Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

wolver έγραψε:Ρε παιδες τελικα η προκηρυξη για το 19 θα βγει; Η μας δουλευουν?

Οι συνδικαλιστές και των σωφρον και υεφκκ, ζήτησαν επιλαχόντες της 6Κ για τις θέσεις της νέας προκήρυξης για να μπουν άμεσα όταν βγουν τα οριστικά, και το υπουργείο δεν έχει απαντήσει ακόμα αν και το πιθανότερο είναι να αρνηθεί.

Πάντως στον προγραμματισμό του ασεπ δεν την βλέπω πουθενά.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από wolver »

Και εγω γι αυτο το λεω! Απο την μια το υπουργειο θελει να επισπευσει την διαδικασια και απο την αλλη δεν υπαρχει τιποτα στον ΑΣΕΠ και εαν σκεφτεις πως σε ουτε 6 μηνες εχουμε εκλογες δεν νομιζω να προλαβαινει να βγει!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Είναι κάποιος που δεν έχει κληθεί ακόμα για εξετάσεις στο υπουργείο; Εγώ που είμαι εξωτερικος στο Κορυδαλλό δεν έχω λάβει ειδοποίηση

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

ARN έγραψε:Είναι κάποιος που δεν έχει κληθεί ακόμα για εξετάσεις στο υπουργείο;Εγώ που είμαι εξωτερικος στο Κορυδαλλό δεν έχω λάβει ειδοποίηση

Ούτε και εγώ έχω λάβει. Υποθέτω ότι αφού εμείς θα περάσουμε εκπαίδευση πρώτα και αυτή είναι προγραμματισμένη για αρχές Ιουνίου θα μα καλέσουν στις τελευταίες επιτροπές τέλη του μηνός, εξάλλου οι θέσεις των εξωτερικών εν συνόλο είναι 98 αν έχουν δεχθεί το 8μηνο οι 70 τότε με δύο ομάδες των 35 ατόμων τελειώσαμε (30-40 άτομα περνάνε κάθε φορά από το υπουργείο). Οι εσσωτερικοί φύλακες θα πιάσουν δουλειά πριν από εμάς 15-20 Μαίου οπότε θα περάσουν αυτοί πρώτα και μετά τις 20 εμείς. Δική μου εκτίμηση.

Mike

Δημοσίευση από Mike »

ARN έγραψε:Είναι κάποιος που δεν έχει κληθεί ακόμα για εξετάσεις στο υπουργείο;Εγώ που είμαι εξωτερικος στο Κορυδαλλό δεν έχω λάβει ειδοποίηση

Αν έχεις κάνει τις εξετάσεις που χρειάζονται και τους έχεις ενημερώσει τηλεφωνικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο Μπορείς να τους καλέσεις ξανά για να ενημερωθείς σχετικά αν θες. Κορυδαλλό εξωτερικός είμαι και εγώ και είχα πάει στο πρώτο γκρουπ που καλέσανε.

Giorgos.g
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Giorgos.g »

Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Giorgos.g έγραψε:Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
Τελικά ήρθε μέιλ 17 του μηνός

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Και εμένα ίδια ημερομηνία, πριν λίγα λεπτά ήρθε
Johnie

Δημοσίευση από Johnie »

Να κοιτάτε και στα ανεπιθύμητα mail παιδιά. Εμένα μου το πέταξε εκεί. Και το είδα κατά λάθος!
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Κανα καλο μαγαζι εδω αθηνα να αγοράσουμε στολές κ αρβυλα ξερετε ρε παιδια?;
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Pistolete έγραψε:Κανα καλο μαγαζι εδω αθηνα να αγοράσουμε στολές κ αρβυλα ξερετε ρε παιδια?;
Δεν παίζει η πιθανότητα να μας δώσουν 1-2 στολές κτλ και από κει και πέρα οτιδήποτε έξτρα θελήσουμε να το αγοράσουμε μόνοι μας; όταν μας καλέσουν για εκπαίδευση Κομοτηνή εμάς τους εξωτερικούς δεν πρέπει να έχουμε ήδη στολή; θα μας την παραχωρήσουν εκεί ή θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να αγοράσουμε πριν πάμε Κομοτηνή; πως θα το μάθουμε αυτό;

Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Reddot έγραψε:
Pistolete έγραψε:Κανα καλο μαγαζι εδω αθηνα να αγοράσουμε στολές κ αρβυλα ξερετε ρε παιδια?;
Δεν παίζει η πιθανότητα να μας δώσουν 1-2 στολές κτλ και από κει και πέρα οτιδήποτε έξτρα θελήσουμε να το αγοράσουμε μόνοι μας; όταν μας καλέσουν για εκπαίδευση Κομοτηνή εμάς τους εξωτερικούς δεν πρέπει να έχουμε ήδη στολή; θα μας την παραχωρήσουν εκεί ή θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να αγοράσουμε πριν πάμε Κομοτηνή; πως θα το μάθουμε αυτό;

Τι να σ πω αδερφε εγω δεν τους εμπιστεύομαι κ απ τ να τρέχω τελευταία στιγμη θ παρω τ δικα μ κ τελειωσε..

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

REDMAN316 έγραψε:
Giorgos.g έγραψε:Arn και redman εγώ πήγα με το πρώτο γκρουπ ήμουν μέσα στα 10 άτομα που πήγαμε στο υπουργείο.5 εσωτερικοί 5 εξωτερικοί. Όλοι Κορυδαλλό. Τώρα παίρνουν από ότι φαίνεται περισσότερα άτομα. Αν θα μπείτε με προσωρινά και έχετε ενημερώσει ότι θα πάτε θα σας καλέσουν σύντομα. Και από ότι λένε εκπαίδευση σε μας περίπου αρχές Ιουνίου.
Τελικά ήρθε μέιλ 17 του μηνός

Κ εγώ παρουσιάζομαι αύριο στο υπουργείο Παναγιώτη..
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ml έγραψε:Και εγώ παρουσιάζομαι αύριο στο υπουργείο Παναγιώτη.

Από την Θεσσαλονίκη δεν είπαμε οτι είσαι;

Ανθρωποφύλακας

Δημοσίευση από Ανθρωποφύλακας »

Έχουμε κανένα νέο από συναδέλφους που ήταν σήμερα στο υπουργείο; Και από ποιες φυλακές ήταν κόσμος εκεί;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες