Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από sakalom »

βαλαντης έγραψε:
Thanos888 έγραψε:
βαλαντης έγραψε:αυτό που λένε οι σωφρονιστικοι θα ανήκουν στο προστασίας του πολίτη είναι καλό ή κακό;

Μόνο Καλό. Ειδικά εφόσον γίνει σώμα

γιατί πολύ διαμαρτυρονται πολύ

θα μπορούν να οπλοφορουν και οι εσωτερικοί?

Όχι βέβαια. Επειδή θα ανήκουν στο ίδιο υπουργείο δεν σημαίνει ότι θα είναι αστυνομικοί. Στα καθήκοντα δεν αλλάζει κάτι.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Παιδιά με λιγα λογια δεν θα έχουμε αμε στην σχολή Επεδη δεν υπεγραψε το υπουργείο οικονομικών λογο διαφωνίας. Θα πρπει να ξανα υπογράψουν όλα τα υππργεια απο την αρχή μετα της εκλογές όπως αναφερει ο κ. Κωστικας προεδ εξ φρ. Έρχομαι εγω τωρα και λεω αμα ειναι ετσι καλυτερα να ψηφίσω ΝΔ τοτε τι λέτε εισεις ; Θα ειναι καλυτερα η μπα;

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Xris έγραψε:Παιδιά με λιγα λογια δεν θα έχουμε αμε στην σχολή Επεδη δεν υπεγραψε το υπουργείο οικονομικών λογο διαφωνίας. Θα πρπει να ξανα υπογράψουν όλα τα υππργεια απο την αρχή μετα της εκλογές όπως αναφερει ο κ. Κωστικας προεδ εξ φρ. Έρχομαι εγω τωρα και λεω αμα ειναι ετσι καλυτερα να ψηφίσω ΝΔ τοτε τι λέτε εισεις ; Θα ειναι καλυτερα η μπα;

Δε πρόκειται να τρέξει η σχολή για τους συμβασιουχους, με την νέα κυβέρνηση. Ασε να λένε οι συνδικαλιστές.

Θα περιμένουν τα οριστικά του ασεπ, υγειονομικα, αθλήματα κλπ

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Διασωστης31 έγραψε:
Xris έγραψε:Παιδιά με λιγα λογια δεν θα έχουμε αμε στην σχολή Επεδη δεν υπεγραψε το υπουργείο οικονομικών λογο διαφωνίας. Θα πρπει να ξανα υπογράψουν όλα τα υππργεια απο την αρχή μετα της εκλογές όπως αναφερει ο κ. Κωστικας προεδ εξ φρ. Έρχομαι εγω τωρα και λεω αμα ειναι ετσι καλυτερα να ψηφίσω ΝΔ τοτε τι λέτε εισεις ; Θα ειναι καλυτερα η μπα;

Δε πρόκειται να τρέξει η σχολή για τους συμβασιουχους, με την νέα κυβέρνηση. Ασε να λένε οι συνδικαλιστές.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα τρέξει με την ΝΔ και μάλιστα γρήγορα γιατί έχει δώσει έμφαση στην ασφαλεια και δεν τα χρήματα για εμάς είναι ήδη εξασφαλισμενα. Αν δεν το κάνει δείνει καλό πάτημα στην αντιπολίτευση να πει ότι η ΝΔ κολυσιεργει σε έκτακτη ανάγκη ασφαλείας.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα τρέξει με την ΝΔ και μάλιστα γρήγορα γιατί έχει δώσει έμφαση στην ασφαλεια και δεν τα χρήματα για εμάς είναι ήδη εξασφαλισμενα. Αν δεν το κάνει δείνει καλό πάτημα στην αντιπολίτευση να πει ότι η ΝΔ κολυσιεργει σε έκτακτη ανάγκη ασφαλείας.

[/QUOΦυσικά αν δεν βγει και πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο τότε σίγουρα θα μπούμε με τα οριστικα

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Εγώ λόγω χρημάτων πιστεύω δε θα γίνει. Επειδή βλέπω τι μανούρα θέλει, κονδύλια, να υπογράψει το ενα υπουργείο να παει στο άλλο, να δώσει το οκ το οικονομικων και το προστασίας του πολιτη για να δεσμευτεί η σχολή αστυφυλακων κλπ.

Και όλα αυτά για 55 νομίζω άτομα που δέχτηκαν την σύμβαση.

Δηλαδή πρέπει να ξαναγίνει όλο αυτό μετά για 40 τουλάχιστον άτομα μπορεί και παραπάνω αν κοπούν κάποιοι. Ακούγεται και ότι θα πάρει επιπλέον 100 εξωτερικους επιλαχόντες.

Γνώμη μου καλύτερα για όλους η σχολή να γίνει μετά τα οριστικά,2μηνη κανονικά, ούτε ταχύρυθμα 20 ημερών ούτε τίποτα. Αυτά είναι προχειρότητες.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xris »

Διασωστης31 έγραψε:Εγώ λόγω χρημάτων πιστεύω δε θα γίνει. Επειδή βλέπω τι μανούρα θέλει, κονδύλια, να υπογράψει το ενα υπουργείο να παει στο άλλο, να δώσει το οκ το οικονομικων και το προστασίας του πολιτη για να δεσμευτεί η σχολή αστυφυλακων κλπ.

Και όλα αυτά για 55 νομίζω άτομα που δέχτηκαν την σύμβαση.

Δηλαδή πρέπει να ξαναγίνει όλο αυτό μετά για 40 τουλάχιστον άτομα μπορεί και παραπάνω αν κοπούν κάποιοι. Ακούγεται και ότι θα πάρει επιπλέον 100 εξωτερικους επιλαχόντες.

Γνώμη μου καλύτερα για όλους η σχολή να γίνει μετά τα οριστικά,2μηνη κανονικά, ούτε ταχύρυθμα 20 ημερών ούτε τίποτα. Αυτά είναι προχειρότητες.

Καλυτερα ετσι όπως τα λες να γίνει, το θεμα ειναι να μην μας παγώσουν...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπορεί να δείχνει φασαρία με τόσες υπογραφές αλλά να σκεφτεις ότι έγιναν όλα σε μια εβδομάδα εκτός από την υπογραφη του υπουργείου οικονομικών. Μακάρι να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα και να μας πάρουν όλους δύο μήνες εκπαίδευση όπως λες να. γινει σωστά. Πιστεύω πάντως ότι τα οριστικά θα βγουν Αύγουστο και μετά από αυτά πρέπει να κάνουμε εξετάσεις και αθλήματα που σημαίνει ότι από Σεπτεμβρίο η σχολή...
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xris »

REDMAN316 έγραψε:Μπορεί να δείχνει φασαρία με τόσες υπογραφές αλλά να σκεφτεις ότι έγιναν όλα σε μια εβδομάδα εκτός από την υπογραφη του υπουργείου οικονομικών. Μακάρι να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα και να μας πάρουν όλους δύο μήνες εκπαίδευση όπως λες να. γινει σωστά. Πιστεύω πάντως ότι τα οριστικά θα βγουν Αύγουστο και μετά από αυτά πρέπει να κάνουμε εξετάσεις και αθλήματα που σημαίνει ότι από Σεπτεμβρίο η σχολή...
Σεμπτέμβριο θα πάνε οι αστυφύλακες για εκπαίδευση. Οποτε 2020 η σε αλλη σχολή...

Ι' ΜΑΚ 5ο ΕΤΕΘ

Δημοσίευση από Ι' ΜΑΚ 5ο ΕΤΕΘ »

Γνωριζει καποιος, εαν οντως εν τελει μπουμε, ισχυει οτι θα ειναι 5ετης η συμβαση που θα υπογραψουμε και μετα το περας αυτης θα υπαρξει μονιμοποιηση... Οποιος γνωριζει παρακαλω ειναι σημαντικο.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ι' ΜΑΚ 5ο ΕΤΕΘ έγραψε:Γνωριζει καποιος, εαν οντως εν τελει μπουμε, ισχυει οτι θα ειναι 5ετης η συμβαση που θα υπογραψουμε και μετα το περας αυτης θα υπαρξει μονιμοποιηση... Οποιος γνωριζει παρακαλω ειναι σημαντικο.

Η σύμβαση που υπέγραψαν οι σωφρονιστικοί, είναι 8μηνη και απαγορεύεται να ανανεωθεί παραπάνω. Οσοι δεν είναι στα οριστικά η κοπούν στις εξετάσεις, η σύμβαση τους λήγει εκείνη την στιγμή.

Αυτό θα ισχύει και για τους εξωτερικούς αν τους πάρουν με σοχ.

Μετά την τελική πρόσληψη για 2 χρόνια είσαι δόκιμος, και μετά γίνεσαι μόνιμος.

Rory13

Δημοσίευση από Rory13 »

Παιδια καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι και εφοσον γνωριζει καποιος ας δωσει μια απαντηση.Εχω δεχτει και εγω απ την πλευρα μου να δουλεψω με την ΙΔΟΧ. Οπως ειχε διευκρινιστει εξαρχης, οποιος επιθουμουσε, μπορουσε να μην δεχτει χωρις να εχει επιπτωση στα οριστικα αποτελεσματα.

Εγω που εχω υπογραψει, αν σταματησω τωρα την συμβαση και φυγω μεχρι να περιμενω τα οριστικα, θα εχω καποια επιπτωση στους πινακες; Ρωταω επειδη δεν ξερω τι γινεται σ αυτη την περιπτωση.

Απ το υπουργειο, μου διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει καμια επιπτωση, σαν να μην δεχτηκα την συμβαση θεωρειται.

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιν τυχον γνωριζει.

Rory13

Δημοσίευση από Rory13 »

Παιδια καλησπερα. Θελω να ρωτησω κατι και εφοσον γνωριζει καποιος ας δωσει μια απαντηση.Εχω δεχτει και εγω απ την πλευρα μου να δουλεψω με την ΙΔΟΧ. Οπως ειχε διευκρινιστει εξαρχης, οποιος επιθουμουσε, μπορουσε να μην δεχτει χωρις να εχει επιπτωση στα οριστικα αποτελεσματα.

Εγω που εχω υπογραψει, αν σταματησω τωρα την συμβαση και φυγω μεχρι να περιμενω τα οριστικα, θα εχω καποια επιπτωση στους πινακες; Ρωταω επειδη δεν ξερω τι γινεται σ αυτη την περιπτωση.

Απ το υπουργειο, μου διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει καμια επιπτωση, σαν να μην δεχτηκα την συμβαση θεωρειται.

Ευχαριστω εκ των προτερων οπποιν τυχον γνωριζει.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Και με προεδρικό διαταγμα οι φυλακές στο προστασίας του πολίτη.

https://www.tovima.gr/2019/07/09/society/pos-diamorfonetai-to-neo-ypourgeio-prostasias-tou-politi-oi-epipleon-armodiotites-tou/

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Για μας δεν αλλάζει κάτι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες