θοδωρης... Για ολα πρεπει να μαστε λιγο πολυ ετοιμη (ψυχολογικα πανω απο ολα) Ας ελπισουμε μονο η ολη καθυστερηση μονο για καλο ν εχει γινει... Συμφωνω Μαρινα και μαζι σου... Καμια λογικη δεν υπαρχει πλεον ποσο μαλλον σε μια προκυρηξη... Καθαρα σαν και αυτη! Τι ξυνουμε; Τα ξυμενα; Τελος παντων... (οσο για τους γιωταδες... ) να ναι Καλα το θαυμα που τους σπρωχνει να βρισκονται εκει π βρισκονται... ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ το μονο σιγουρο!Εικόνα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αν θα καταστραφουν δεν ξέρω σιγουρα πάντως θα περάσουν ασχημα και θα επιβαρυνουν την ηδη επιβαρυμένη ψυχολογική τους υγεια! Ο στρατός θελει υγειοι ατομα σωματικά και ψυχικά, διοτι αλλιως δεν θα την παλέψουν και Θα τρελαθούν!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Έλα ας ανεβεί λίγο η ψυχολογία μας όλα θα πάνε καλά όσο για τον ανώνυμο με τα ερωτηματικά Λέει και έμενα μου το είπαν σήμερα από την ενημέρωση κοινού της θεσσαλονικης και μετά ρώτησα και δυο διαφορετικά κονε και αυτοί ακριβός τα ίδια με είπαν Τι να πω. Πιστεύω ότι από το πολύ περίμενε και από τα πολλά τηλέφωνα από τα βύσματα και από τους επιλαχόντες σε γραφεία ΚΕΠ και Γ. Ε. Σ βαρέθηκαν να λένε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά και είπαν ας πούμε αυτήν την μπαρούφα να ησυχάσουμε γιατί μας τα κάναν τσουρέκια ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι ειναι θα βαρέθηκαν να λένε τα ιδια και τα ιδια και εφαρμόζουν άλλη τακτική τωρα! Χαρά στα γαλόνια τους!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες