Φιλέ xris σε ευχαριστώ και παλι για την απαντηση!! εγώ είχα δηλώσει ενα κατάστημα μονο και συγκεκριμενα το752 στον πίνακα κατάταξης στον ΑΣΕΠ γράφει θέση 752 και σειρα 241 πως γίνεται να έχω τοσει μεγάλη σειρα και με καλούν για υγειονομικά; εκτος και αν το 241 είναι κάτι άλλο!! οποίος μπορεί και γνωρίζει ας μου απαντήσει ευχαριστώ!!
Παιδια πιστευετε οτι στην καινουρια προκυρηξη θα αλλαξουν τα κριτηρια; Διοτι υπηρχαν διαμαρτυριες στη συγκεκριμενη προκυρηξη για τις επικουριες και τα κυριο προσον που ηταν το ιεκ!
Εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ ήταν, η 6Κ/2018. Δε μπορεί να γίνει εποπτεία, πρέπει να γίνουν σώμα ασφαλείας. Αλλιώς πάλι ασεπ θα είναι, γιατί θεωρούνται πολιτικό προσωπικό.
Και με κύριο προσόν το ιεκ να βγει είναι ελαχιστοι.
150 απο στέλεχος ασφαλείας, και 30 αρχαιοφυλακες μπήκαν. Τώρα θα είναι μόνο αυτοί που πήραν πιστοποίηση φέτος.
Γιατι απορριφθηκαν?; Αμα καποιος ειχε πιστοποιηση ιεκ, συμμετειχε με το βαθμο της πιστοποιησης ως κυριο προσον; ή συμμετειχε με το απολυτηρο και απλα επαιρνε εξτρα μορια με το ιεκ?
Αν δε συσταθουν ως σωμα, δε γίνεται να τα κάνει με εποπτεία διότι θεωρείται τυπικά ακόμα πολιτικό προσωπικό υπουργείου. Ακόμα και οι Εξωτερικοί που είναι Ενοπλοι και ενστολοι. Η προκήρυξη ίδια με την 6Κ λογικά θα βγει. Οι αρχαιοφυλακες δεν ασχολούνται καν ακόμα και οι κάτω των 32. Δείτε πόσοι πέρασαν στην 6Κ και πόσοι απ αυτούς θα πάνε κιόλας στη πράξη.