Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Είναι ίδια προσόντα με του 2018 6κ νομίζω λέγετε απλά δεν μπορώ να τα βρω ποια είναι ακριβώς
Kwstas26 έγραψε:Είναι ίδια προσόντα με του 2018 6κ νομίζω λέγετε απλά δεν μπορώ να τα βρω ποια είναι ακριβώς
Φίλε αυτό λέγεται αλλά κανείς δε ξέρει σίγουρα αν δε βγει η προκήρυξη. Βρες την 6Κ και δες τι προσόντα τα είχε. Είναι πολύ απλό κι εύκολο.
Κύριος παράγοντας ΙΕΚ- δίπλωμα - γλώσσα-εμπειρία κατάλαβα... Η εμπειρία από την πρακτική στο ΙΕΚ μετράει σαν εμπειρία δλδ το 6μηνο πρακτικής;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 21
Κανεις δεν ξερει αν θα ειναι ιδια με την 6κ, υπομονη για οταν και αν βγει !
Το ανακοίνωσε το workenter πριν από κάτι μέρες άμα ψάξεις θα το δεις ίδια προσόντα 2κ 2018 και δράμα θέλουν να της ανοίξουν τις φυλακές από το 2018 και τους έφτασε 2020 καίγονται όλα θα γίνουν γρήγορα δεν έχουν χρόνο για να φτιάξουν ΦΕΚ με καινούρια προσόντα εδώ δεν το έκαναν τους Ε. φ κράτησαν ίδια με το 2011 .
-
- Αντιστράτηγος
Με τους Ε. Φ κρατησαν τα ιδια γιατι ηταν ο ιδιος υπουργος τοτε, ο ιδιος και τωρα. Βεβαια δεν αποκλειεται να ειναι οπως το λες, δηλαδη ιδια με την προκηρυξη του 18, αλλα ξερεις τι λενε. Αν δεν βγει τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Πιέζουν για να βάλουν μόρια σε ειδικές δυνάμεις παιδιά έμαθα από έναν που είναι κάτι σαν πρόεδρος μέσα στον θεσμό...
Εγω εχω θεση ρε παιδια 140,150 στους κωδικους που ειχα βαλει σε καταστηματα κρατησης. Εχω ελπιδες; Μου ειχαν πει να στειλω και υγειονομικο δελτιο. Τι πιθανοτητες εχω σε αυτες τις θεσεις που ειμαι;
Καιρός ήταν να βάλουν μόρια σε Ε. Δ γιατί το αξίζουν τα παιδιά
Μη προτρεχετε ούτε από τη μια ούτε απο την άλλη πλευρα.
Του εξωτερικούς φυλακες 2018 6κ Δεν τους έχουν πάει ακόμα για εκπαίδευση για να ταξινομηθούν εκει που πέρασαν λογικά θα τους πάνε μαζί με αυτούς της Δράμας που είναι 98 + τους 100 που είχε πάρει το 2018 6κ αρα την περιμένουμε σύντομα
http://www.nantiareport.gr/agapi-mono-kai-stous-eidikous-frourous/
-
- Αντιστράτηγος
Τι να σχολιασει κανεις τωρα για αυτο το φρουτο; Κριμα σε οποιον τον εχει συναδελφο σε σκοπετο ή πανω σε μηχανη. Εγω ισως να τον πυροβολουσα διχως δισταγμο !
Ευτυχώς που οι Ε. Φ βγήκε με υψηλή μοριοδοτηση στις ειδικές δυνάμεις και θα μπουν αξιόλογα άτομα βλέπε ποτσεπης. Ενώ στις φυλακές εμείς που βγάλαμε ιεκ (και ειδικές δυνάμεις) είμαστε για κάνα άγαλμα ή λιντλ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
ARN έγραψε:Ευτυχώς που οι Ε. Φ βγήκε με υψηλή μοριοδοτηση στις ειδικές δυνάμεις και θα μπουν αξιόλογα άτομα βλέπε ποτσεπης. Ενώ στις φυλακές εμείς που βγάλαμε ιεκ (και ειδικές δυνάμεις) είμαστε για κάνα άγαλμα ή λιντλ
Εγω προσωπικά έκραζα πέρυσι και ζητώ συγνώμη.
1000 φορές ΙΕΚ, παρά αυτά που βλέπω στους φρουρους με 3τεκνους Αλβανούς που μπήκαν, ποτσεπηδες και μητέρες 3τεκνες χωρίς καν δίπλωμα αμαξιού.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες