Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tsiou
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tsiou »

Μου βρωμαει πάντως η δουλειά με τα τσιπακια γιατί έτσι λογικά θα δώσουμε και θα φύγουμε και τα τσιπακια θα ελεγχθούν μετά από υπολογιστικό σύστημα και θα σου πουν θα βγει ανακοίνωση σε λίγες μέρες(κάνα δίμηνο δηλαδή γιατί μιλάμε για ασεπ) με πίνακα επιτυχόντων στα αθλήματα και κει βλέπεις ξαφνικά ενώ έχεις κάνει 1000ρι 3:30, κατοσταρι 13 ότι δεν είσαι στην λίστα και μετά τρεχα γυρευε που δεν υπάρχουν και ενστάσεις στα άθληματα. βρωμαει πολύ το πράγμα!
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

tsiou έγραψε:Μου βρωμαει πάντως η δουλειά με τα τσιπακια γιατί έτσι λογικά θα δώσουμε και θα φύγουμε και τα τσιπακια θα ελεγχθούν μετά από υπολογιστικό σύστημα και θα σου πουν θα βγει ανακοίνωση σε λίγες μέρες(κάνα δίμηνο δηλαδή γιατί μιλάμε για ασεπ) με πίνακα επιτυχόντων στα αθλήματα και κει βλέπεις ξαφνικά ενώ έχεις κάνει 1000ρι 3:30, κατοσταρι 13 ότι δεν είσαι στην λίστα και μετά τρεχα γυρευε που δεν υπάρχουν και ενστάσεις στα άθληματα. βρωμαει πολύ το πράγμα!

Έτσι φίλε πες τα μποχα και δυσωδια

ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 95 »

Παιδια εδω μεσα εισαστε ολοι επιτυχοντες η υπαρχουν και επιλαχων και σε ποια σειρα;
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Γι αυτό εκείνη την ημέρα όλοι μαζί όταν θα τερματίζουμε θα απαντήσουμε πόσο χρόνο κάναμε. Πρέπει να υπάρχει και χρονόμετρο και όχι μόνο τσιπάκια.
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από $treetwise »

Thanos888 έγραψε:Όποιος μας κόψει του σπαμε τα μούτρα μάγκες
Και μετά τον κατουράμε στα μούτρα σφυρίζοντας αδιάφορα. Εικόνα

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Αυτή είναι σωστή η προκήρυξη 6κ18. γιατί με του ειδικούς έμπαιναν κοριτσοπουλα με 19.5 απολυτήριο 2 γλώσσες και δίπλωμα αμάξι πολύτεκνοι. Όπως και ιδιωτικά λύκεια με απολυτήριο 19 ... επαλ με απολυτήριο 15 πόλη πήγαινα σχολείο με ένα τετράδιο και ένα στυλό..
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Επειδη λογω δουλειας ελειπα εκτος σπιτιου 10+ μερες και διαβασα μερικες σελιδες αλλα δεν εβγαλα ακρη , περα απο κατι γαβγισματα μερικων περι σχολων. Μπορει καποιος να μου πει τι εγινε ; Δηλαδη βγηκε καποια προκηρυξη που περιμενουμε εμεις για τους 200 εξωτερικους ή συζητατε για την προηγουμενη προκηρυξη κι τωρα σας καλεσαν για αθληματα ; Συγνωμη παλικαρια μου απλα χαθηκα καπου στις σελιδες κι ακρη δεν εβγαλα.
Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 2ltd »

tsiou έγραψε: Μου βρωμαει πάντως η δουλειά με τα τσιπακια γιατί έτσι λογικά θα δώσουμε και θα φύγουμε και τα τσιπακια θα ελεγχθούν μετά από υπολογιστικό σύστημα και θα σου πουν θα βγει ανακοίνωση σε λίγες μέρες (κάνα δίμηνο δηλαδή γιατί μιλάμε για ασεπ) με πίνακα επιτυχόντων στα αθλήματα και κει βλέπεις ξαφνικά ενώ έχεις κάνει 1000ρι 3:30, κατοσταρι 13 ότι δεν είσαι στην λίστα και μετά τρεχα γυρευε που δεν υπάρχουν και ενστάσεις στα άθληματα. Βρωμαει πολύ το πράγμα!
Ισα ισα καθολου να μην σου βρωμαει το τσιπακι ειναι τερμα αξιοκρατικο τα αποτελεσματα βγαινουν επιτοπου και δεν μπορουν να μαγειρευοτυν αυτο το συστημα εφαρμοζετε και σε αγωνες δρομου αν ΠΧ εσύ πάρεις το νούμερο 320 και τρέξεις το 1000 αρι σε 3.30 ο χρονος βγαινει αυτοματα και αμεσως δεν μπορει να τον πειραξει κανενας 100 δεν νομιζω να χρεισιμοποιησουν τσιπακι
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Other Side »

Μπορεί ένας διαχειριστής να ανοίξει ένα καινούριο θέμα για τους υποψηφιους σωφρονιστικους που πάνε για τα αθλήματα ΚΑΙ να μην είναι μπερδεμένα τα μηνύματα; έχει καταντήσει κουραστικό
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

2ltd έγραψε:
tsiou έγραψε: Μου βρωμαει πάντως η δουλειά με τα τσιπακια γιατί έτσι λογικά θα δώσουμε και θα φύγουμε και τα τσιπακια θα ελεγχθούν μετά από υπολογιστικό σύστημα και θα σου πουν θα βγει ανακοίνωση σε λίγες μέρες (κάνα δίμηνο δηλαδή γιατί μιλάμε για ασεπ) με πίνακα επιτυχόντων στα αθλήματα και κει βλέπεις ξαφνικά ενώ έχεις κάνει 1000ρι 3:30, κατοσταρι 13 ότι δεν είσαι στην λίστα και μετά τρεχα γυρευε που δεν υπάρχουν και ενστάσεις στα άθληματα. Βρωμαει πολύ το πράγμα!
Ισα ισα καθολου να μην σου βρωμαει το τσιπακι ειναι τερμα αξιοκρατικο τα αποτελεσματα βγαινουν επιτοπου και δεν μπορουν να μαγειρευοτυν αυτο το συστημα εφαρμοζετε και σε αγωνες δρομου αν ΠΧ εσύ πάρεις το νούμερο 320 και τρέξεις το 1000 αρι σε 3.30 ο χρονος βγαινει αυτοματα και αμεσως δεν μπορει να τον πειραξει κανενας 100 δεν νομιζω να χρεισιμοποιησουν τσιπακι

Στο 100αρι για ποιο λόγο να μην βάλουν τσιπάκι;

Άβαταρ μέλους
fantomas1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από fantomas1990 »

Ουτε καν. Γι αυτο το λογο υπαρχουν τα μικροτσιπς χρονομετρησης, για διαφανεια και για να βγαινουν αμεσα τα αποτελεσματα

Αλεξανδρα

Δημοσίευση από Αλεξανδρα »

ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Παιδια εδω μεσα εισαστε ολοι επιτυχοντες η υπαρχουν και επιλαχων και σε ποια σειρα;
Εμένα ο άνδρα μου ειναι β επικουρικός 34 σειρα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ρε παιδες επειδη το μηνυμα μου παιζει να χαθηκε ας ανοιξουμε ενα καινουριο νημα με τους επιτυχοντες γιατι εχουμε μπερδευτει ολοι εδω , αλλοι περιμενουν τη προκηρυξη τη καινουρια αλλα ειναι απτην 6κ αλλα περιμενουν αθληματα, κανεις δεν βγαζει ακρη εδω μεσα.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

2ltd έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Αν δεν σου είναι κόπος κάνε μια αναζυτηση της ειδικοτητα Στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και διάβασε τα μαθήματα. Μετά ξανά γράψε μας για Νομικούς κλπ.

καταρχας δεν ξερεις καν αν εκανα χαρτια μονο και μονο απο την απαντηση σου καταλαβαινεις ποσο λιγος εισαι δεν ξερεις να ειμαι επιτυχων 6κ η ειδικους περα απο αυτο και τιποτα απο αυτα να μην ειμαι εχω εισοδημα καλυτερο απο εσενα κλαψτε χοντροι που θα κοπητε και θα πηγαινετε με τα παιδια ας να λετε σας παρακαλω περαστε μας γελαω με κατι ανθρωπακια σαν εσενα πραγματικα εκει που ειστε καλη το παιζετε μουρη και εκει που κοβεστε σας αδικούν πως να το κανουμε εσυς κοπείτε και έχετε ιεκ είστε ακατάλληλοι και δεν το λέω εγώ το λέει η προκήρυξη αν εσυ εισαι 110 κιλα δεν ειναι άδικοι η επιτροπη που θα σε κοψει

Δε ξέρω σν σε ενημέρωσαν αλλα δεν υπάρχει δείκτης μάζας σώματος στην 6Κ και υπάρχουν κάτι αλάνια 100+ κιλα που χτυπάνε 3:30 και 3:40 στο χιλιαρι.

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από charlemagne »

Χοντρέ έχασες κανένα κιλό ή θα παρακαλάς να μη σε κόψουν?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες