εάν εσύ την επόμενη μέρα έβλεπες δεκάδες και εννιάδες τότε σίγουρα είδες πάει σε άλλα αθλήματα. Την επόμενη μέρα δίνανε ανά πενταδες. Όσο αφορά το 30% απλά ανέφερα κάτι που μας είπαν από την Επιτροπή αλλά προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάποιες πληροφορίες και εγώ δεν μίλησα ποτέ για επιείκεια.REDMAN316 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι αλλά η επιτροπή που ήταν εκεί δεν ήταν για να κανει αξιολόγηση αλλά για να πάρει απλά τους χρόνους των υποψήφιων. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα γίνει η επιλογή των επιτυχόντων μέσα από αλγόριθμο υπολογιστικου συστήματος αφού περαστουν όλα τα στοιχεία σε ψηφιακή βαση δεδομένων. Οι υπάλληλοι που ήταν εκεί είχαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δεν ήταν για να αξιολογηση των υποψηφίων. Αυτοι που ήταν για παράδειγμα με το πιστολι στην εκκινηση στο 100ρι δεν ξεραν πόσο είναι το όριο στο 1000ρι ( ρωτησαμε). Σε μια τέτοια διαδικασία προφανως κανένας από τους παραπανω υπαλλήλους δεν μπορεί να σου πει να μην πας την δεύτερη ημέρα αν έβγαλες πάνω από 4:20 το χιλιαρι γιατί δεν είναι η δουλειά του αυτη και δεν τον νοιάζει κιόλας τι θα κάνει ο καθενας, τον νοιάζει μόνο η συλλογη των δεδομένων.
Επίσης σχολια που λένε για αποχή 30%. Προσωπικά εγώ έβλεπα πλήρη 10δες εκτός από την δεύτερη ημέρα που είχε μια 9αδα ( προφανώς κάποιος αποφάσισε να μην έρθει την δευτερη ημερα ). Για πληρωτήτα μίλησαν και άλλοι γνωστοί μου σε άλλα γκρουπ. Μην ταιζεται τον κόσμο ψεύτικες ελπίδες για επιείκεια λόγο ελλειπής συμμετοχης είναι πολύ ψυχοφθόρο!
Σχετικά με την τυπικότητα τωρα: στο 100ρι όντως δεν μετρούσαν ατομικο χρόνο. Αυτό που καναν ήταν να βρισκουν μόνο όσους είχαν πάνω από 16 δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα οι τρεις εξεταστες που βρισκοταν στο τραπέζι στο κεντρο με την ομπρέλα κτστουσαν αρχείο που έλεγε επιτυχόντες αποτυχοντες, δεν σημειωναν προσωπικο χρονο γιατί δεν χρειαζεται απλά γραφαν επιτυχων σε οποιον επιανε το όριο των 16". Στο χιλιαρι ο προσωπικος χρόνος μπορεί να καταγραφει γιατί δεν τερματιζουμε ταυτόχρονα πράγμα που στο 100ρι συμβαινει και κάνει την καταγραφή προσωπικού χρόνου από το μηχάνημα με την μαγνιτικη επαφή να αστοχει... Στο μήκος όντως υπήρχε μια επιείκεια για όσους πηδούσαν πάνω από 3:50 το διαπίστωσα και εγώ.
Ο διαγωνισμός είναι πρωτοτυπος αλλά όχι παρανομος! Μην παραφιλολογειται απλά ρωτηστε.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Αν όντως κόπηκαν τόσο επιτυγχάνοντες όσο και επιλαχούσες τλκ ποιες διοριστούν; Μόνο η 1 που πέρασε; Και άντε άλλες 5 τη ερχόμενο σκ; Οι θέσεις των γυναικών είναι 35Tim έγραψε:Batte έγραψε:Ειναι αδικία γυναίκες άντρες να έχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά γτ πολύ απλά είναι αλλά σώματα και διαπλάσεις. ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ. Επίσης απορίας άξιο. Είναι πως οι επιλαχουσες είναι διπλός αριθμός συνεπώς ο μεγαλύτερος αριθμός των γυναικών είναι άκυρες.
Τι εννοείς άκυρες; Οι επιλαχόντες είναι ίδιος αριθμός με τους διοριστεους αλλά πιάνουν θέση μόνο εφόσον κοπεί κάποιος διοριστεος. Εννοείτε ότι Κ οι Επιλαχόντες Πρεπει να εχουν περάσει τα αθλήματα. Στις γυναικες απο οτι ειδα μετρημενες στα δακτυλα πρεπει να ειναι αυτες που τα καταφεραν... Τον αν είναι από τα προσωρινά η από τις επιλαχουσες δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι θα είναι από τα προσωρινά μιας κ ήξεραν ότι είναι μεσα κ θα εκαναν κ την αναλογη προπόνηση.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Κατάλαβα φίλε μου εσύ από τα μηνύματα που γράφεις πρέπει να είσαι ή κομμένος ή να έχεις καλό Βυσματακι. Ο καθένας μας έχει μάτια και βλέπει τι γινόταν και από το ποσο κόσμος πήγε και από το ποιοι κοβοντουσαν. Στο σκαμμα ήταν γιολο η κατάσταση. Η άλλη γράφει 30% αποχή μάλλον πάσχει από στραβομαρα δεν εξηγείται αλλιώς.. Όσον αφορά τις κοπέλες εγώ που βρισκόμουν εκεί όσες είδα καμιά δεν έβγαλε το χιλιαρι το χρονόμετρο έσβηνε και αυτές συνέχιζαν να τρέχουνThanos888 έγραψε:Meraklis έγραψε:Αδικία για τους επιλαχοντες το άλμα εις μήκος ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αλλιώς να μην υπήρχαν καθόλου επιλαχοντες αφού δεν έχουν σκοπό να κόψουν κόσμο!! Απαράδεκτο
Όταν κάποιος πηδαει 3.50 και του λένε πάλι για τη τριτη προσπάθεια και κάνει 3.05 και του το λένε δημόσια ποια επιεικια υπάρχει;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Για εμένα οι αθλητικές δοκιμασίες με τον τρόπο που έγιναν θεωρώ πως ήταν πολύ χύμα και ότι ναναι... και όσοι ήταν εκεί και έβλεπαν διάφορα καταλαβαίνουν... τώρα αν κάποιους δεν σας ενδιαφέρει γιατί είστε είδη μέσα άλλο αυτό... εμάς τους επιλαχόντες όμως μας νοιάζει ίσως λίγο παραπάνω.. αν ήθελαν να είναι σωστοί έπρεπε να δώσουν χαρτί στον καθένα με την επίδοση που εκανε η τέλος πάντων αν όχι με επίδοση αν πέρασε η όχι.. υπογεγραμμένο από αυτούς και υπογεγραμμένο και από τον εξεταζόμενο... ώστε να είμαστε όλοι καλυμμένοι.. από την στιγμή που δεν έχουνε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο χέρι μας μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας ότι θέλει και να γίνει το οτιδήποτε.. είναι σαν να μπαίνεις σε ένα μαγαζί να αγοράζεις κάτι να μην σου δίνουν αποδείξη και όταν βγαίνεις έξω να σε πιάνει η αστυνομία ότι έκλεψες επειδή έτσι είπαν οι υπάλληλοι από μέσα... απέδειξε μετά εσύ ότι δεν είσαι ελέφαντας... απλά είναι τα πράγματα.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
φίλε μου μιλά καλύτερα, εγώ δεν προσέβαλα κανέναν λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Προφανώς οι άνθρωποι τις επιτροπής που είχαν τις λίστες με τα ονόματα και έβλεπαν ποιοι έλειπαν δεν ήξεραν τι έλεγαν, εσύ με το μάτι εκοβες καλυτεραMeraklis έγραψε:Κατάλαβα φίλε μου εσύ από τα μηνύματα που γράφεις πρέπει να είσαι ή κομμένος ή να έχεις καλό Βυσματακι. Ο καθένας μας έχει μάτια και βλέπει τι γινόταν και από το ποσο κόσμος πήγε και από το ποιοι κοβοντουσαν. Στο σκαμμα ήταν γιολο η κατάσταση. Η άλλη γράφει 30% αποχή μάλλον πάσχει από στραβομαρα δεν εξηγείται αλλιώς.. Όσον αφορά τις κοπέλες εγώ που βρισκόμουν εκεί όσες είδα καμιά δεν έβγαλε το χιλιαρι το χρονόμετρο έσβηνε και αυτές συνέχιζαν να τρέχουνThanos888 έγραψε:Meraklis έγραψε:Αδικία για τους επιλαχοντες το άλμα εις μήκος ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αλλιώς να μην υπήρχαν καθόλου επιλαχοντες αφού δεν έχουν σκοπό να κόψουν κόσμο!! Απαράδεκτο
Όταν κάποιος πηδαει 3.50 και του λένε πάλι για τη τριτη προσπάθεια και κάνει 3.05 και του το λένε δημόσια ποια επιεικια υπάρχει;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Ανδρέα μη φοβάσαι τίποτα, αξιοκρατικά θα είναι.Αλλά έχω και μία καβάτζα βίντεο υλικό. Θα πάω και το άλλο ΣΚ να κάνω λήψη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι πάλι.
Έχω λάβει βίντεος και από άλλους συνοδούς υποψηφίων.
Αν γίνει κάτι θα μας πάρουν σαν επιλαχόντες + αποζημίωση και ένσημα και το ΑΣΕΠ θα γίνει ρεζίλι.
Έχω λάβει βίντεος και από άλλους συνοδούς υποψηφίων.
Αν γίνει κάτι θα μας πάρουν σαν επιλαχόντες + αποζημίωση και ένσημα και το ΑΣΕΠ θα γίνει ρεζίλι.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Στο ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχω στην κατοχή μου, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπα των υποψηφίων τα οποία θα τα θολώσω και απλώς θα φαίνονται μόνο τα νούμερα τους, όπως επίσης και ο χρόνος 1000m - 100m.Και στο άλμα στο εις μήκος, φαίνεται η λεπτομέρεια.
Παιδιά ετοιμαζόμαστε για το ΣτΕ, αν γίνει κάτι.
Όχι μόνο κυνηγάμε τη θέση που μας ανήκει, αλλά και αυτούς που μας την φάγανε (υποψήφιοι 8 μηνίτες).
Ποινική και αστική δίωξη.
Παιδιά ετοιμαζόμαστε για το ΣτΕ, αν γίνει κάτι.
Όχι μόνο κυνηγάμε τη θέση που μας ανήκει, αλλά και αυτούς που μας την φάγανε (υποψήφιοι 8 μηνίτες).
Ποινική και αστική δίωξη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
- Δημοσιεύσεις: 508
- Εγγραφή: Σάβ Ιουν 25, 2016 11:26 am
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Αλεξανδρα έγραψε:εάν εσύ την επόμενη μέρα έβλεπες δεκάδες και εννιάδες τότε σίγουρα είδες πάει σε άλλα αθλήματα. Την επόμενη μέρα δίνανε ανά πενταδες. Όσο αφορά το 30% απλά ανέφερα κάτι που μας είπαν από την Επιτροπή αλλά προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάποιες πληροφορίες και εγώ δεν μίλησα ποτέ για επιείκεια.
Αλεξάνδρα την δευτερη ημέρα μπορεί να μπαίναμε ανά 5αδες αλλά το γκρουπ των 40 ατομων ήταν το ιδιο με την προηγούμενη ημέρα και στο δικό μου και άλλων φίλων που μιλησαμε μου είπαν πως ήταν πληρεις. Τώρα αν έτυχε να είμαι σε γκρουπ εξαιρεση δεν το ξέρω αλλά το 30 τις 100 είναι μεγάλος αριθμος σχεδόν3 άτομα ανά 10αδα. Όπως και να έχει θα το μάθουμε στην ανακοινωση αποτραποτελεσματων δεν χρειάζεται να μαλωσουμε μεταξύ μας για τετοια θεματα.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
φίλε μου μιλά καλύτερα, εγώ δεν προσέβαλα κανέναν λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Προφανώς οι άνθρωποι τις επιτροπής που είχαν τις λίστες με τα ονόματα και έβλεπαν ποιοι έλειπαν δεν ήξεραν τι έλεγαν, εσύ με το μάτι εκοβες καλυτερα[/QUOTEΑμα σπαζεσαι 13 ευρώ με δύο φωτογραφίες φίλη μουMeraklis έγραψε:Κατάλαβα φίλε μου εσύ από τα μηνύματα που γράφεις πρέπει να είσαι ή κομμένος ή να έχεις καλό Βυσματακι. Ο καθένας μας έχει μάτια και βλέπει τι γινόταν και από το ποσο κόσμος πήγε και από το ποιοι κοβοντουσαν. Στο σκαμμα ήταν γιολο η κατάσταση. Η άλλη γράφει 30% αποχή μάλλον πάσχει από στραβομαρα δεν εξηγείται αλλιώς.. Όσον αφορά τις κοπέλες εγώ που βρισκόμουν εκεί όσες είδα καμιά δεν έβγαλε το χιλιαρι το χρονόμετρο έσβηνε και αυτές συνέχιζαν να τρέχουνThanos888 έγραψε:Meraklis έγραψε:Αδικία για τους επιλαχοντες το άλμα εις μήκος ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αλλιώς να μην υπήρχαν καθόλου επιλαχοντες αφού δεν έχουν σκοπό να κόψουν κόσμο!! Απαράδεκτο
Όταν κάποιος πηδαει 3.50 και του λένε πάλι για τη τριτη προσπάθεια και κάνει 3.05 και του το λένε δημόσια ποια επιεικια υπάρχει;
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
ΑΣΕΠ έγραψε:Στο ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχω στην κατοχή μου, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπα των υποψηφίων τα οποία θα τα θολώσω και απλώς θα φαίνονται μόνο τα νούμερα τους, όπως επίσης και ο χρόνος 1000m - 100m.Και στο άλμα στο εις μήκος, φαίνεται η λεπτομέρεια.
Παιδιά ετοιμαζόμαστε για το ΣτΕ, αν γίνει κάτι.
Όχι μόνο κυνηγάμε τη θέση που μας ανήκει, αλλά και αυτούς που μας την φάγανε (υποψήφιοι 8 μηνίτες).
Ποινική και αστική δίωξη.
Χαχαχαχα στο στε λεει. Εμ την εχει δει ευαγγελατος, εμ κουγιας εμ δεν ξερει τι του γινεται. Ελληναρας
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
ΑΣΕΠ έγραψε:Στο ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχω στην κατοχή μου, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπα των υποψηφίων τα οποία θα τα θολώσω και απλώς θα φαίνονται μόνο τα νούμερα τους, όπως επίσης και ο χρόνος 1000m - 100m.Και στο άλμα στο εις μήκος, φαίνεται η λεπτομέρεια.
Παιδιά ετοιμαζόμαστε για το ΣτΕ, αν γίνει κάτι.
Όχι μόνο κυνηγάμε τη θέση που μας ανήκει, αλλά και αυτούς που μας την φάγανε (υποψήφιοι 8 μηνίτες).
Ποινική και αστική δίωξη.
Φιλαράκο μου δεν θα σου φέρω αντίρρηση, θα μείνω στο σενάριο σου ότι θα δικαιωθείς και ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες. Να ξέρεις όμως ότι όλα αυτά θα τα κάνεις τζάμπα καθώς στα ψυχοτεχνικα δεν βλέπω να περνάς ούτε απέξω
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Αν και επιλαχών... Οφείλω να ομολογήσω ότι η οργάνωση των αθλητικών δοκιμασιών ήταν εξαιρετική... Πραγματικά όποιος πιστεύει ότι έχουν υπάρξει αθλητικές δοκιμασίες στο Ελληνικό Δημόσιο και γενικά στην Ελλάδα πιο οργανωμένες και με πιο αντικειμενικά κ αξιόπιστα αποτελέσματα (βλέπε τσιπάκι, Επιτροπή η οποία αποτελούνταν από άγνωστα μέλη διαφόρων ειδικοτήτων κλπ) σίγουρα δεν έχει ξαναυπαρξει πότε σε παρόμοιες εξετάσεις... Σίγουρα ξυνιζει το γεγονός της μη άμεσης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων αλλά ακόμη κ αυτό έχει την λογική του...
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Μερικοί είναι τόσο προκλητικά βλάκες που δε καταλαβαίνουν ότι στον ΑΣΕΠ ούτε βύσματα περνάνε , ούτε ηλιθιες καταγγελίες τύπου Ευαγγελατου- Τριανταφυλλοπουλου αλα κρυφή κάμερα. Προσέξτε μη σας τρέχουν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θολωσουν οι δικές σας φάτσες κυριολεκτικά μετά. Πουστρακια που περηφανευεστε ότι στηνοσασταν σα τα τραβελια στη Συγγρού απέξω. Λερεςςςς χαχχαχαχαχα
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Εγώ έχω μια απορία με τα προσωπικά μου δεδομένα που λέει ο κύριος ότι βιντεοσκόπησε κ άλλων δεκάδων υποψηφίων πήρε άδεια και βιντεοσκόπησε γτ κ εμείς αντίστοιχα μπορούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον του! Επίσης η παράνομη βιντεοσκόπηση διώκεται ποινικά θα έπρεπε να ζητήσει άδεια από τον φορεα(ΑΣΕΠ)ARN έγραψε:ΑΣΕΠ έγραψε:Στο ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχω στην κατοχή μου, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπα των υποψηφίων τα οποία θα τα θολώσω και απλώς θα φαίνονται μόνο τα νούμερα τους, όπως επίσης και ο χρόνος 1000m - 100m.Και στο άλμα στο εις μήκος, φαίνεται η λεπτομέρεια.
Παιδιά ετοιμαζόμαστε για το ΣτΕ, αν γίνει κάτι.
Όχι μόνο κυνηγάμε τη θέση που μας ανήκει, αλλά και αυτούς που μας την φάγανε (υποψήφιοι 8 μηνίτες).
Ποινική και αστική δίωξη.
Φιλαράκο μου δεν θα σου φέρω αντίρρηση, θα μείνω στο σενάριο σου ότι θα δικαιωθείς και ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες. Να ξέρεις όμως ότι όλα αυτά θα τα κάνεις τζάμπα καθώς στα ψυχοτεχνικα δεν βλέπω να περνάς ούτε απέξω
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Όποιος με βιντεοσκοπησει μήνυση και φωνάζω αστυνομία επί τόπου..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες