wolver έγραψε:Ρε παιδες τελικα η προκηρυξη για το 19 θα βγει; Η μας δουλευουν?
Οι συνδικαλιστές και των σωφρον και υεφκκ, ζήτησαν επιλαχόντες της 6Κ για τις θέσεις της νέας προκήρυξης για να μπουν άμεσα όταν βγουν τα οριστικά, και το υπουργείο δεν έχει απαντήσει ακόμα αν και το πιθανότερο είναι να αρνηθεί.
Πάντως στον προγραμματισμό του ασεπ δεν την βλέπω πουθενά.
Και εγω γι αυτο το λεω! Απο την μια το υπουργειο θελει να επισπευσει την διαδικασια και απο την αλλη δεν υπαρχει τιποτα στον ΑΣΕΠ και εαν σκεφτεις πως σε ουτε 6 μηνες εχουμε εκλογες δεν νομιζω να προλαβαινει να βγει!
ARN έγραψε:Είναι κάποιος που δεν έχει κληθεί ακόμα για εξετάσεις στο υπουργείο;Εγώ που είμαι εξωτερικος στο Κορυδαλλό δεν έχω λάβει ειδοποίηση
Ούτε και εγώ έχω λάβει. Υποθέτω ότι αφού εμείς θα περάσουμε εκπαίδευση πρώτα και αυτή είναι προγραμματισμένη για αρχές Ιουνίου θα μα καλέσουν στις τελευταίες επιτροπές τέλη του μηνός, εξάλλου οι θέσεις των εξωτερικών εν συνόλο είναι 98 αν έχουν δεχθεί το 8μηνο οι 70 τότε με δύο ομάδες των 35 ατόμων τελειώσαμε (30-40 άτομα περνάνε κάθε φορά από το υπουργείο). Οι εσσωτερικοί φύλακες θα πιάσουν δουλειά πριν από εμάς 15-20 Μαίου οπότε θα περάσουν αυτοί πρώτα και μετά τις 20 εμείς. Δική μου εκτίμηση.
ARN έγραψε:Είναι κάποιος που δεν έχει κληθεί ακόμα για εξετάσεις στο υπουργείο;Εγώ που είμαι εξωτερικος στο Κορυδαλλό δεν έχω λάβει ειδοποίηση
Αν έχεις κάνει τις εξετάσεις που χρειάζονται και τους έχεις ενημερώσει τηλεφωνικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο Μπορείς να τους καλέσεις ξανά για να ενημερωθείς σχετικά αν θες. Κορυδαλλό εξωτερικός είμαι και εγώ και είχα πάει στο πρώτο γκρουπ που καλέσανε.
Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
Giorgos.g έγραψε:Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
Δεν παίζει η πιθανότητα να μας δώσουν 1-2 στολές κτλ και από κει και πέρα οτιδήποτε έξτρα θελήσουμε να το αγοράσουμε μόνοι μας; όταν μας καλέσουν για εκπαίδευση Κομοτηνή εμάς τους εξωτερικούς δεν πρέπει να έχουμε ήδη στολή; θα μας την παραχωρήσουν εκεί ή θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να αγοράσουμε πριν πάμε Κομοτηνή; πως θα το μάθουμε αυτό;
Δεν παίζει η πιθανότητα να μας δώσουν 1-2 στολές κτλ και από κει και πέρα οτιδήποτε έξτρα θελήσουμε να το αγοράσουμε μόνοι μας; όταν μας καλέσουν για εκπαίδευση Κομοτηνή εμάς τους εξωτερικούς δεν πρέπει να έχουμε ήδη στολή; θα μας την παραχωρήσουν εκεί ή θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να αγοράσουμε πριν πάμε Κομοτηνή; πως θα το μάθουμε αυτό;
Τι να σ πω αδερφε εγω δεν τους εμπιστεύομαι κ απ τ να τρέχω τελευταία στιγμη θ παρω τ δικα μ κ τελειωσε..
Giorgos.g έγραψε:Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
Τελικά ήρθε μέιλ 17 του μηνός
Κ εγώ παρουσιάζομαι αύριο στο υπουργείο Παναγιώτη..