Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα δωθουν τα ΠΚΕτων εφ γιατι εγω ειμαι επιτυχων εκει και επιλαχων εδω σε μακρινη σειρα. Δεν ξερω τι να κανω να κατεβω για τα αθληματα η οχι;
Καλησπέρα παιδιά. Ο άνδρας μου είναι στον πίνακα β επικουρικός σε ειδική κατηγορία και σειρά 34 έχει πιθανότητες; Να πάει στα αθλήματα;
ntavoukias έγραψε:τα ψυχοτεχνικά είναι Δευτέρα μετά τα αθλήματα;
Όχι τα ψυχοτεχνικα θα δωθουν σε αλλες ημερομηνιες μόνο για οσους εχουν περασει τα αθλήματα
6κ18 έγραψε:Τα ψυχομετρικά πότε λέτε να τα δώσουμε; Επίσης με τα υγειονομικά τι θα γίνει, εξέτασε η Επιτροπή τις γνωματεύσεις που στείλαμε και τελος ή θα πρέπει να πάρουμε μαζί τις εξετάσεις σε περίπτωση που μας τα ζητήσουν πριν τα αγωνίσματα;
Τίποτα δε θα ζητήσουν τη μερα των αθλημάτων, για όσους χρειάστηκε τις ζήτησαν το διάστημα που μας περασε με προσωπική ειδοποίηση. Δεν υπάρχουν αλλα υγειονομικά για τον ΑΣΕΠ αν ζητηθούν αργότερα απο τις υπηρεσίες επιπλέον εξετάσεις ή να δείξουν αυτες που βγάλαμε είναι άλλο θέμα. Τα ψυχοτεχνικα θα δωθουν Οκτώβρη με Νοέμβρη λογικα.
Τα μηνύματα εμφανίζονται όπως να'ναι με λάθος χρονική σειρα. Μπορεί να το φτιάξει κάποιος ;
Τα 1000 μέτρα είναι 2.5 γύροι το γήπεδο έτσι για να έχετε μια εικόνα.
Φιλε κι εγω ειμαι στον β επικουρικο με 990 μορια. Ειμαι στους επιλαχοντες σε πολυ κατω σειρα. Τι φαση παιζει αραγε;
. Ι. έγραψε:Τα 1000 μέτρα είναι 2.5 γύροι το γήπεδο έτσι για να έχετε μια εικόνα.
Το συγκεκριμένο λέμε πως είναι 310 μετρα οχι 400, οπότε κατά πασα πιθανότητα θα ειναι σίγουρα 3 γεμάτοι
Καλησπέρα Υπάρχει περίπτωση η Επιτροπή να είναι επιεικής με τους διαγωνιζόμενους;
Σε ποιο σταδιο γινονται τα αθληματα?;
Όλα διαδικαστικά είναι να ξέρετε θα μπουν και αυτοί που δεν μπήκαν και τελειώσατε.. και η επιτροπή να τελειώνουν όσο ποιο γρήγορα γίνεται θέλουν θα είναι επιεικείς ναι
ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα δωθουν τα ΠΚΕτων εφ γιατι εγω ειμαι επιτυχων εκει και επιλαχων εδω σε μακρινη σειρα. Δεν ξερω τι να κανω να κατεβω για τα αθληματα η οχι;
Θεωρώ αυτονόητο πως οποιος είναι επιτυχών στους ειδικους φρουρους δεν πάει καν στα αθλήματα της 6Κ, πρώτον διότι μπορεί να δοθούν σε κοινές ημερομηνίες και δεύτερον διότι δεν έχει νόημα χίλιες φορές αστυνομία.
Τα μορια πως τα βγαζετε για σοφρωνιστικους; πειτε κ σε εμενα.
Παρακαλώ πολύ να φτιάξετε τυν σελιδα, τα μηνύματα εμφανίζονται όπως και όπως σε λάθος χρονο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 4 επισκέπτες