Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Microchip για αξιοκρατικά αποτελέσματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δυσανασχετούν?; Κ τόσοι επιλαχόντες που θα τρέξουν υπάρχει λόγος.Όπως κάποιος μπορεί να έμεινε εκτός για ένα μόριο έτσι και σε αυτή τη φάση της διαδικασίας μπορεί να μείνει εκτός για 2 δευτερόλεπτα αν όχι για 1.
Τι έγινε κομάντος αρχίσατε να τρέμετε καταλάβατε ότι πάτε για κουβά, ευτυχώς αρχίζει να λειτουργεί το σύστημα, προπονηθείτε και μην κλαίτε τα αθλήματα είναι κομμάτι τις διαδικασίας όπως κάποιος είναι επιλαχών επειδή κάποιος έχει ελάχιστα μεγαλύτερο απολυτήριο από αυτόν έτσι είναι και τα αθλήματα, εσύ ο κατάλληλος με τα χαρτιά τα πολλά πρέπει να είσαι καταλλήλος και στα αθλήματα, το ενα δεν ανερει το άλλο δεν έχετε καταλάβει κάτι κυρίες μου ότι μέσα στα προσόντα περιλαμβανονται και τα ελάχιστα όρια των αθλημάτων, και επειδή κάποιοι είστε ακατάλληλοι σας το εξηγήσω και με άπλα λογία επιτυχείς υποψήφιος = απαραίτητα χαρτιά + επιτυχία αθλημάτων
Πολύ σωστό όλο το θέμα μπράβο στο κράτος και στον ΑΣΕΠ. γιατί οι ειδικοί φρουροί θα μπουν με μέσον 800 άτομα πολύτεκνοι και τριτεκνοι και αθλήματα στην τύχη όλα
Ελπίζω να επιτρέπεται να φοράμε ρολόι...
Τέλος παιδιά αυτό ήταν όσοι δεν νιώθετε έτοιμοι μην κατεβαίνετε καθόλου τζάμπα τα έξοδα πληροφορίες που έχω είναι ότι θα κοπεί πολύς κόσμος
Τα αθλήματα είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία να περάσουν αθλήματα τότε να το κάνεις κάθε 2χρόνια και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν αθλήματα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Τα αθλήματα είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματ
Μπούρδες μπορεί να είναι αλλά αυτά είναι τα δεδομένα με τα οποία συμμετέχουν όλοι. Όπως κ εγώ θεωρώ το ΙΕΚ μπούρδα που αφήνει εκτός πολύ κόσμο παρολαυτα ισχύει. Έτσι κ τα αθλήματα εφόσον υπάρχουν θα πρέπει ακολουθούνται όλες οι τυπικές διαδικασίες για όλους.
σε παναει η αξιοκρατία γιατι δεν μπορεις να περασεις τα αθληματα δεν πειράζει κομάντο μου ελπίζω να ανανέωσες την κάρτα οαεδ γιαυτο το τρίμηνοSTEAM έγραψε: Τα αθλήματα είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία να περάσουν αθλήματα τότε να το κάνεις κάθε 2χρόνια και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν αθλήματα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Τα αθλήματα είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματ
Το ΙΕΚ είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία και τους ζητας ΙΕΚ τότε κάθε 2χρόνια να δινουνε γραπτα και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν γραπτα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Το ΙΕΚ είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα Γραπτές ΕξετάσειςSTEAM έγραψε: Τα αθλήματα είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία να περάσουν αθλήματα τότε να το κάνεις κάθε 2χρόνια και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν αθλήματα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Τα αθλήματα είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματ
2ltd αμα το παμε ετσι επρεπε να πηγαινουμε και ξανα για εκπαιδευση στο στρατο για να δικαιολογησουνε οτι ειμαστε ειδικες δυναμεις. Το ιεκ δεν μπουρδα, ουτε τα αθληματα φυσικα πρεπει να εισαι σε καλη φυσικη κατασταση!
Αλλα μπουρδα το ιεκ σε καμια περιπτωση, κανεις τα ιδια μαθηματα που κανουν και στη σχολη Αστυφυλακων! Να μη λεμε οτι θελουμε!
Αλλα μπουρδα το ιεκ σε καμια περιπτωση, κανεις τα ιδια μαθηματα που κανουν και στη σχολη Αστυφυλακων! Να μη λεμε οτι θελουμε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
2ltd έγραψε:Το ΙΕΚ είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία και τους ζητας ΙΕΚ τότε κάθε 2χρόνια να δινουνε γραπτα και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν γραπτα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Το ΙΕΚ είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα Γραπτές ΕξετάσειςSTEAM έγραψε: Τα αθλήματα είναι μια απλή κοροϊδία και τίποτα παραπάνω... Εφόσον τους βάζεις σε αυτή την διαδικασία να περάσουν αθλήματα τότε να το κάνεις κάθε 2χρόνια και όχι μια φορά και τέλος. Παρ τους όλους να ξανά περάσουν αθλήματα να δούμε πόσοι θα κοπουνε και πόσοι θα μείνουν Στην θέση τους και μετά έλα πες μας αυτα που λες. Τα αθλήματα είναι μπούρδες και καμία ουσία δεν έχουν εφόσον Δεν επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματ
Ρε τυπε τι φοβερή λογική είναι αυτη που έχεις. Να δίνουμε κάθε δύο χρόνια εξεταεει να επιβεβαιωθουν οι γνώσεις μας. Εσύ δίνεις κάθε δύο χρόνια εκετασεις για να ανανρωσεις το απολυυηριο λθκειοθ σου; Μήπως να ξανά πάω και στο Πανεπιστήμιο να ξανά δώσω εξετάσεις γιατι το πτυχιο μου έχει 4 χρόνια που το πήρα; Μήπως έχεις έληξε ρε παιδι μου. Ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
* Φυσικά τα αθλήματα είναι λογική να δινονται κάθε δύο χρόνια ( σε μερικές υοηρεσιες γινεται ) γιατί το σωμα θέλει συντηρηση για να κρατησει επιδόσεις, δεν είναι σχολειό να το βγάλεις μια φορά και να παρέχει απολυτηριο.
** Ααα μήπως να ξανά δωσοθμε και για τα διπλωματα οδηγησης εξετάσεις, παλιωσαν και αύτα...
Ρε κάτι τύποι!!!
1ον είναι ειρωνικό το σχόλιο προς τον steam που επειδή μάλλον είναι ακατάλληλος θεωρεί τα αθληματα μπούρδα 2ον το ότι κάνεις μαθήματα οπός την αστυφυλάκων δεν σε κάνει αστυφύλακα όπως εμένα το ότι κάνω 4 δίκαια στην σχολή μου δεν με κάνει δικηγόρο 3ον τα μαθήματα που κάνετε στα ΙΕΚ με εξαιρέσει "πολεμικές τέχνες " και "πολυτεχνική " που τα κάνει και ένας ΔΕΑ ΕΔ η ένας ΣΤΡ ΕΔ τα υπόλοιπα τα κάνει και ένας δικηγόρος η ένας σπουδαστής ιεκ η τει διοίκησης επιχειρήσεων μην αγχώνεσαι έχω αρκετούς γνωστούς που το έχουν περάσει και επίσης πολύ φίλοι μου αστυνομικοί ηταν εκπαιδευτές εκεί αρα ξέρεις και ξέρω τι επίπεδο εκπαίδευσης κάνατε 4ον οσο σημαντικά ειναι τα προσοντα (ΙΕΚ) τόσο σημαντικό είναι και η επιτυχία στα αθληματα γιατι ωπος εσυ δεν θα δεχτεις να μπει υποψηφιος με λιγοτερα μορια ετσι δεν θα δεχτώ και εγώ να γίνει συνάδελφος αυτός που απέτυχε στα ελάχιστα όριαPlayer7 έγραψε: 2ltd αμα το παμε ετσι επρεπε να πηγαινουμε και ξανα για εκπαιδευση στο στρατο για να δικαιολογησουνε οτι ειμαστε ειδικες δυναμεις.Το ιεκ δεν μπουρδα, ουτε τα αθληματα φυσικα πρεπει να εισαι σε καλη φυσικη κατασταση!
ειδες που ερχεσε στα λεγομαινα μου ετσι φιλε ειναι και τα αθληματα απλα ολοι στην ελλαδα εχουμε την νοοτροπια εγραψα καλα σιγα θα με περασουν στα αθληματα ωπος δεν περναμε ολοι εξετασει τα ιεκ η τα πτυχια ΑΕΙ τοτε γιατι να περνανε αθληματα καθε δυο χρονια αν και στα πτυχια ΑΕΙ αν εχεις δουλεψει πανω στο πτυχιο σου ξερεςι πολυ καλα οτι περνας συνεχεια μετεκπαιδευσηςREDMAN316 έγραψε:Ρε τυπε τι φοβερή λογική είναι αυτη που έχεις. Να δίνουμε κάθε δύο χρόνια εξεταεει να επιβεβαιωθουν οι γνώσεις μας. Εσύ δίνεις κάθε δύο χρόνια εκετασεις για να ανανρωσεις το απολυυηριο λθκειοθ σου; Μήπως να ξανά πάω και στο Πανεπιστήμιο να ξανά δώσω εξετάσεις γιατι το πτυχιο μου έχει 4 χρόνια που το πήρα; Μήπως έχεις έληξε ρε παιδι μου. Ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. * Φυσικά τα αθλήματα είναι λογική να δινονται κάθε δύο χρόνια (σε μερικές υοηρεσιες γινεται) γιατί το σωμα θέλει συντηρηση για να κρατησει επιδόσεις, δεν είναι σχολειό να το βγάλεις μια φορά και να παρέχει απολυτηριο.
** Ααα μήπως να ξανά δωσοθμε και για τα διπλωματα οδηγησης εξετάσεις, παλιωσαν και αύτα...
Ρε κάτι τύποι!
Εγω συμφωνω να ειναι αυστηροι στα αθληματα, αλλωστε τα βγαζω πολυ ανετα σε πολυ καλους χρονους, αλλα να μη λεμε οτι δε μετραει και το ιεκ. Μια χαρα γνωσεις παιρνεις, εννοειται οτι δε σε κανει αστφυλακα, αλλα σκεψου οτι τωρα 1500 ατομα θα γινουν αστυνομικοι με 1,5 μηνα εκπαιδευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες