Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Επειδή είχα καιρό να γράψω και ξέρετε αν μιλάω έγκυρα ή όχι... Λοιπόν σε επικοινωνία με ανώτερα και ανώτατα στελέχη του Π. Ν που υπηρετούν στο Ν. Ν. Α ακόμα και αυτοί γνωρίζουν ότι θα βγει. Ξέρω και κατανοώ ότι έχουμε κουραστεί και ξενερώσει όπως και εγώ. Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή και να είμαστε προετοιμασμένοι. Σήμερα ψηφίζεται ο προϋπολογισμός. Ειδωμεν. Κρατάτε γερά παιδιά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία.
Ρε παιδιά επειδή παρακολουθώ το φόρουμ 2 χρόνια τώρα ολο τα ίδια ακούω οτι θα βγει και τπτ δν γίνεται. Αυτός ο Π που έγραφε κάνα χρόνο πριν και έλεγε ότι θα "βγει" σε λίγες εβδομαδες που εχει χαθεί; Εύχομαι να βγει εν τέλει αλλά μην περνούμε και θάρρος επειδή το είπε ο υπουργός... εκλογές έρχονται!
Λ. ς,
Ο 'Π' ήταν ενημερωμένος περισσότερο για τους Σωφρονιστικούς (καθυστερούσε αλλά βγήκε η προκήρυξη).
Προσωπικά για την προκήρυξη 300 Λ/Φ, γνώριζα πως θα έβγαινε Μάϊο ή Δεκέμβρη 2017, αλλά αποφάσισαν να πάρουν τους επιλαχόντες που είχαν απομείνει.
Υπομονή και ψυχραιμία... Λίγες μέρες ας ελπίσουμε ότι έχουν μείνει.
Είμαι του 1988, αν σας λέει κάτι αυτό/
Καλή τύχη σε όλους.
Ο 'Π' ήταν ενημερωμένος περισσότερο για τους Σωφρονιστικούς (καθυστερούσε αλλά βγήκε η προκήρυξη).
Προσωπικά για την προκήρυξη 300 Λ/Φ, γνώριζα πως θα έβγαινε Μάϊο ή Δεκέμβρη 2017, αλλά αποφάσισαν να πάρουν τους επιλαχόντες που είχαν απομείνει.
Υπομονή και ψυχραιμία... Λίγες μέρες ας ελπίσουμε ότι έχουν μείνει.
Είμαι του 1988, αν σας λέει κάτι αυτό/

Καλή τύχη σε όλους.
Παιδιά καλησπέρα,
Θεωρείται ότι η προκυρηξη θα αποκλείει όσους δεν έχουν περατωσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις?
Αναφέρομαι κυρίως για τις θέσεις των αξιωματικών-αυτές τις λίγες που διάβασα ότι παίζει να βγουν-.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θεωρείται ότι η προκυρηξη θα αποκλείει όσους δεν έχουν περατωσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις?
Αναφέρομαι κυρίως για τις θέσεις των αξιωματικών-αυτές τις λίγες που διάβασα ότι παίζει να βγουν-.
Πρέπει να έχεις υπηρετήσει.
http://www.hcg.gr/node/7902
http://www.hcg.gr/node/7902
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Ναιdim92 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα,
alex
Παιδιά καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους με υγεία. Ξέρετε μήπως οταν με το καλό βγει αν θα έχει γραπτά; Ναυτικό δίκαιο κλπ ;
Ιορδάνη,
Η διαδικασία θα γίνει γρήγορα, οπότε θεωρώ μόνο μοριοδότηση 100%.
Η διαδικασία θα γίνει γρήγορα, οπότε θεωρώ μόνο μοριοδότηση 100%.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
«Αναμενων» πλησιαζουν οι μερες για την ημερομηνια που εχεις δωσει οτι θα εχουμε νεα... για να δουμε
alex
Γιώργο ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, μακάρι να είναι έτσι. Εγώ σκεφτόμουν να ξεκινήσω να ρίχνω μια ματιά για να έχω μια ιδέα με τα μαθήματα αλλά το πιθανότερο είναι να σπαταλήσω άδικα χρόνο αφού στο τέλος μπορεί να μην έχει γραπτά.
Εγω να ρωτησω κατι αλλο. Η δημοσιευση του workenter ελεγε για μεγαλη προκηρυξη. Αυτη η προκηρυξη λιμενοφυλακων ομως ειναι για λιγα ατομα ετσι δεν ειναι; Κατω απο 200 εαν δεν κανω λαθος
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F%CE%96%CE%974653%CE%A0%CE%A9-%CE%A4%CE%91%CE%A9?inline=true
Επειδή δεν μου ανοίγει η σελίδα μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι λέει ;
Δηλαδη τα στελεχη του Λ. Σ προτεινουν αμεσα την προκηρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες