Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 95 »

Αλεξανδρα την σειρα πως τη βρισκεις; Εγω μπηκα στην σελιδα του ΑΣΕΠ στον πινακα καταταξης και ειδα τη σειρα εχω σε καθε προτημιση μου. Ειναι σωστος ο τροπος η οχι; Αν οχι πες μου σε παρακαλω πως μπορω να το βρω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Αλεξανδρα

Δημοσίευση από Αλεξανδρα »

ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Αλεξανδρα την σειρα πως τη βρισκεις; Εγω μπηκα στην σελιδα του ΑΣΕΠ στον πινακα καταταξης και ειδα τη σειρα εχω σε καθε προτημιση μου. Ειναι σωστος ο τροπος η οχι; Αν οχι πες μου σε παρακαλω πως μπορω να το βρω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Καλημέρα. Ναι σωστά αυτή είναι η σειρά προτίμησης στην θέση που έχεις επιλέξει. Και εσύ β επικουρικός είσαι;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Υπάρχει περίπτωση τώρα που είμαστε στο ίδιο υπουργείο με τους ΕΦ, να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση την ίδια χρονική στιγμή με τους εφ
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

ARN έγραψε:Υπάρχει περίπτωση τώρα που είμαστε στο ίδιο υπουργείο με τους ΕΦ, να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση την ίδια χρονική στιγμή με τους εφ

Ξέρουμε σε τι διαφέρει η εκπαίδευση των εξωτερικών με των ειδικών φρουρών;

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Η άλλη ανέβασε στην σελίδα της 6κ στο facebook τι μαθήματα κάνουν στο ΙΕΚ λες και. μας ενδιαφέρει ότι και καλά το ΙΕΚ κάποιον τον κάνει ποιο ικανό μέσα στην φυλακή τι λέτε ρε παιδιά τι μυαλά έχουν μερικοί.. πραγματικά τι νομίζετε
ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Ναι κι εγω β επικουρικος. Εχω μεγαλη σειρα και δεν ξερω αν θα κατεβω στα αθληματα καθως ειμαι και επιτυχων στους ΕΦ. Απο την αλλη μειναμε τοσοι λιγοι που δεν ξερεις καμια φορα τη θα γινει.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

S10_2019 έγραψε:Η άλλη ανέβασε στην σελίδα της 6κ στο facebook τι μαθήματα κάνουν στο ΙΕΚ λες και. Μας ενδιαφέρει ότι και καλά το ΙΕΚ κάποιον τον κάνει ποιο ικανό μέσα στην φυλακή τι λέτε ρε παιδιά τι μυαλά έχουν μερικοί. Πραγματικά τι νομίζετε

Τα παράπονα στον ΑΣΕΠ ή σε αυτήν που αναφέρεσαι στο φμπ επώνυμα! Δεν μας νοιάζει και εμάς εδώ η προσωπική σου άποψη, το φόρουμ φτιάχτηκε για πληροφόρηση σχετικά με την 6Κ/2018 και μας τα έχετε πρήξει με τις γκρίνιες σας. Μεγαλώστε!

Στέλλα.

Δημοσίευση από Στέλλα. »

S10_2019 έγραψε:Η άλλη ανέβασε στην σελίδα της 6κ στο facebook τι μαθήματα κάνουν στο ΙΕΚ λες και. μας ενδιαφέρει ότι και καλά το ΙΕΚ κάποιον τον κάνει ποιο ικανό μέσα στην φυλακή τι λέτε ρε παιδιά τι μυαλά έχουν μερικοί.. πραγματικά τι νομίζετε

Για πες μας παλικαράκι μου εσύ ποιος είσαι που θα μας κάνεις και κριτική για το τι ανεβαζουμε στην σελίδα μας. Βγες επώνυμα και πες μας εδώ είμαι αυτός και μην μας κάνεις τον μάγκα εδώ μέσα θα σε ρωτήσουμε κιολας τι θα γράφουμε. Είσαι εσυ ικανός να μου πεις αν κάνω η δεν κάνω εγω και πολλοί άλλοι γι αυτή την δουλειά που την ζούμε κάθε μερα; Αναρωτήσου μόνος σου με όσο μυαλό διαθέτεις τι ακριβώς μπορεί να εννοούσα με όλα αυτά που έγραψα μέσα γιατί εγώ τα έγραψα και έχω τα ***** να το πω και όχι να κρύβομαι πίσω από το s10 2019 σαν και εσένα. Το μόνο που κατάλαβες από όλα αυτά που έγραψα είναι αυτό γι αυτό και το αναφέρεις μέχρι εκεί πάει το μυαλό; σου. Πες ποιος είσαι να φας ένα ωραίο μπλοκαρισμα γιατί εμείς μέσα στη σελίδα δεν γουστάρουμε κοτσομποληδες που να βλέπουν πράγματα από κει και να τα λένε σε άλλες σελίδες

Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Καλησπέρα παιδιά είμαι επιτυχών στους ειδικούς φρουρούς και επιλαχών στην 6κ θέλω κάποιος να μου εξηγήσει διπλα από κάθε κατάστημα ο αριθμός τι σημαίνει π. χ εγώ η πρώτη μου θέση είναι 181...
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Γιώργος 95 και γω είμαι επιλαχων στην 6κ αλλά θα πάω με κάλεσαν δε χάνεις κατι
Αλεξανδρα

Δημοσίευση από Αλεξανδρα »

Pezonauths 575 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιτυχών στους ειδικούς φρουρούς και επιλαχών στην 6κ θέλω κάποιος να μου εξηγήσει διπλα από κάθε κατάστημα ο αριθμός τι σημαίνει π. χ εγώ η πρώτη μου θέση είναι 181...
Σημαίνει ότι έχεις άλλους 180 πριν από σένα με περισσότερα μόρια που διεκδικούν την συγκεκριμένη θέση.

ΓΙΩΡΓΟΣ 95

ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ 575 εγω ειμαι επιλαχων 270 και ειμαι απο βορεια Ελλαδα. Επισης ειμαι και επιτυχων στους ΕΦ. Ειναι λιγο δυσκολο να κατεβω Αθηνα 2 φορες Τωρα αν ειναι κοντα οι ημηρομηνιες των ΠΚΕ ισως τα καταφερω.
Ypovrixios

Δημοσίευση από Ypovrixios »

Καλα εσείς που εισατε επιτυχών στους ΕΦ τι το σκέφτεστε αφήστε αλλους να μπούν που δεν εχουν περάσει κάπου αλλού μονο σε καλό θα σας βγεί δικαίωμα σάς ειναι βέβαια να κάνατε οτι θέλετε και για να μην παρεξηγηθώ εγω είμαι επιτυχών στηνκ 6κ
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Pezonauths 575 έγραψε:Γιώργος 95 και γω είμαι επιλαχων στην 6κ αλλά θα πάω με κάλεσαν δε χάνεις κατι
Καλο είναι να ζυγισετε τα υπέρ και τα κατα της κάθε υπηρεσίας και να διακεξετε τι θέλετε να κανετε. Σίγουρα δεν χάνεται κάτι να πάτε να δωσετε αθλήματα και στα δύο αλλά και πάλι θα πρέπει να αποφασισετε μετά τι θελετε από τα δύο γιατί οι ειδικοί φρουροί θα μπουν πιο γρήγορα.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Επειδή το βλέπω συχνά και επειδή είναι κρίμα να κακοποιουμε συνέχεια τη γλώσσα μας, ο επιτυχών είναι ονομαστική ενικού αριθμού, οι επιτυχόντες είναι ονομαστική πληθυντικού.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες