Διασωστης31 έγραψε:Ναι δεν παίρνει βύσμα ο ΑΣΕΠ, ισχύει.Μόνο πολιτικές εντολές...
Το εφετείο ακύρωσε την φωτογραφική προκήρυξη του Συριζα,1Κ/2017.
Να υπενθυμίσω ότι τον Μάρτιο πηγαν και για την δικιά μας προκήρυξη δικαστικα, για τον ίδιο λόγο. Την συνάφεια της προϋπηρεσίας και των τίτλων.
Στην 6Κ δεν υπάρχουν πιο συναφείς τιτλοι και προυπηρεσια ( εκτός από την στρατονομία που θα έπρεπε να μπει ) οπότε καμιά σχέση δεν έχει με την 1Κ/2017 όπου αδικήθηκαν άλλοι τίτλοι πιο συναφεις. Αν ήταν έτσι κάθε χρόνο θα ακυρωναμε 2-3 προκηρυξεις ΑΣΕΠ. Πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν βγαίνει η προκήρυξη της Δραμας ακομη και ο λόγος είναι να βγει η α επικουρία των αρχαιοφυλακων γιατί έχει γίνει μεγάλη φασαρία και όχι αδικα γιατί ναι μεν συναφης τίτλος αλλά όχι για να ξεπερνάει όλους τους αποφοίτους λυκειου. Η θα βγει με προκήρυξη με κυριο προσόν το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας και κανένα επικουρικο, από εκει και υστερα όλοι ισοι ή θα δεν θα υπάρχουν καθόλου κυρια προσοντα απλά θα δίνουν μορια στα ιεκ. Κατάργηση προκηρυξης όμως δεν νοείται γιατί δεν υπαρχει τίτλος συναφής που να μην μπήκε στα προσόντα οποτε το δεδικασμενο της 1Κ/2017 δεν σχετίζεται.
Διασωστης31 έγραψε:Ναι δεν παίρνει βύσμα ο ΑΣΕΠ, ισχύει.Μόνο πολιτικές εντολές...
Να υπενθυμίσω ότι τον Μάρτιο πηγαν και για την δικιά μας προκήρυξη δικαστικα, για τον ίδιο λόγο. Την συνάφεια της προϋπηρεσίας και των τίτλων.
Φίλε μου, καταρχήν δεν ακυρώθηκε η συγκεκριμένη προκήρυξη κ ψάξε να δεις τα νεότερα. Προκήρυξη ασεπ που έχει ήδη βγει στον αέρα ΔΕΝ γίνεται να ακυρωθει για κανένα λόγο. Αυτό που θα γίνει εντέλει, είναι ο διορισμός των ατόμων που προχώρησαν στην καταγγελια κ δικαιώθηκαν. Οι ήδη διορισμένοι θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους, καθώς δε φταίνε σε τίποτα, ενώ κ η καταγγελία στρέφεται κατά του ασεπ κ όχι αυτών. Όσον αφορά το προσοντολογιο της 6κ που μας αφορά κ αμεσα, νομίζω το έχουμε εξαντλήσει. Δε θα σου πω ποιος έχει δίκιο, γιατί όλοι έχουν τα επιχειρήματα τους, τα οποία είναι σεβαστά από εμένα. Παντα κάποιος αδικείται λίγο περισσότερο κ κάποιος ευνοείται. Εγώ θα σου πω κ κάτι που δεν έχει ακουστεί εδώ μέσα. Άλλος υποστηρίζει τα ιεκ κ άλλος ειδικές δυνάμεις, ΔΕΑ κ. λπ. Κ κάνεις δεν έχει πει για όσους είναι σκοπευτές νόμιμοι σε σκοπευτήριο. Εγώ, εν προκειμένω, ασχολούμαι με αυτό το πράγμα 10 χρόνια, έχοντας πολλές διακρίσεις κ ξέρω νομοθεσία κ χρήση όπλου παρά πολύ καλά. Δε θα ήταν σωστό να παίρνει μόρια στους εξωτερικους φρουρούς; Με τη λογική αυτή έπρεπε να φωνάζω μέρα νύχτα στα φόρουμ ότι αδικουμαι κ τα σχετικά. Πραγματικά καταλαβαίνω την αγονία όλων μιας κ εγώ νιώθω το ίδιο το κατανοώ, όμως δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε άλλο για τα κριτήρια, καθώς κάθε πλευρά έχει τα δίκια της.
Του λόγου το αληθές https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.protothema.gr/greece/article/931128/den-akuronetai-o-diagonismos-tou-asep-gia-tous-404-dikastikous-upallilous/AMP/&ved=2ahUKEwiFgdW3x_3kAhUr0aYKHQgwDjEQFjACegQIBRAB&usg=AOvVaw3SiJpSghu7qKsKrT77-qIH&cf=1
Διασωστης31 έγραψε:Redman και εγώ έχω ένσημα. Τι σχέση έχει το patrol και η στατική φυλαξη με τις μεταγωγες και τα ενοπλα περίπολα?
Μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Την προϋπηρεσία επρεπε να την παίρνουν οι ήδη ενστολοι μόνο.
Ενας security με 7 χρόνια ένσημα παίρνει 588 μόρια και 10 απολυτηριο φτάνει 1.138 και μπαίνει αέρα.
Ενω γενική σειρά χωρίς εμπειρία ο τελευταίος μπήκε με 18,5.
Έχεις εργαστεί ποτέ ως προσωπικό ασφαλείας σε νοσοκομείο, βιομηχανία η γενικά μεγάλη εγκατασταση που τηρει πρωτόκολλο ασφαλείας, χρηματαποστολη ή πατρολ σε περιοχη υψηλης εγκλειματοκοτητας;
Εντάξει η φύλαξη σε σούπερ μάρκετ και γενικά καταστηματα που όλοι ξέρουμε αλλά υπάρχουν και θεσεις εργασιας που δεν γνωρίζουν όλοι ακριβώς γιατί υπάρχει περιορισμενη προσβαση.
Thanos888 έγραψε:Μερικοί είναι τόσο προκλητικά βλάκες που δε καταλαβαίνουν ότι στον ΑΣΕΠ ούτε βύσματα περνάνε , ούτε ηλιθιες καταγγελίες τύπου Ευαγγελατου- Τριανταφυλλοπουλου αλα κρυφή κάμερα. Προσέξτε μη σας τρέχουν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θολωσουν οι δικές σας φάτσες κυριολεκτικά μετά. Πουστρακια που περηφανευεστε ότι στηνοσασταν σα τα τραβελια στη Συγγρού απέξω. Λερεςςςς χαχχαχαχαχα
Φιλε απο τι βλεπω εχεις χεσμενα την φωλιά σου. Και τα βρισίδια βαρύ αρσενικού δε θα σε κανουν εδω μεσα μαγκα. Γιατι έβαλες μεσω για τα αθληματακια. Κόβεις ο μελλον άλλων. Αλλα σιγα εσυ τωρα να μπεις δημοσιουπαλληλος και οτι γινει
Έβαλα μέσ(ω) Θεσσαλονίκης αγράμματε. Τα κόμματά σας που κατέστρεψαν την Ελλάδα τα έχω γραμμένα όπως και τους ***** πολιτικους σας. Μη κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια βισματιες.
Δημοσιουπαλληλακια θα γίνουν αυτοί που οι φίλοι και συγγενείς τους γκαριζαν απ εξω να τρέξουν γιατί" 100 μετρα τους χωρίζουν από το δημόσιο".. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Δεν ασχολούμαι με ηλίθιους.
Μάγκες δεν έχει σημασία που έχεις εργαστεί. Σημασία έχει ότι το συγκεκριμένο πτυχίο και σε φύλαξη σου επιτρέπει να οπλοφορεις και τα μαθήματα που έχεις διδαχθεί είναι ότι πιο κοντά υπάρχει για να κάνεις αυτό το επάγγελμα. Πείτε μου εσείς έξω ποια άλλη σχολή θα έπρεπε να ήταν στην θέση κύριος τίτλος;
Μην μου πείτε τώρα ειδικές δυνάμεις και τέτοια, διότι αν πάμε σε στρατιωτικό θέμα η μοριοδοτηση έπρεπε να ήταν σε ναυτονομια αερονομια στρατονομια όπου έχουν κάνει μεταγωγες, υπηρεσία δεσμοφυλακα και υπηρεσία σε αεροδικειο - ναυτοδικειο - στρατοδικείο.
ARN έγραψε:Μάγκες δεν έχει σημασία που έχεις εργαστεί. Σημασία έχει ότι το συγκεκριμένο πτυχίο και σε φύλαξη σου επιτρέπει να οπλοφορεις και τα μαθήματα που έχεις διδαχθεί είναι ότι πιο κοντά υπάρχει για να κάνεις αυτό το επάγγελμα. Πείτε μου εσείς έξω ποια άλλη σχολή θα έπρεπε να ήταν στην θέση κύριος τίτλος;
Μην μου πείτε τώρα ειδικές δυνάμεις και τέτοια, διότι αν πάμε σε στρατιωτικό θέμα η μοριοδοτηση έπρεπε να ήταν σε ναυτονομια αερονομια στρατονομια όπου έχουν κάνει μεταγωγες, υπηρεσία δεσμοφυλακα και υπηρεσία σε αεροδικειο - ναυτοδικειο - στρατοδικείο.
για ποιο πτυχίο λες;
σιγά τις υπηρεσίες που έχουν στην στρατονομια, αγηματα και καταθέσεις
Σωστά φίλε μου γιατί αν το πάμε έτσι με το τι έπρεπε να μοριοδοτητε τι να πούμε κι εμείς με τις πολεμικές τέχνες με μαύρη ζώνη στο ζιο ζιτσου πρωσοπικα πιστέψτε θα είναι το μόνο που μετραει εκεί μέσα τουλάχιστον για εσωτερικούς και μην παρεξηγηθω δεν μιλάω για ξύλο και μαγκιες μιλάω ειδικά για το ζιο ζιτσου και άλλα παρεμφερή που έχουν λαβές και οφορα την ακινητοποίηση και όχι πάρε ξύλο να έχεις για όσους δεν γνωριζουν. αυτο παράδειγμα δεν θα έπρεπε να μετραει.
Ρε φίλε μου γιατί να ψάξω.. αν κάποιος μπει με βύσμα λογικά το θέλει πολύ για να το κάνει. τεσπα εγώ πιστεύω ότι όλοι έχουμε τις δουλειές μας και κάναμε αίτηση για το μόνιμο και σταθερό.. κατάλαβες τι εννοώ; πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να μπεις.. όμως μην βγάζεις τέτοιες αντιδράσεις πάρτο λίγο χαλαρά όλο αυτό το θέμα..
α ρε κοροιδα ακομα καθεστε και χτυπιεστε με τις βλακεις τι βαλανε και τι δε βαλανε το σοφρονιστιλικι ειναι το πιο κλειστο λομπυ του κοσμου αυτο το σιχαμα ο αρχιφυλακας μουστακαλις του πασοκ - συνδικαλιστης ολοι ξερουμε ποιον λεμε εχει χωσει μεσα ολο μα ολο του το σοι. απο αδερφια, παιδια, ξαδερφια , ανυψια.. τα κρητιρια τα ξεραν πολυ πριν βγουνε και για να σας φανε τους περισσοτερους, βαλανε προτερεωτητα σε δυο ιεκ ειδικα το μουσιοφυλακας που το εχουν 200 ατομα και απο αυτους τα 100 ειναι δικα τους , που το ξεραν οτι θα το βαλουνε χρονια πριν και τους χωσανε νομιμα και με τον ασεπ. και δε μπορει κανεις να πει τπτ. στην επομενη θα ζητισουνε πτυχιο σπηλαιολογιας ισως η τπτ κανα πτυχιο ιεκ γεωγραφειας γτ μεσα θα σου πει εχουμε 150 εθνικοτητας oποτε χρειαζετε. απλα μερικοι ηταν τυχεροι και μαζι με τα βισματα ετυχε και ειχαν και αυτοι τα προσοντα και θα μπουνε.. ξερω ατομο επιτυχον που ηξερε πριν 2 χρονια για το ιεκ οτι θα μπει αυτο και πηγε και το εβγαλε ολος τυχαια εχει χοντρο δοντι μεσα στις φυλακες.. ξεφτιλισμενες προκυριξεις σε ενα ξεφτιλα κρατος.