Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Κάποιος που να έχει μια καλή εικόνα ας πει και σε μας τους επιλαχοντες που έχουμε το άγχος μας.. Από συμμετοχή πως πήγε; Έρχονται όλοι; Επίσης το χιλιάρι που είναι το άθλημα με τις περισσότερες πιθανότητες να κοπεί κάποιος πως πήγε; Το περνούσαν όλοι;
Thanos, Κάνεις λάθος. Οι υποψήφιοι που έτρεξαν 1000m (εκτός χρόνου) 4:20 και πάνω και να έρθουν δεν αλλάζει κάτι. Κανονικά η επιτροπή, έπρεπε να έλεγε σε υποψήφιους εγγράφως ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την διαδικασία για να μην κάνουν έξοδα. Επειδή αυτή η προκήρυξη τυγχάνει να είναι με ΑΣΕΠ.
Άλλωστε αν είδατε υπήρχαν απ έξω και φίλοι, γονείς που είχαν βιντεοκάμερα (στα οποία φαίνονται αριθμοί υποψηφίων και ο χρόνος του μηχανήματος)./
Σήμερα και αύριο θα έχω υλικό από τις 07:20 μέχρι και το τελευταίο τμήμα.
Κανείς από το ΑΣΕΠ δεν θα ρισκάρει να απολυθεί λόγω μεταβολής-διόρθωσης αποτέλεσματος υποψήφιου. Δηλαδή και να ήθελε να το κάνει αυτό είναι αδύνατο.
Καλή συνέχεια.
Άλλωστε αν είδατε υπήρχαν απ έξω και φίλοι, γονείς που είχαν βιντεοκάμερα (στα οποία φαίνονται αριθμοί υποψηφίων και ο χρόνος του μηχανήματος)./
Κανείς από το ΑΣΕΠ δεν θα ρισκάρει να απολυθεί λόγω μεταβολής-διόρθωσης αποτέλεσματος υποψήφιου. Δηλαδή και να ήθελε να το κάνει αυτό είναι αδύνατο.
Καλή συνέχεια.
Σχεδόν όλοι το πέρναγαν και σε τέσσερα γκρουπ που είδα και μάλιστα με χρόνο κάτω από τέσσερα λεπτά. Συνολικά κατά μέσο όρο κοβόταν ένας κάθε φορά σε κάθε γκρουπ. Υπήρχε θέληση από όλους δεν το παραταγαν. Ένα παλικάρι το είδα και το λυπήθηκα κόπηκε έμεινε πίσω και τερμάτισε 4.24 χρόνο. Από συμμετοχή εγώ είδα συμμετοχή φουλ ελάχιστα κενά στις δεκάδες κάνα άτομο. Στο δικό μου π. χ ήταν όλοι σε ένα άλλο που είδα ήταν 9Sgreg87 έγραψε:Κάποιος που να έχει μια καλή εικόνα ας πει και σε μας τους επιλαχοντες που έχουμε το άγχος μας.. Από συμμετοχή πως πήγε; Έρχονται όλοι; Επίσης το χιλιάρι που είναι το άθλημα με τις περισσότερες πιθανότητες να κοπεί κάποιος πως πήγε; Το περνούσαν όλοι;
Meraklis έγραψε:Σχεδόν όλοι το πέρναγαν και σε τέσσερα γκρουπ που είδα και μάλιστα με χρόνο κάτω από τέσσερα λεπτά. Συνολικά κατά μέσο όρο κοβόταν ένας κάθε φορά σε κάθε γκρουπ. Υπήρχε θέληση από όλους δεν το παραταγαν. Ένα παλικάρι το είδα και το λυπήθηκα κόπηκε έμεινε πίσω και τερμάτισε 4.24 χρόνο. Από συμμετοχή εγώ είδα συμμετοχή φουλ ελάχιστα κενά στις δεκάδες κάνα άτομο. Στο δικό μου π. χ ήταν όλοι σε ένα άλλο που είδα ήταν 9Sgreg87 έγραψε:Κάποιος που να έχει μια καλή εικόνα ας πει και σε μας τους επιλαχοντες που έχουμε το άγχος μας.. Από συμμετοχή πως πήγε; Έρχονται όλοι; Επίσης το χιλιάρι που είναι το άθλημα με τις περισσότερες πιθανότητες να κοπεί κάποιος πως πήγε; Το περνούσαν όλοι;
Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση οτι και σε καποιους που ξεπερνουσαν τον χρονο αρκετα δεν τους σταματουσαν. Τουςαφηναν να τερματισουν. Ειδικα με μια κοπελα το ξεφτιλισσν. Ειχε φτασει 5μιση λεπτα
Μια χαρά ήταν όλα κύριοι τυπικά κ έτσι όπως πρέπει νομίζω κόπηκαν περίπου 30ατομα
Γιώργος έγραψε:Thanos, Κάνεις λάθος. Οι υποψήφιοι που έτρεξαν 1000m (εκτός χρόνου) 4:20 και πάνω και να έρθουν δεν αλλάζει κάτι. Κανονικά η επιτροπή, έπρεπε να έλεγε σε υποψήφιους εγγράφως ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την διαδικασία για να μην κάνουν έξοδα. Επειδή αυτή η προκήρυξη τυγχάνει να είναι με ΑΣΕΠ.
Καλή συνέχεια.
Κσι για πες μας φιλε Τριανταφυλλοπουλε απο που φαινεται το χρονομετρο; Αφου ειναι γυρισμενο απο την πλευρα των διαγωνιζομενων εκτος κι αν τρυπωσες απτην αλλη πραγμα ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Επισης εγω ημουν εξω απο το γηπεδο κανα τριωρο και δεν ειδα κανεναν να τραβαει με καμερα.
Περιμένουμε οι επιλαχοντες να σας βουτήξουμε την θέση..
Coro, Ακριβώς, βρισκόμουν από την άλλη πλευρά και δεν απαγορεύεται.
Το υλικό υπάρχει και σε περίπτωση που γίνει κάτι περίεργο θα ανέβει YouTube με τα πρόσωπα όλων ΑΣΕΠ και υποψηφίων!
Το υλικό υπάρχει και σε περίπτωση που γίνει κάτι περίεργο θα ανέβει YouTube με τα πρόσωπα όλων ΑΣΕΠ και υποψηφίων!
Θα μας κλασετε μια μάντρα ***** οι επιλαχόντες !!Respect bitches!!
Και εφόσον απ τις γυναίκες πέρασε μια να μας πεις πως θα καλυφθούν όλες οι υπόλοιπες θέσεις;
Batte έγραψε:Και εφόσον απ τις γυναίκες πέρασε μια να μας πεις πως θα καλυφθούν όλες οι υπόλοιπες θέσεις;
Εχω ακριβως την ιδια απορια με σενα.
Αν όντως ο ΑΣΕΠ είναι τόσο τυπικός όσο λένε από επιλαχουσες φαντάζομαι...
πάντως τα αθλήματα Για τις γυναίκες είναι πολύ ζόρικα...
Εμείς με λίγη προπόνηση τα εχουμε...
Γιώργος έγραψε:Thanos,Κάνεις λάθος. Οι υποψήφιοι που έτρεξαν 1000m (εκτός χρόνου) 4:20 και πάνω και να έρθουν δεν αλλάζει κάτι. Κανονικά η επιτροπή, έπρεπε να έλεγε σε υποψήφιους εγγράφως ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την διαδικασία για να μην κάνουν έξοδα. Επειδή αυτή η προκήρυξη τυγχάνει να είναι με ΑΣΕΠ.
Καλή συνέχεια.
τον ευαγγελατο τον ξεπερασατε
Ψηφιακή μηχανή. Τπτ δεν απαγορεύεται, έχει κάγκελα και φαίνονται όλα εκεί μέσα στο γήπεδο.Μπράβο σου και εύχομαι καλή τυχη🍀
Απλά λέω ότι όσοι είναι εκτός χρόνου, να ξέρουν ότι θα μπουν οι επιλαχόντες!
Όταν καταστρατηγείται η αξιοκρατία, επιτρέπεται το βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο και φέρει ποινικές ευθύνες προς τους υπεύθυνους και συνεργους για τυχόν διόρθωση των αποτελεσμάτων.
Απλά λέω ότι όσοι είναι εκτός χρόνου, να ξέρουν ότι θα μπουν οι επιλαχόντες!
Όταν καταστρατηγείται η αξιοκρατία, επιτρέπεται το βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο και φέρει ποινικές ευθύνες προς τους υπεύθυνους και συνεργους για τυχόν διόρθωση των αποτελεσμάτων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες