Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Coro
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Coro »

Καλα ρε Θανο εσυ ελεγες πως εισαι επιτυχών κσι πως δεν θα πας με τα προσωρινα γιατι εχεις καλη δουλεια και δεν θες να ρισκαρεις. Τωρα λες οτι εχεις 20 χρονια μεσα. Οπως και να εχει τελικα γιατι λες ψεματα ρε συ; Να παραμυθιασεις μπηκες?
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Εδώ μέσα δηλώνει ο καθένας ο, τι γουστάρει.Και για να γράφω εδώ κάποια σχέση έχω με το θέμα.
Το τι κάνω ή τι θα κάνω όσον αφορά τα επαγγελματικά μου είναι δικός μου λογαριασμός. Αυτό για όσους έχουν καψα για να μάθουν για μένα λες κι εγώ ρωτάω για το καθένα. Ποτέ δεν έχω πει κάτι που δεν γνωρίζω για τις διαδικασίες και μάλιστα έχω ρωτήσει και άτομα σε καιριες θέσεις για να μεταφέρω έγκυρη πληροφορία. Ο άλλος βρήκε να πει ότι επειδή τους είπαν ότι θα πληρωθούν εγκαίρως οι συγκεκριμένες σοχ, πως έλεγα παραμύθια ότι καθυστερούν αυτού του είδους οι πληρωμές. Προφανώς δε ξέρει για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα. Μακάρι να κυλησουν τα πράγματα με το καλύτερο δυνατό τρόπο για το καθένα. Διότι καλά μαλακιζονται εδώ μέσα μερικοί αλλά, οι φυλακές δεν είναι παιδική χαρά.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι εισαι επιλαχών.. Δεν ειναι κακό ρε φιλε να το πεις πιστεύω, μακάρι να μπεις και εσυ...

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Xris έγραψε:Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι εισαι επιλαχών.. Δεν ειναι κακό ρε φιλε να το πεις πιστεύω, μακάρι να μπεις και εσυ...

Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι έχεις καιρό να...

Αλλά θα έρθει και σένα η ώρα σου να ξελαμπικαρεις κάποια στιγμή. Μπορεί και όχι.. Στο εύχομαι πάντως.. ΕικόναΕικόνα

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι αργούν να πληρώσουν μου έχει τύχει και εμένα στο στρατό, εμείς κάναμε να πληρωθουμε δύο μήνες και όταν πληρώθηκαμε αρχίσαμε με τσεκουρεμενο μισθό γύρο στα 600, μετά φθάσαμε τα 820 (βέβαια τα πήραμε μαζεμένα τα χρωστούμενα)... Τώρα και εγώ άκουσα από τον κύριο Παναγιώτη ότι θα πληρωθουμε άμεσα, αν ισχύει είναι όντως κάτι πολύ θετικό. Τώρα για την προϋπηρεσία όσοι έχουν στο δημόσιο καλό είναι να το αναφέρουν στο λογιστήριο και από εκεί και πέρα θα μας πουν...

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Έμας μας είπαν κανονικά στην ώρα τους η μισθοδοσία και πληρωνομαστε 2 φορές τον μήνα
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Υγεια πανω απο όλα Εικόνα
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Thanos888 γουστάρω που απαντάς με αυτό τον τρόπο σε μένα και σε οποιονδήποτε δεν πάει με τα λεγόμενα σου. Κάτσε άραξε στο pc σου ή στο κινητό σου και γράφε ότι γουστάρεις όσο εγώ θα'μαι για εκπαίδευση στην Κομοτηνή και εσύ θα είσαι άνεργος σπιτάκι σου. Μόνο ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ θα έβγαζε τέτοια χολή. Για τους υπόλοιπους που είναι ευγενέστατοι στις εκφράσεις τους ακόμα κι αν διαφωνούν μαζί μου λεω ότι η προϋπηρεσία δεν μετράει. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Επίσημα μου το έχει πει το γραφείο προσωπικού. Και για τις ΣΟΧ που λέτε ότι αργούν ενώ εγώ υποστήριξα σε προηγούμενα μηνύματα ότι δεν αργούν σας λέω ότι έπιασα δουλειά 1/1 και πληρώθηκα 10/2 τον προηγούμενο μηνα. Αν αυτό το θεωρείται αργοπορία και εγώ μαζί σας. Όλες οι ΣΟΧ πληρώνονται τον πρώτο μήνα μετά από 40 μέρες. Και από κει και έπειτα κάθε 10 του μηνός μπαίνει ο μισθός χωρίς καμία καθυστέρηση. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό είναι η εξαίρεση του κανόνα. Όπως και το ότι θα πληρωνόμαστε κανονικά με την ΣΟΧ τώρα δεν είναι εξαίρεση όπως λέει ο πολυξερος-παντογνώστης thanos888 αλλά ο κανόνας.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Pavlos_90 έγραψε:Thanos888 γουστάρω που απαντάς με αυτό τον τρόπο σε μένα και σε οποιονδήποτε δεν πάει με τα λεγόμενα σου. Κάτσε άραξε στο pc σου ή στο κινητό σου και γράφε ότι γουστάρεις όσο εγώ θα'μαι για εκπαίδευση στην Κομοτηνή και εσύ θα είσαι άνεργος σπιτάκι σου. Μόνο ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ θα έβγαζε τέτοια χολή. Για τους υπόλοιπους που είναι ευγενέστατοι στις εκφράσεις τους ακόμα κι αν διαφωνούν μαζί μου λεω ότι η προϋπηρεσία δεν μετράει. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Επίσημα μου το έχει πει το γραφείο προσωπικού. Και για τις ΣΟΧ που λέτε ότι αργούν ενώ εγώ υποστήριξα σε προηγούμενα μηνύματα ότι δεν αργούν σας λέω ότι έπιασα δουλειά 1/1 και πληρώθηκα 10/2 τον προηγούμενο μηνα. Αν αυτό το θεωρείται αργοπορία και εγώ μαζί σας. Όλες οι ΣΟΧ πληρώνονται τον πρώτο μήνα μετά από 40 μέρες. Και από κει και έπειτα κάθε 10 του μηνός μπαίνει ο μισθός χωρίς καμία καθυστέρηση. Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό είναι η εξαίρεση του κανόνα. Όπως και το ότι θα πληρωνόμαστε κανονικά με την ΣΟΧ τώρα δεν είναι εξαίρεση όπως λέει ο πολυξερος-παντογνώστης thanos888 αλλά ο κανόνας.

Συνεχίζεις να λες παπαριες. Όλες μα όλες οι Σοχ του δημοσίου καθυστερούν εκτός αν υπάγονται στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Έχω 10 κανει 10 Σοχ και πάντα από 3 ως 5 μήνες ήταν η καθυστέρηση(οχι αυτή στο μυαλό σου, της πληρωμής) . Στο λένε όλοι και επιμένεις να λες ότι οι εξαιρέσεις είναι ο κανόνας. Όσο εσύ θα εκπαιδευεσαι στη Κομοτηνή εγώ θα κάνω πιο σημαντικά πράγματα.

Και τώρα γύρνα πλευρό και ξανακοιμησου τον ύπνο του δικαίου.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Μπαίνουμε να δούμε κανένα νέο και βλέπουμε ξεκατινιασματα..100 άτομα λένε θα πληρωθουμε στην ώρα μας και κάποιοι ακόμα τα δικά τους
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλά Ρε *****; ποιος σας είπε ότι λέει κάποιος ότι θα πληρωθειτε αργά ή έγκαιρως; Λέμε ότι θα είναι η εξαίρεση αν τελικά πληρωθειτε εγκαίρως. Ούτε για σκουπιδιαρηδες δε κάνετε οι περισσότεροι.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μπετοστοκοι ελεος πια
Coro
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Coro »

Thanos888 έγραψε:Μπετοστοκοι ελεος πια

Δηλαδη η διαχείριση επιτρεπει καποιον να μας βριζει ολους ανεξεραιτως;

Ελεος. Αναλαβετε τις ευθυνες σας

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Coro έγραψε:
Thanos888 έγραψε:Μπετοστοκοι ελεος πια

Δηλαδη η διαχείριση επιτρεπει καποιον να μας βριζει ολους ανεξεραιτως;

Ελεος. Αναλαβετε τις ευθυνες σας

Έχεις τη μύγα και παραδέχεσαι τη βλακεία που σε κυβερνάει. Αυτογνωσία διαθέτεις τουλάχιστον

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

Ας σταχυολογησουμε μερικα πεπραγμενα του thanos888:

- Αρχικα θα εδινε αθλητικες δοκιμασιες {Επίσης αν για οποιοδήποτε λογο δε περάσω τις αθλητικές δοκιμασίες κτλ για τα τελικά, θα κοπω και πάλι δε θα με πειράξει καθόλου, διότι αυτό θα ειναι το δίκαιο. Όσοι καίγονται για τους δικους τους λόγους έχουν άγχος. Για ένα 8μηνο εσυ φιλαρακι (ίσως και ισοβίως) θα έχεις τους βαρυποινιτες να σε απασχολουν και όχι τον "πολυξερο και εριστικο" thanos888 } {Κι εγώ δε το χω με τα αθληματα διότι η φυσική κατάσταση μου ειναι σχεδον ανύπαρκτη, αλλά δε περιμένω να με περάσουν αν δε πιασω τα όρια.} {Εκεινη τη μερα θα κληθουν και επιλαχοντες; Διοτι αν πχ ειναι 700 ατομα θα τρεχουμε ανα ποσοι ;}
- φυσικα εχει εμπειρια με ΣΟΧμετα τις 5 ΣΟΧ προλαβε και εγινε μονιμος κοντα 20 χρονια {Είμαι μονιμος 20 χρόνια κοντά, εσένα ποια η σχέση σου ;}
- μαλλον σε αρχαιολογικους χωρους {Δουλευω σε Αρχ. Χωρους και το ίδιο ισχύει παντου}
- το οποιο 'κοντα 20 χρονια' με τη σειρα του θα ελεγε καποιος οτι θυμιζει το {Αν νομιζεις ότι ξερεις παραπανω απο ενα μέλος του ΔΣ της ΠΟΥΕΦ με 19 χρονια υπηρεσια πραγματικα δεν εχω να σχολιασω κατι.}
- βεβαια παντα ειχε καλη πληροφορηση απο την ΠΟΥΕΦ και την εξωτερικη φρουρα γενικοτερα {Ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ μου ανέφερε μόλις πως... Μίλησα μολις με εν ενεργεια εξωτερικο απο Κορυδαλλο... Εδω η απάντηση του ιδιου του προέδρου της ΠΟΥΕΦ διότι μιλησα και με τον ίδιο... Μίλησα μαλιστα με μέλος του ΔΣ πριν λίγο απο τη ΠΟΥΕΦ και μου είπε πως... Μην υπολογιζει κανεις τις 8μηνες που ταζουν ειδικά οι Εξωτερικοί.}
- μεχρι και τι οπλα εχουν 'εκει που εχει περασει θεωρητικα' {Εκεί που εχω περασει θεωρητικα εγώ, δινουν το usp compact της HK.}
- αλλα και σχολια σαν να εχει και ιδια αποψη περι της καταστασης στις φυλακες {Ενα ατελείωτο χαοτικό ***** τα σωφρονιστικα καταστήματα και τα παραπήγματα τους, ειδικά αυτή η φυλακή μαζί με μερικές ακόμη θέλει "γκρέμισμα" μεταφορικά και ολική αναμόρφωση.}
- καπου ενδιαμεσα μαλλον ειχε και μια κριση ειλικρινειας (;) {Δεν εχω περασει και απλα βγαζω χολη Στελιτσα}
- και αφου ερωτηθη σε δυο περιπτωσεις αν ειναι επιλαχων κ μεταγενεστερα αν εργαζεται σε φυλακες, δεν απαντησε ποτε. Αντιθετως λιγο αργοτερα ανηρτησε το εξης σχολιο {Εδώ μέσα δηλώνει ο καθένας ο, τι γουστάρει. Και για να γράφω εδώ κάποια σχέση έχω με το θέμα. Το τι κάνω ή τι θα κάνω όσον αφορά τα επαγγελματικά μου είναι δικός μου λογαριασμός. Αυτό για όσους έχουν καψα για να μάθουν για μένα λες κι εγώ ρωτάω για το καθένα.}
- οπως ειδαμε παραπανω βεβαια ρωτησε και παραρωτησε {Είμαι μονιμος 20 χρόνια κοντά, εσένα ποια η σχέση σου ;}

- παντα ομως ειναι μελιρρυτος {Ρουφα το αυγουλακι σου και γλειψε το αγγουρακι Παυλακη... Αφου ειστε κορόιδα και δε μπορειτε να διαβάσετε μια προκηρυξη... Όταν κάποιος είναι εριστικος, προσβλητικός και άσχετος, και Τολμάει Να το παίζει ιστορία απέναντί σου χωρίς να γνωρίζει τη τύφλα του και εσένα προσωπικά, το ύφος μου θα ειναι αναλογο... Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι έχεις καιρό να... Αλλά θα έρθει και σένα η ώρα σου να ξελαμπικαρεις κάποια στιγμή. Μπορεί και όχι. Στο εύχομαι πάντως... Συνεχίζεις να λες *****... Να πουμε στα ηλιθια παιδακια... Ειμαι αλλεργικος στη βλακεια... Μήπως είναι κάποιος απο εσας τους "ξυπνιους" τοσο αφελης; ... Καλά Ρε *****... Ούτε για σκουπιδιαρηδες δε κάνετε οι περισσότεροι... Μπετοστοκοι ελεος πια... Παραδέχεσαι τη βλακεία που σε κυβερνάει}

- για να μην αναφερουμε την προτροπη να μη δεχτουν οι επιτυχοντες να πανε με ΣΟΧ κ την δικη του 'τυχη' που δε θα παει {Μπάχαλο. Τυχεροι όσοι δε δεχτούμε.}
- ουτε και τις ειρωνιες σε αλλους χρηστες, το οτι δε θα γινοταν καν ΣΟΧ, το οτι οσοι πανε θα πληρωθουν 'μετα απο 2,5 με 5 μηνες' και λοιπες ανοησιες.
- εγω παντως κραταω ενα ανοιχτο στοιχημα που εχει θεσει, με την ελπιδα να τα δωσει στο παιδι αν το χασει {Τραβα με ΣΟΧ και αν τα παρεις σε 15 μερες σου δίνω 12 μισθούς. Σε παραπεμπω πιο πανω να κανεις παρεα με τον αλλον}φιλακια
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες