Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Teo

Δημοσίευση από Teo »

ARN έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-eos-26-aygoystoy-i-katathesi-ton-iatrikon-dikaiologitikon

Έως τις 26 Αυγούστου η κατάθεση των ιατρικών δικαιολογητικών της προκήρυξης 6Κ/2018, σύμφωνα με ανακοίνωση που θα εκδόσει άμεσα το ΑΣΕΠ .

Στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινό (25/7) έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής που θα προβεί στην εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας των υποψηφίων και στην διενέργεια των αθλητικών δοκιμασιών, ορίζονται νέοι Σύμβουλοι, οι οποίοι θα αναλάβουν την ''απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής κατά τη θερινή περίοδο''.

δηλαδή θα γινουν και υγειονομικες και αθλήματα μεχρι τις 26
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

παιδιά αυτά είναι τα οριστικά έτσι; και μας καλούν Σε υγειονομικές εξετάσεις γιατί λέει διενεργήθηκε αυτεπάγγελτος έλεγχος κτλ
Γαβ

Δημοσίευση από Γαβ »

Όσοι είμαστε στο πίνακα για υγειονομικές δλδη εχουμε ελπίδες ;
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αν κόψουν δλδ κάποιον από προσωρινά διοριστεο και βάλουν κάποιον επιλαχών στην θέση του βύσμα πως το ξέρουμε;
Nicrow
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nicrow »

Καλησπέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι ειμαι στον πίνακα με αλφαβητική σειρά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν έχω ιδέα στη σελίδα του ασεπ που μπαίνω να δω που είναι ι υγειονομικές εξετάσεις και που τις κάνουμε και που τις στέλνουμε;
Ανδρεας

Δημοσίευση από Ανδρεας »

Παρακαλώ πολύ ας μου απάντηση κάποιος στο εξης: όσοι είμαστε στον πίνακα ΥΓ εξετάσεων εαν περάσουμε απο εκεί και τα αθλήματα είμαστε διοριστεοι; ευχαριστώ
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Nicrow έγραψε:Καλησπέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι ειμαι στον πίνακα με αλφαβητική σειρά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν έχω ιδέα στη σελίδα του ασεπ που μπαίνω να δω που είναι ι υγειονομικές εξετάσεις και που τις κάνουμε και που τις στέλνουμε;

http://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.026314&_afrLoop=24775274369578120&_adf.ctrl-state=ixqjnwik2_174#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.026314%26_afrLoop%3D24775274369578120%26_adf.ctrl-state%3Dixqjnwik2_178

Εδώ είναι, απλά ανοίγεις το παραπάνω link που ανέβασε και ο φίλος παραπάνω και κατεβάζεις τα δύο αρχεία (ένα για τα άτομα που καλούνται για υγειονομικές και το άλλο που είναι το ειδικό έντυπο που υπογράφουν και γράφουν οι γιατροί τις γνωμαστεύσεις).

Αν έχεις office 2003 και δεν στα ανοίγει τα αρχεία (και σε όποιους άλλους αντθιμετωπίζουν αυτό το θέμα και τους δυσκολεύει), μπορούν σε αυτό το site https://www.aconvert.com/document/xlsx-to-xls/ να κάνουν μετατροπή το φορματ του αρχείου, ώστε να το διαβάζει ανάλογα το office που έχετε.

Εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής, όποιος γνωρίζει να απαντήσει, απλά κάνουμε τις εξετάσεις και έπειτα αφού συμπληρώσουν τις γνωματεύσεις οι γιατροί, στέλνουμε μόνο το έντυπο και κρατάμε τις εξετάσεις όπως λέει; Υγειονομικές εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν δηλαδή αυτοπροσώπως; Απλά θα εξετάσουν το έντυπο και θα μας καλέσουν μόνο για ψυχομετρικά και αθλήματα;

Επίσης επειδή ρώτησε κάποιος από πάνω αν έχουν ελπίδες όσοι βλέπουν το όνομά τους, σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ καλούνται τουλάχιστον τα διπλάσια άτομα δηλαδή 557*2=1114 άτομα. Αυτό προφανώς γίνεται διότι μπορεί κάποιος οποίος είναι προσωρινά διοριστέος να κοπεί σε κάποια διαδικασία είτε αυτά είναι τα υγειονομικά, είτε τα αθλήματα κτλ και ο αμέσως επόμενος επιλαχόντας (που έχει δηλώσει ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα, είτε έχει δηλώσει ότι αποδέχεται διορισμό σε κενή θέση) και που έχει κριθεί επιτυχής σε όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες θα τον αντικαταστήσει. Το κάνουν δηλαδή για να εξοικονομήσουν και χρόνο, διότι αν καλούσαν τους 557 και απορρίπτονταν πχ 100 άτομα, μετά θα ψαχνόντουσαν με νέες ημερομηνίες για διεξαγωγή νέων διαδικασιών απ την αρχή.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Μηπως γνωρίζει καποιος πως μπορώ να δω τι αριθμό επιλαχών έχω, διότι είχα κάνει το λαθος και είχα δηλώσει ενα κατάστημα και σημερα μου ήρθε το μνμ απο τον ασεπ για τα υγειονομικά εάν δεν ειμαι απο τους το πολυ 5 πρωτους τοτε δεν εχει νόημα να ασχοληθώ διοτι εγω διεκδικώ μια θεση σε ενα μονο καταστημα... ευχαριστω
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Γιατί καλούν τόσο μεγάλο αριθμό επιλαχωντων δεν θα κοπούν πολλοί..
Ανδρεας

Δημοσίευση από Ανδρεας »

Ρε παιδιά πως μπορούμε να μάθουμε τι αριθμό επιλαχών είμαστε;
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

S10_2019 έγραψε:Γιατί καλούν τόσο μεγάλο αριθμό επιλαχωντων δεν θα κοπούν πολλοί..

Είναι υποχρεωμένοι να καλέσουν το διπλάσιο αριθμό τουλάχιστον από τους επιτυχόντες σε περίπτωση αποτυχίας στις διαδικασίες των επιτυχόντων.

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

Παιδια μη θεωρειτε δεδομενο οτι δε θα κοπουν ατομα. Αφενος καποιοι με ΣΟΧ μπορει να καταλαβαν οτι δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια. Αφετερου, δεν ειναι σιγουρο οτι ολοι 'εχουν' τα αθληματα και κυριως το 1000αρι που ειναι το μοναδικο που εχει εναν βαθμο δυσκολιας.ενδεικτικα στη δικη μου προκηρυξη δημοτικης αστυνομιας, η 10η και τελευταια διοριστεα θεση καταληφθηκε απο τον 46ο της καταταξης. Αλλες εποχες βεβαια, αρκετες γυναικες υποψηφιες, λιγος χρονος προετοιμασιας, αλλα σιγουρα καποιοι θα κοπουν ή δε θα προσελθουν καν.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Ανδρεας έγραψε:Παρακαλώ πολύ ας μου απάντηση κάποιος στο εξης: όσοι είμαστε στον πίνακα ΥΓ εξετάσεων εαν περάσουμε απο εκεί και τα αθλήματα είμαστε διοριστεοι; ευχαριστώ
Εξαρτάται Ανδρέα αν εισαι επιλαχών η προσωρινα επιτυχών.

Αν εισαι επιτυχών και περασιες δοκιμασίες ναι, αν όμως εισαι επιλαχών και περασεις δοκιμασίες και δεν κοπεί κάποιος απο επιτυχών τοτε εισαι εξω. Βέβαια αμα κοπεί κάποιος επιτυχών εισαι μεσα υποθέτω.

Καλη επιτυχία!

Ανδρεας

Δημοσίευση από Ανδρεας »

Φιλέ xris σε ευχαριστώ για την απάντηση εγώ είμαι στους επιλαχών το θέμα είναι τι σειρα επιλαχών είμαι και πως θα το δω;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες