Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Kostas12345,
Αν ανατρέξεις στα προηγούμενα, λέω ότι είναι άποψη μου η συγκεκριμένη ημερομηνία.
# ΥΠΟΜΟΝΗ #
Αν ανατρέξεις στα προηγούμενα, λέω ότι είναι άποψη μου η συγκεκριμένη ημερομηνία.
# ΥΠΟΜΟΝΗ #
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
https://youtu.be/tQbBIR3A_W0
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Α συγγνώμη τοτε απλός δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την συζήτηση διότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτήν την προκήρυξη διότι δίνω πανελλήνιες φέτος , δεν εκφράσω άποψη διότι δεν έχω πληροφορίες απλός θα ξαφνιαζομουν αν έπαιρναν και από προκήρυξη και από πανελλήνιες τέτοιο μεγάλο αριθμό ατόμων σαν σύνολο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Παιδια μακαρι να βγει προκήρυξη να τελειώσουν τα βασανα σας και των οικογενειών σας αλλα εχω εκφρασει πολλες φορες την αποψη μου σχετικά με το αν θα βγει η οχι
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Παιδιά όταν λένε άμεσα τι ακριβώς εννοούμε; Μπορεί το άμεσα το δικό τους να είναι και Μάρτιο για παράδειγμα... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ... Βέβαια το σημαντικό είναι να βγεί, τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω τι να κάνουμε;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-erhetai-nea-prokiryxi-gia-120-enstoloys-apokleistiko
Εστω Κ 100 άτομα...
Δεν ειναι σιγουρο ομως οτι αναφέρεται το αρθρο για λιμενοφυλακες
Ξερει κανεις κατι; ειναι για λιμενικο;
Εγω που ρωτησα στο workenter μου ειπανε πως δεν γνωριζουν ακομη. Αλλα με τοσες λιγες θεσεις ειναι σιγουρα για λιμενικο. Προφανως ειναι η προκηρυξη που σας εχουν υποσχεθει απο τον προηγουμενο υπουργο. Με το καλο παιδες να ζησετε το ονειρο σας!
Καλησπέρα, σχετικά με τις 120 θέσεις που κατα πάσα πιθανότητα όντως πρόκεται για λιμενοφύλακες, πιστεύεται ότι θα πρέπει να έχει ώς βασική προδιαγραφή την εκπλήρωση στων στρατιωτικών υποχρεώσεων; Καθώς υπο το νέο φέκ όσον αφορά την εισαγωγή στο λιμενικό σώμα ανεξαρτήτως το αν θα μπείς Σημαιοφόρος η λιμενοφύλακας απο πανελλήνιες, προβλέπεται ότι θα θεωρείται η εκπλήρωση της όπως των άλλων παραγωγικών σχολών ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ. Συμπερασματικά θα πρέπει να παίρνει άτομα είτε έχουν τελειώσει την θητεία τους είτε όχι καθώς προκύπτει νομικό κόλλημα υπο το ισχύον ΦΕΚ. Υπάρχει κάποιος γνώστης να μας το επιβεβαιώση ;
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, θα πάρει επιλαχόντες από προηγούμενες προκήρυξης ;
Θα βγει νέα προκήρυξη.
Όσο για το άλλο που ρωτάς, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχεις κάνει την στρατιωτική σου θητεία για να μπεις στο Σώμα ως Λ/Φ.
Όσο για το άλλο που ρωτάς, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχεις κάνει την στρατιωτική σου θητεία για να μπεις στο Σώμα ως Λ/Φ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες