Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Ρε παιδιά όταν λένε ότι η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ τι εννοούμε; Ότι η προκήρυξη θα είναι εξολοκλήρου από τον ΑΣΕΠ και ειδικά η αξιολόγηση; Γιατί ακούγεται ότι το όριο ηλικίας θα είναι αρκετά αυξημένο και τροποποιημένο για να χώσουν τους δικούς τους, πως θα τα καταφέρουν με την παρουσία ΑΣΕΠ άραγε ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από wolver »

Ρε φίλε απλή λογική. Οσο μεγαλυτερο το οριο ηλικίας τόσο περισσότεροι και οι υποψήφιοι. Στην ουσια δινει ευκαιρια για συμμετοχή σε περισσοτερα άτομα. Τωρα ο καθενας ότι χαρτιά έχει θα τα ελεγξει το Ασεπ
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Έτσι, δίκιο έχεις απλα δεν γεννήθηκαμε χθες ! Όλοι ξέρουμε τι παίζει γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις... !!!
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Παιδιά φτάσαμε στο τέλος.

Η προκήρυξη 300 ΛΦ έπρεπε να είχε βγει το 2017. Το όριο είναι αναδρομικό από τότε!

Αυτοί που χωθήκαν είμαι οι εναπομείναντες 100 Επιλαχόντες. Ένας είχε γνωστό πολιτικό και τους πήρε όλους!

@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Το 2017 θα ήταν 26 ή 27 χρονών.Φέτος + 2 χρόνια αντίστοιχα!

Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

περιμενετε παιδια... ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο... εδω δεν ξερουμε με σιγουρια αν θα βγει ναι η οχι το να λεμε για οριο ηλικιας κπλ δεν εχει νοημα... οταν βγει και ΑΝ βγει θα το δουμε ολοι!

Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

Και μεσο ΑΣΕΠ δεν εχει μαλαγανιες... Ο καθενας ο, τι αξιζει!
Αναμένοντες

Δημοσίευση από Αναμένοντες »

Η προκήρυξη με εποπτεία ΑΣΕΠ την είχαν υποσχεθεί αρκετό καιρό πριν. Το Λιμενικό Σώμα χρειάζεται και άτομα από Ειδικές Δυνάμεις για ΟΕΑ - ΜΥΑ άμεσα.

Με τις Πανελλήνιες θα καθυστερήσουν να αποφοιτήσουν και να γίνει ξανά σχολείο.

ΜΗ

Δημοσίευση από ΜΗ »

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, σε περίπτωση εκλογών, ακυρώνεται οποιαδήποτε προκήρυξη στο δημόσιο. Έτσι είχε γίνει με τη τελευταία προκήρυξη, που ήταν να βγει Δεκέμβριο 2014 και άργησε ακριβώς ένα χρόνο λόγω εκλογών τον 01/2015. Τα διαδικαστικά με υψομέτρηση, υγειονομικά, ψυχοτεχνικά, αθλήματα και γραπτά ξεκινήσαν τέλη Ιανουαρίου 2016 μέχρι τέλη Μαίου του 2016. Η πρώτη από τις 3 σειρές της προκήρυξης(οι επιτυχόντες 54, δηλαδή, διότι οι άλλες 2 ήταν οι επιλαχόντες όλοι 48+101) μπήκε στη σχολή τον Οκτώβριο του 2016 και βγήκε Μάιο του 2017. Μπορείτε να καταλάβετε την χρονική διάρκεια όλων των διαδικασιών, δεν είναι άντε βγάζουμε μια προκήρυξη και σε 6 μήνες είμαστε λιμενοφύλακες. Και οι 3 σειρές καθήσαν 8 μήνες έκαστη μέσα στη σχολή λ/φ.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

ΜΗ,

Οι διαδικασίες θα είναι γρήγορες και μόνο μόρια!

Έχεις ακούσει για ταχύρυθμο (4μηνο).

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

+ Αν βγει το Φεκ όπως το 14', τπτ δεν ακυρώνεται!
Redeyes

Δημοσίευση από Redeyes »

Κύριοι, καλησπέρα σας, θέλω να σας πω την άποψή μου επί του θέματος γιατί και εγώ πριν κάποια χρόνια σε αυτό εδώ το forum στήριζα τις ελπίδες μου. Είμαι επιτυχών της τελευταίας προκήρυξης και σας λέω ότι και εμείς για τα Κέα μπήκαμε αλλά δεν πρόκειται να βγάλει πόσο πια να πάρει γιατί έχει ανάγκες.

Με την τελευταία προκήρυξη μπήκαν περίπου 200 άτομα (επιτυχόντες, επιλαχόντες και επιλαχόντες των επιλαχόντων) από ειδικές δυνάμεις. Από αυτούς οι μισοί θέλουν να πάνε για να μην καταντήσουν γραφειοκράτες μαζί και εγώ, οπότε άτομα υπάρχουν μην στηρίζετε τις ελπίδες σε αυτό. Επίσης αν βγει δεν πιστεύω να είναι για ειδικές δυνάμεις.

Πιστεύω ότι θα είναι γενική σειρά πράγμα που σημαίνει ότι στο παιχνίδι μπαίνουν και πολλές γυναίκες, και επειδή συνήθως κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι γυναίκες έχουν καλύτερο απολυτήριο από εμάς πάτε βγάλτε ότι έξτρα μπορείτε για να πάρετε μόρια και να μπορέσετε να μπείτε. Επίσης να ξέρετε ότι δεν γίνεται διαχωρισμός στα απολυτήρια (τουλάχιστον στην δικιά μας προκήρυξη) αν είναι δηλαδή από ΓΕΛ ή από ΕΠΑΛ (πράγμα που το θεωρώ άδικο αλλά οκ) οπότε μην παραξενευτείτε αν δείτε μεγάλα απολυτήρια.

Τέλος όσοι είστε κάτω από 27 μην απογοητεύεστε που μπήκαν πανελλήνιες διότι όλο και κάποια καλή κυβέρνηση θα βγάλει προκήρυξη ασχέτως αν μπήκε στις πανελλήνιες (βλ. Υπόλοιπα σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις) βγάλτε εσείς ότι περισσότερο έξτρα μπορείτε και αν θες μόνο λιμενικό ξεκίνα από τώρα να διαβάζεις ναυτικό δίκαιο... Αν γράψεις καλά στα μαθήματα τα οποία είναι πολλαπλών επιλογών μπορείς και να μπεις και ας ήσουν σε χαμηλή θέση.

Υ. Γ. Δεν αξίζει να δίνεται λεφτά σε φροντιστήρια ταχύρυθμα που σου παίρνουν μια περιουσία, μπορείς και μόνος σου αν το θες πραγματικά (δεν είναι και πυρηνική φυσική).
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα. Αναμένεται σχολείο για ΜΥΑ Κ ΟΕΑ. Αυτό μου είπαν... Κ λογικά θα είναι μετμ την προκήρυξη
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μόνο με μόρια θα είναι!
Aris

Δημοσίευση από Aris »

Glock, Αυτο που λες αναμένεται σχολείο για ΜΥΑ και ΟΕΑ θα είναι ξεχωριστή προκήρυξη και θα θέλει συγκεκριμενα προσόντα όπως πχ να έχεις υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις κλπ; Η θα είναι ελεύθερο για όλους ασχέτως αυτών;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες