Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Εμεις δωσαμε ψυχομετρικα και επειδη ενα παιδι που δεν προλαβε να το συμπληρωσει ολο το τεστ αγχωθηκε μηπως τον κοψουν, πηγε και ρωτησε τον κ. Παναγιωτη ο οποιος τον καθυσηχασε και τον διαβεβαιωσε πως η ολη διαδικασια θα επαναληφθει και δεν σχετιζεται με αυτη του ΑΣΕΠ. Παντως τον περασαν αδικα τρομοκρατηθηκε... Δεν σημαινει πως αν δεν το κανεις ολο σε κοβουν... Απλα οσο πιο πολυ προλαβεις τοσο το καλυτερο. Φιλικα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
mike έγραψε:Ίσως να είναι και ετσι ομως καλό είναι να μην είμαστε υπερβολικοί. Αν η σύμβαση το προβλέπει ο συνδικαλιστής δεν μπορεί να το αλλάξει Και από την άλλη θα συμφωνήσουμε πιστεύω ότι μέχρι να μπούμε με το καλό οι μονοι που μπορούν να μας ενημερώνουν είναι τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα και οσοι δουλεύουν ήδη στις φυλακες. Όταν με το καλό ξεκινησουμε ο καθένας πια θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
Σωστο αυτό που λες αλλά εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι κάθε τι που παρουσιάζει κάνεις ως θέση επίσημη θα πρέπει να υποστηρίζεται με εγγραφα και όχι με δημιουργικη ασάφεια.
Καλό είναι όσοι έχετε φβ και είστε στην ομάδα να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας για τις αργίες και τα νυκτερινα και να επιμένετε ότι δεν είναι δίκαιη διαχείριση προσωπικού
Αν κοβοσουν στους ψυχολογους στο ελεγαν επι τοπου; Γτ εγω οταν τελειωσε η συνεντευξη μου ειπανε ενταξει ευχαριστουμε και εγω εφυγα
Επίσης να παρακαλέσω κι εγώ επειδή δεν έχουμε όλοι fb καλό είναι να μεταφέρεται εδω οποιαδήποτε αξιοσημείωτη πληροφορία.
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Καλημέρα. Έχει ειδοποιηθεί κάποιος να παρουσιαστεί στην υπηρεσία?
Τίποτα ακόμη βλέπω άπο το πρωί το email
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
Εχει ανεβει στη Διαυγεια το εγγραφο με τους πρωτους 165 που αναλαμβανουν υπηρεσια.
Μολις ελαβα μριλ για να υπογραψω συμβαση. Αλλα γραφει οτι με καλουν την τριτη 11/5/2019.
Δεν υπαρχει αυτη η ημερομηνια. Εχει γινει λαθος
Δεν υπαρχει αυτη η ημερομηνια. Εχει γινει λαθος
Λογικά όλοι τους εσωτερικοί(;)
Κυριοι οι εξωτερικοι θα πρπει να περασουν εκπαιδευση
Εσωτερικοί είναι όλοι, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω οι εξωτερικοί πρέπει πρώτα να περάσουν εκπαίδευση. Επίσης εφόσον τα επώνυμα είναι κατεταγμένα κατά αλφαβητική σειρά, λογικά δεν θα βγει 2ο αρχείο με εσωτερικούς. Άρα οι συμμετοχές των εσωτερικών είναι μόλις 165; πολύ μικρη συμμετοχη μου φαίνεται.ARN έγραψε:Λογικά όλοι τους εσωτερικοί(;)
Αν κρίνω από τα σχόλια στην ομάδα στο φβ, βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι εσωτερικοί που δεν έχουν λάβει ακόμα email
Τι να πω περίεργο, αν ειναι έτσι απλά θα μπορούσαν να βγάλουν ένα αρχείο με τους πρώτους μισούς μέχρι και το Κ πχ και μετά ένα δεύτερο αρχειο από το λ μέχρι και το ψ. Εδώ, τα έχουν ταξινομημένα αλφαβητικά μέχρι το ψ που σε κανει να καταλαβαινεις οτι είναι μόνο αυτή η λίστα.ARN έγραψε:Αν κρίνω από τα σχόλια στην ομάδα στο φβ, βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι εσωτερικοί που δεν έχουν λάβει ακόμα email
Υπάρχουν και εσωτερικοί που δεν έχουν περάσει ακόμα υγειονομικά ψυχοτεχνικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες