Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Xris έγραψε:Καλά βρε παιδιά στο γηπεδο που θα δώσουμε αθλήματα Σινά 310 μετρα οποτε τρεις κύκλοι και αλλά 70 μετρα. Αυτο δεν ειναι παράνομο επιτρέπεται 3 κύκλοι;

Δεν έχουν σημασία οι κύκλοι.

Θα ήταν παράνομο αν ξεπερνούσε τα 1000 μέτρα

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Πως μπορω να μαθω τη σειρα εχω ; Ειμαι στους επιλαχοντες και στον πινακα καλουμενων για αθλητικες δοκιμασιες. Καποια ατομα παραπανω αναφερανε οτι ειναι στην ταδε σειρα πως το ξερετε;
Κατεβάσεις πίνακα απο την σελιδα του ΑΣΕΠ

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

ARN έγραψε:
Xris έγραψε:Καλά βρε παιδιά στο γηπεδο που θα δώσουμε αθλήματα Σινά 310 μετρα οποτε τρεις κύκλοι και αλλά 70 μετρα. Αυτο δεν ειναι παράνομο επιτρέπεται 3 κύκλοι;

Κανεις λάθος επειδή Ρώτησα εναν γυμναστή που πηγαινει σε επιτροπές.

ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 95 »

Με 270 σειρα εχω καποια ελπιδα; Να κατεβω στα αθληματα; Υπαρχουν αλλα παιδια κοντα σε αυτη τη σειρα;
Άβαταρ μέλους
Nikos-drulis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos-drulis »

Γιώργο είμαι στους λοιπούς λόγους με βρήκα ναι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είμαι εκεί. Έκανα τις εξετάσεις όπως έπρεπε. Σφραγίστηκαν όπως έπρεπε από τουα γιατρούς, στοιχεία , φωτογραφία μου ασπρόμαυρη όπως έπρεπε. Τα έβαλα σε φάκελο ΑΣΕΠ και τα έστειλα κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Xris έγραψε:
ARN έγραψε:

Φίλε ας μας βάλουν 2μιση γύρους και ας μην συμπληρώνει 1000 μέτρα, δεν με χαλάει καθόλου.

Απλά οι κύκλοι δεν μου φαίνεται λογικό να απαγορευόνται, καθώς υπάρχουν και αθλήματα όπως αυτά που δίνουν για ειδικές δυνάμεις, δύο μίλια που εκεί εννοείται ότι κάνεις παραπάνω από 2 κύκλους

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Nikos-drulis έγραψε:Γιώργο είμαι στους λοιπούς λόγους με βρήκα ναι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είμαι εκεί. Έκανα τις εξετάσεις όπως έπρεπε. Σφραγίστηκαν όπως έπρεπε από τουα γιατρούς, στοιχεία , φωτογραφία μου ασπρόμαυρη όπως έπρεπε. Τα έβαλα σε φάκελο ΑΣΕΠ και τα έστειλα κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται. Αν μπορείτε να βοηθήσετε καλώς.

Στις εξετάσεις σου μήπως βρέθηκαν παθολογικά αίτια;

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

ARN ΣΕ ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΕΙΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
Dru

Δημοσίευση από Dru »

ΑΡΝ σε όλα γράφουν κλινικά υγειής. Δεν έχω στείλει τις εξετάσεις τον γιατρών, αποτελέσματα, ακτινογραφίες κτλ παρά μόνο το δελτίο υγειονομικής εξέτασης. Σφραγισμένο κανονικά από όλους τους γιατρούς, από τον διευθυντή νοσοκομείου κτλ, ασπρόμαυρη φωτογραφία όπως ζητούσε. Τι μπορεί να έγινε και δεν είμαι στη λίστα και με βάλανε στους λοιπούς λόγους δεν μπορώ να καταλάβω.
ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 95 »

Δεν ηθελε να τα βαλεις σε φακελο ΑΣΕΠ. Ηθελε σε απλο φακελο και σε ειδικη διευθυνση. Δεν γνωριζω αν σιναι αυτος ο λογος αποριψης η καποιος αλλος. Γι αυτο θα ενημερωθεις μεταγενεστερα.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Xris έγραψε:
ARN έγραψε:

Δηλαδή ο γυμναστης που συμμετείχε στις επιτροπές λέει πως θα είναι 2.5 γύροι; θα μας χαρίσουν 200-250 μέτρα; Μακάρι αλλά χλωμό το κόβω

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Nikos έγραψε:ARN ΣΕ ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΕΙΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Φιλε μου δεν βρίσκω κάτι λάθος.

Σωστά το έστειλες και με φάκελο ΑΣΕΠ, το ίδιο έκανα και εγώ. Επικοινώνησε αύριο με τον ασεπ τηλεφωνικώς μπας και βγάλεις κάποια άκρη

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

ΓΙΩΡΓΟΣ 95 έγραψε:Δεν ηθελε να τα βαλεις σε φακελο ΑΣΕΠ. Ηθελε σε απλο φακελο και σε ειδικη διευθυνση. Δεν γνωριζω αν σιναι αυτος ο λογος αποριψης η καποιος αλλος. Γι αυτο θα ενημερωθεις μεταγενεστερα.

Σε φάκελο ασεπ τα έβαλαν πολλοί ισα ίσα είναι ο πλέον κατάλληλος φάκελος. Μπορείς να σημειώσεις κιόλας στο πλάι τι είναι αυτό που στέλνεις. Σε καμία περίπτωση δε τον έκοψαν για αυτό.

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Ρε πατε καλά τι λέτε; Και 3 και 4 και 5 στροφές αν χρειαστεί 1000 μετρα πρέπει να γίνουν παράνομο ειναι να τρέξεις λιγότερο τελικα απο τους 1114 μείναμε 897
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Πειτε μου ότι θα ξανά κατέβουμε Αθήνα για ψυχοτεχνικά
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες