Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Meraklis έγραψε:Μάγκες όλα τέλεια όλα μπαμ μπαμ γίνανε. Σε μια ώρα τελείωσε το γκρουπ μου. Χρόνος μου 3.45 στο χιλιαρι. Είδα μερικούς γιωταδες που κόπηκαν οι περισσότεροι πέρναγαν. Σε κάθε γκρουπ τρέχαμε δέκα άτομα εκ των οποίων από ότι έκοψα κατά μέσο όρο κοβόταν και ένας..

Οι περισσότεροι ηρθαν να δωσουν δηλαδη; οσοι κοπηκαν ακουγεται οτι θα δωσουν και τα υπολοιπα αυριο κανονικά ισχύει; καλο ειναι να μη χαρακτηρίζουμε γιωταδες κτλ

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Thanos888 έγραψε:
Meraklis έγραψε:Μάγκες όλα τέλεια όλα μπαμ μπαμ γίνανε. Σε μια ώρα τελείωσε το γκρουπ μου. Χρόνος μου 3.45 στο χιλιαρι. Είδα μερικούς γιωταδες που κόπηκαν οι περισσότεροι πέρναγαν. Σε κάθε γκρουπ τρέχαμε δέκα άτομα εκ των οποίων από ότι έκοψα κατά μέσο όρο κοβόταν και ένας..

Οι περισσότεροι ηρθαν να δωσουν δηλαδη; οσοι κοπηκαν ακουγεται οτι θα δωσουν και τα υπολοιπα αυριο κανονικά ισχύει; καλο ειναι να μη χαρακτηρίζουμε γιωταδες κτλ

Είχε αρκετό κόσμο. Από τα άλλα γκρουπ που λέγαν όνομα δτι τρεις δεν είχαν πάει. Τον χρόνο που κάναμε τον βλέπαμε είχε χρονόμετρο ψηφιακό και έβλεπες που βρίσκεσαι σε κάθε γύρο.. Όταν τελειωνες και ρώταγες ακριβώς ποιος είναι ο χρόνος σου δεν σου έλεγαν. Έλεγαν αύριο όταν ολοκληρωθούν τα αγωνίσματα.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ένα 70 % βγάζει το χιλιαρι κάτω των 4 λεπτών πάντως. Όσα γκρουπ είδα όπως και το δικό μου κάνανε καλούς χρόνους. Αυτά μέχρι ώρας
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Ρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια. Ο καθενας εχει την γραμμη του η παει σε οποια γραμμη θελει; Γιατι αλλο να εισαι στην ανοιχτη και αλλο στην κλειστη
Baggelis

Δημοσίευση από Baggelis »

Πόσους γύρους κάνατε σε αυτό το γήπεδο;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Miron έγραψε:Ρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια. Ο καθενας εχει την γραμμη του η παει σε οποια γραμμη θελει; Γιατι αλλο να εισαι στην ανοιχτη και αλλο στην κλειστη

Σε βάζουν αυτοί στους διαδρόμους.

Επίσης όσοι δεν είναι στον εσωτερικό διάδρομο τοποθετούνται λίγο πιο μπροστά...

Mizax

Δημοσίευση από Mizax »

Παιδιά όλα καλά θα πάνε δεν θέλει άγχος όλοι είναι εξυπηρετικοί Και τα παιδιά βοηθάνε πρώτη φορά βλέπω τόσο πολύ υποστήριξη δεν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. μπραβο σε όλους.3.50 έκανα και βοηθάει πολύ το χρονόμετρο για να δεις που βρίσκεσαι και να δώσεις η να κόψεις να μην τρέχεις τζάμπα γρήγορα
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Μια χαρά είναι οι διαδικασίες σήμερα. αυριο δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είναι περισσότερα αθλήματα. παντως τυπικά είναι όλα δεν υπάρχει περίπτωση να αδικηθεί κανείς. υπαρχει εξυπηρέτηση από τα μέλη του ΑΣΕΠ στα εξηγούμε όλα και πολύ συναδελφικοτητα από ολους. μπραβο σε όλους. και κάποια παιδιά που δεν μπόρεσαν τα ενθάρρυναν όλοι και τα μέλη του ΑΣΕΠ και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Εφόσον ξέρουν τους χρόνους γιατί κάποιος που κόπηκε στο χιλιαρι να εμφανιστεί αύριο, αφού και να περάσει τα υπόλοιπα αθλήματα θα τον κόψουν.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

ARN έγραψε:Σε βάζουν αυτοί στους διαδρόμους.Επίσης όσοι δεν είναι στον εσωτερικό διάδρομο τοποθετούνται λίγο πιο μπροστά...

Ευχαριστω για την απαντηση! Οποτε δεν αλλαζεις διαδρομους ετσι;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Miron έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση! Οποτε δεν αλλαζεις διαδρομους ετσι;

Αλλάζεις φίλε, μετά την στροφή θα πιάσεις την εσωτερική.

Ότι απορία έχεις θα ρωτήσεις τον κριτή που θα δώσει την εκκίνηση, σας τα εξηγούν

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δεν υπάρχει νόημα να πάει κάποιος αύριο, αν δεν πέρασε το 1000αρι κάτω από 04:20.

Καλή συνέχεια.

Tim

Δημοσίευση από Tim »

Γιώργος έγραψε:Δεν υπάρχει νόημα να πάει κάποιος αύριο, αν δεν πέρασε το 1000αρι κάτω από 04:20.

Καλή συνέχεια.

Από τις γυναίκες μια μόνο πέρασε άνετα κ καθαρά κ άλλη μια στο όριο... Οι υπόλοιπες ήταν εκτός χρόνου...

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

ARN έγραψε:
Miron έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση! Οποτε δεν αλλαζεις διαδρομους ετσι;

Αλλάζεις φίλε, μετά την στροφή θα πιάσεις την εσωτερική.

Ότι απορία έχεις θα ρωτήσεις τον κριτή που θα δώσει την εκκίνηση, σας τα εξηγούν

Οκ ευχαριστω!

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Λοιπόν το δικό μου γκρουπ έδωσε χωρίς να μας αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο για ζέσταμα. Περιμέναμε σα ***** μες τη ζέστη και τον ήλιο και με το που έλεγξαν ταυτότητες, κατευθείαν γραμμή εκκίνησης. Αρπα κόλλα, Ψεκαστε σκουπιστε τελειώσατε. Όσο για το ποιοι θα πάνε αύριο και τι έχει ή δεν έχει νόημα δε θα το κρίνει κανείς από μας. Όλοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να διαγωνιστούν αύριο. Με αυτή τη λογική όποιοι έπιασαν τα όρια σήμερα να μη πάνε αύριο διότι μπορεί να κοπουν στα 100 ή το μήκος πχ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες