Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Είμαι μονιμος 20 χρόνια κοντά, εσένα ποια η σχέση σου ;
Καλησπέρα, η αλήθεια είναι ότι κάναν πολλές ερωτήσεις τα παιδιά στην αίθουσα και φάνηκε ο κύριος που απαντουσε να μπερδεύτηκε σε κάποια φάση σχετικά με τις συμβάσεις, γιατί έλεγε ο ένας ειμαι εσωτερικός στην Κομοτηνή, ο άλλος έλεγε ειμαι εξωτερικός και θα πάω για εκπαίδευση και μπερδεύτηκε λίγο το πράγμα (γιατί οι εσωτερικοί θα υπογράψουν έτσι κι αλλιώς στην Κομοτηνή κατευθείαν, ενω οι εξωτερικοι θα πανε πρώτα για εκπαίδευση και ΙΣΩΣ να υπογραψουμε μετα την εκπαιδευση). Δεν ανεφερε κατι για το αν θα πληρωνομαστε στην σχολη ή οχι. Απ ότι θυμάμαι είπε ότι θα υπογράψουμε κάποια χαρτιά στην Κομοτηνή και μετά την εκπαίδευση θα υπογράψουμε και στο κατάστημα κράτησης, κάτι τέτοιο. Μπορεί στην Κομοτηνή να υπογράφουμε κάποια αίτηση ότι και καλά παίρναμε εκπαίδευση. Μπορεί και να είναι και η σύμβαση.forbni έγραψε: καλησπερα συναδελφε εισαι σιγουρος οτι σου ειπαν οτι η συμβαση θα υπογραφη μετα την εκπαιδευση; Διοτι αυτο σημαινει πολλα πραγματα για εμας η και ολους που εχουν υποχρεωσεις και τα λεφτα δεν μας περισευουν
Γραφω ακριβώς τι ειπώθηκε, αλλά δεν ειναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη απ ότι φαίνεται. Σε ερώτηση για το ποιος θα είναι ο μισθός και τα επιπλέον μπόνους, φαντασου οτι δεν ξεραν να μας πουν με ακριβεια και μας ειπαν οτι γι αυτα θα μας ενημερωσουν στο καταστημα κρατησης αναλυτικα. Οι εσωτερικοί υπόγραψαν σίγουρα συμβάσεις και κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη. Εμείς προς το παρόν είμαστε στην αναμονή.
Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, υπήρξε ένα μπέρδεμα με εσωτερικούς, εξωτερικούς και συμβάσεις. Αν θέλεις μπορεις να επικοινωνήσεις είτε τηλεφωνικώς με το υπουργείο είτε να στείλεις mail ώστε να ενημερωθείς σχετικά με την σύμβαση.
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, ναι γενικα και εγω οταν ειχα υπογραψει οι απαντησεις δεν ηταν και παρα πολυ βεβαιες, ευχομαι να πληρωθουμε για τον μηνα στην σχολη αλλιως τι να πω κριμα και ελεος, σε ευχαριστω για τις πληροφοριεςReddot έγραψε:Καλησπέρα, η αλήθεια είναι ότι κάναν πολλές ερωτήσεις τα παιδιά στην αίθουσα και φάνηκε ο κύριος που απαντουσε να μπερδεύτηκε σε κάποια φάση σχετικά με τις συμβάσεις, γιατί έλεγε ο ένας ειμαι εσωτερικός στην Κομοτηνή, ο άλλος έλεγε ειμαι εξωτερικός και θα πάω για εκπαίδευση και μπερδεύτηκε λίγο το πράγμα (γιατί οι εσωτερικοί θα υπογράψουν έτσι κι αλλιώς στην Κομοτηνή κατευθείαν, ενω οι εξωτερικοι θα πανε πρώτα για εκπαίδευση και ΙΣΩΣ να υπογραψουμε μετα την εκπαιδευση). Δεν ανεφερε κατι για το αν θα πληρωνομαστε στην σχολη ή οχι. Απ ότι θυμάμαι είπε ότι θα υπογράψουμε κάποια χαρτιά στην Κομοτηνή και μετά την εκπαίδευση θα υπογράψουμε και στο κατάστημα κράτησης, κάτι τέτοιο. Μπορεί στην Κομοτηνή να υπογράφουμε κάποια αίτηση ότι και καλά παίρναμε εκπαίδευση. Μπορεί και να είναι και η σύμβαση.Γραφω ακριβώς τι ειπώθηκε, αλλά δεν ειναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη απ ότι φαίνεται. Σε ερώτηση για το ποιος θα είναι ο μισθός και τα επιπλέον μπόνους, φαντασου οτι δεν ξεραν να μας πουν με ακριβεια και μας ειπαν οτι γι αυτα θα μας ενημερωσουν στο καταστημα κρατησης αναλυτικα. Οι εσωτερικοί υπόγραψαν σίγουρα συμβάσεις και κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη. Εμείς προς το παρόν είμαστε στην αναμονή.
Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, υπήρξε ένα μπέρδεμα με εσωτερικούς, εξωτερικούς και συμβάσεις. Αν θέλεις μπορεις να επικοινωνήσεις είτε τηλεφωνικώς με το υπουργείο είτε να στείλεις mail ώστε να ενημερωθείς σχετικά με την σύμβαση.
Thanos888 τόσο καιρό σε βλέπω και δεν έχω σχολιάσει. Αλλά μας έχεις φτάσει όλους στα όριά μας. Βρήκα και 2 συνυποψήφιους στα ψυχοτεχνικά και εσένα συζητούσαν και τις μπούρδολογίες σου
Καλά τα έλεγε μια Πυθία τελικά που σε έκραζε. Έχεις πέσει σε όλα έξω. Κινδυνολογείς συνεχώς και μάλλον δεν έχεις και καμία σχέση με τις φυλακές ή είσαι ήδη διορισμένος και εξυπηρετείς άλλους σκοπους. Δεν είναι δυνατόν μόνιμα να λες ανακρίβειες και να βρήσκεις δυσκολίες για την υπηρεσία και για το αν θα πρέπει να αναλάβουμε κλπ. Άσε τους συναδέλφους που πληροφορούν σωστά και με ακρίβεια και μην γεμίζεις τα ποστ με τις προσωπικές σου απόψεις. Μας ενδιαφέρουν τα γεγονότα όχι οι απόψεις σου. Αν θες να πεις τις απόψεις σου κάνε μια σελίδα ξεχωριστή με τίτλο "Οι απόψεις του Thanos888 για την 6κ" και βγάλε όσα διαγγέλματα θες.
Καλά τα έλεγε μια Πυθία τελικά που σε έκραζε. Έχεις πέσει σε όλα έξω. Κινδυνολογείς συνεχώς και μάλλον δεν έχεις και καμία σχέση με τις φυλακές ή είσαι ήδη διορισμένος και εξυπηρετείς άλλους σκοπους. Δεν είναι δυνατόν μόνιμα να λες ανακρίβειες και να βρήσκεις δυσκολίες για την υπηρεσία και για το αν θα πρέπει να αναλάβουμε κλπ. Άσε τους συναδέλφους που πληροφορούν σωστά και με ακρίβεια και μην γεμίζεις τα ποστ με τις προσωπικές σου απόψεις. Μας ενδιαφέρουν τα γεγονότα όχι οι απόψεις σου. Αν θες να πεις τις απόψεις σου κάνε μια σελίδα ξεχωριστή με τίτλο "Οι απόψεις του Thanos888 για την 6κ" και βγάλε όσα διαγγέλματα θες.
forebni έγραψε:Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, ναι γενικα και εγω οταν ειχα υπογραψει οι απαντησεις δεν ηταν και παρα πολυ βεβαιες, ευχομαι να πληρωθουμε για τον μηνα στην σχολη αλλιως τι να πω κριμα και ελεος, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες
Να σαι καλά, με το καλό να ξεκινήσουμε και όπως το πες μακάρι να πληρωθούμε και για την εκπαίδευση (όπως γίνεται και στις σχολές αστυνομίας αν δεν κάνω λάθος) γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς και δεν μας τρέχουν τα λεφτά απ τα μπατζάκια. Ήδη μια για τους γιατρούς (εγώ τουλάχιστον που είμαι ανασφάλιστος), μια για να πάω υπουργείο, μια να βρώ να μείνω στην Αθήνα, μπήκα σε πολλά έξοδα.
Βγήκαν τ ονοματα γ οσους περασαν μεχρι χτες απ τ υπουργειο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Οι συμβάσεις θα υπογραφουν μετά την εκπαίδευση στην Κομοτηνή και αυτό γιατί μπορεί κάποιος να κοπεί στην εκπαίδευση, ήταν ξεκάθαρο αυτό στην ενημερωση σήμερα. Προφανως δεν υπάρχει κάποιο επίδομα κατά την εκπαίδευση.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Thanos888 έγραψε:Είμαι μονιμος 20 χρόνια κοντά, εσένα ποια η σχέση σου ;
20 χρονια μονιμος στις φυλακες;
εγω ειμαι πρωην Δ. Α. το ανεφερα πριν 2-3 σελιδες.
Θάνο σταμάτα...
Φίλε που μπορούμε να δούμε τα ονοματα; δεν το βρίσκω κάπου, ούτε στην διαύγεια που κοίταξα.Pistolete έγραψε:Βγήκαν τ ονοματα γ οσους περασαν μεχρι χτες απ τ υπουργειο
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Reddot έγραψε: Φίλε που μπορούμε να δούμε τα ονοματα; Δεν το βρίσκω κάπου, ούτε στην διαύγεια που κοίταξα.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
/forum/uploads/28985/proslipsi_2.pdf
Τα ονόματα αυτά αναφέρονται μόνο σε εσωτερικούς (δε φυλάκων), οι οποίοι καλούνται να υπογράψουν σύμβαση.charlemagne έγραψε:Reddot έγραψε: Φίλε που μπορούμε να δούμε τα ονοματα; Δεν το βρίσκω κάπου, ούτε στην διαύγεια που κοίταξα.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
/forum/uploads/28985/proslipsi_2.pdf
Όπως το έγραψε ο φίλος νόμιζα ότι βγήκε κάποιο αρχείο με τους συνολικους επιτυχόντες των διαδικασιών του υπουργείου μέχρι και χτες.
Toτε ειναι απαραδεκτη με ολη την εννοια της λεξεως 25 η 40 μερες εκπαιδευση χωρις μισθο ανήκουστο πραγματικαREDMAN316 έγραψε:Οι συμβάσεις θα υπογραφουν μετά την εκπαίδευση στην Κομοτηνή και αυτό γιατί μπορεί κάποιος να κοπεί στην εκπαίδευση, ήταν ξεκάθαρο αυτό στην ενημερωση σήμερα. Προφανως δεν υπάρχει κάποιο επίδομα κατά την εκπαίδευση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Ούτε 25 δεν θα είναι τελικαforebni έγραψε:Toτε ειναι απαραδεκτη με ολη την εννοια της λεξεως 25 η 40 μερες εκπαιδευση χωρις μισθο ανήκουστο πραγματικαREDMAN316 έγραψε:Οι συμβάσεις θα υπογραφουν μετά την εκπαίδευση στην Κομοτηνή και αυτό γιατί μπορεί κάποιος να κοπεί στην εκπαίδευση, ήταν ξεκάθαρο αυτό στην ενημερωση σήμερα. Προφανως δεν υπάρχει κάποιο επίδομα κατά την εκπαίδευση.
Την Τετάρτη που πέρασα μας είπαν περίπου ένα μήνα εκπαίδευση. Λες να είναι "ταχυρυθμα" οπως λεγαμε αρκετα παλιότερα και να ειναι γύρω στις 3 εβδομάδες; Ξέρεις κάτι παραπανω;REDMAN316 έγραψε:
Ούτε 25 δεν θα είναι τελικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες