Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Το άμεσα το ακούμε από Δεκέμβρη. Απο πού το συμπεραινεις; Απο τα σαιτ που το καθένα λέει ο, τί να ναι; Τα σαιτ εδω και εναμιση χρόνο λενε "στα σκαριά νεα προκήρυξη για λιμενοφύλακες" Προσωπικά δεν πιστευω ουτε τον υπουργό γιατί ειναι "υπουργός" και θελει την καρέκλα... Εύχομαι παρ όλα αυτά να γίνει η έκπληξη.
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Γιάννης έγραψε:Το έγγραφο γράφει καθαρά.. Για 199 λιμενοφύλακες... Διαβάζεται καλά ρε παιδια και μετά να λετε... αυτό είναι για την προκήρυξη που θα βγεί άμεσα και μάλλον θα πάρει 199 άτομα τελικά..

για 120 δεν έλεγαν; δεν το κάνουν 200αυτη 199 σαν το lidl

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Εγώ το λέω γιατί είδα κάποια πράγματα με τα μάτια μου όπως βγήκε σήμα για τους εκπαιδευτες που θα πάνε στην σχολή.. Από που το είδα μην ρωτησεις γιατί δεν μπορώ να σου πω... Απλά κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα δείς..
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Φάνης έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Το έγγραφο γράφει καθαρά.. Για 199 λιμενοφύλακες... Διαβάζεται καλά ρε παιδια και μετά να λετε... αυτό είναι για την προκήρυξη που θα βγεί άμεσα και μάλλον θα πάρει 199 άτομα τελικά..

για 120 δεν έλεγαν; δεν το κάνουν 200αυτη 199 σαν το lidl

Φιλε μου εχει δικιο ο γιαννης στα χαρτια που εχει δημοσιευσει το λιμενικο εγραφε μονο για 199 ατομα ποτε δεν εγραψε για 120 μονο τα σαιτ γραφανε για 120 το λογικο ειναι να παρει 199 ατομα... η προκυρηξη θα βγει ειναι πολυ κοντα!

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Ξερεις κατι για οριο ηλικιας;
Aris

Δημοσίευση από Aris »

Γιαννης,

Οπότε λες ότι θα βγει προκήρυξη για 199 άτομα προσεχώς;

Dinamik

Δημοσίευση από Dinamik »

Θα βγει... αρχιστε τις προπ/σεις!!
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Γιάννης έγραψε:Εγώ το λέω γιατί είδα κάποια πράγματα με τα μάτια μου όπως βγήκε σήμα για τους εκπαιδευτες που θα πάνε στην σχολή.. Από που το είδα μην ρωτησεις γιατί δεν μπορώ να σου πω... Απλά κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα δείς..

πόσο υπομονή?

Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Dinamik έγραψε:Θα βγει... αρχιστε τις προπ/σεις!!

το πότε είναι το θέμα, αξίζει να βάλω coach για τα αθλήματα;

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Μια απορία εχω θα πάρει ΄τωρα με προκύρηξη άμμεσα λιμενοφύλακες χωρίς πανελλήνιες και σε 4 μήνες θα ξαναβγάλει προκύρηξη που θα πάρει από πανελλήνιες; Αυτό λέτε αν κατάλαβα καλά;
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

TZITZIKAKOS έγραψε:Μια απορία εχω θα πάρει ΄τωρα με προκύρηξη άμμεσα λιμενοφύλακες χωρίς πανελλήνιες και σε 4 μήνες θα ξαναβγάλει προκύρηξη που θα πάρει από πανελλήνιες; Αυτό λέτε αν κατάλαβα καλά;

Ναι φιλε μου, υπενθυμιζω τα λογια του υπουργου.. (Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, - -> προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν μέχρι την αποφοίτηση των σπουδαστών που θα εισαχθούν για πρώτη φορά το 2019 στις παραγωγικές σχολές με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων)

Kkkk

Δημοσίευση από Kkkk »

Βρε τζιτζακε δεν θα ξαναβγάλει προκυρηξη μετά είναι με σύστημα πανελλαδικών. τωρα είναι για να καλυφτούν οι θέσεις μέχρι να περάσουν 2 χρόνια να βγουν τα επόμενα παιδιά, πυρηνική φυσική είναι ρε ***** το...
Anthony

Δημοσίευση από Anthony »

Παιδιά τωρα σοβαρά επειδή θα γίνεται χαμός σε αυτο το διαγωνισμό με απολυτήριο 17 αξίζει να προσπαθήσω;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

14 +
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Siskos5 »

Anthony, Και 22 να εχεις απολυτήριο, αν δεν εχεις μέσον δεν γίνεται τίποτα... Σταράτα λόγια!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 12 επισκέπτες