Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Οχι καλε, τι λεμε τωρα. Να σε κοψουν αν εχεις κανει μηνισκο ή σκοληκοειδιτη ας πουμε; Ειναι τρελό

Τωρα αν καποιος εχει λαμες, εχει κανει χειρουργεια καρδιας ή στο κεφαλι σοβαρα πράγματα δεν ειναι θεμα νομων. Ειναι ιατρικα θεματα και γιαυτο υπαρχει η επιτροπη που εχει γνωσεις να κρινει

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν λάβει ακόμα email ;
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Θα πω κακία τώρα αλλά δεν κρατιέμαι...

Θέλετε ορισμένοι να γίνεται Σωφρονιστικοί να επιβάλλεται νόμους και τάξη σε φυλακισμένους... έχετε λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό και δεν γνωρίζεται ούτε τα βασικά; ρωτάτε για τατουάζ για χειρουργεία για για για... δηλαδή πόσο μυαλό θέλει όταν σου λένε πως περνάς από υγειονομικές εξετάσεις και σε κρίνει επιτροπή αν είσαι ικανός ή μη; Η επιτροπή στηρίζεται σε ΦΕΚ δεν θα κάνει ο, τι της κατέβει.. δηλαδή ρε παιδιά λίγο μυαλό.

Και μην μου πείτε μερικοί δεν είχατε χρόνο να τα ψάξετε όλα αυτά..

SS1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SS1 »

Καλησπέρα είμαι στο Λ αλλά ακόμα δεν έχω λάβει mail εμένα σε τηλ που πήρα λένε θα το πάνε τμηματικά
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

SS1 έγραψε:Καλησπέρα είμαι στο Λ αλλά ακόμα δεν έχω λάβει mail εμένα σε τηλ που πήρα λένε θα το πάνε τμηματικά
Τι ενοουν τμηματικά;

Geopatr

Δημοσίευση από Geopatr »

Παιδιά πάει με τους νομούς μην αγχωνεσαγ μου είπαν όλοι θα πάμε και ας μην έχετε λάβει κάποιοι το email.
SS1
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από SS1 »

Λογικά θα καλούν ομάδες ανα νομους της Ελλάδας
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Εγώ που είμαι για Αθήνα δεν με έχουν καλέσει ακόμα ! Αν ήταν με νομούς λογικά θα έπρεπε να έχω λάβει πρόσκληση
Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

Παιδια σημερα περασα ιατρικά και ψυχιατρικά και κατάλαβα πως το μονο που πρέπει να κανετε ειναι να μην έχετε άγχος. Να εισται ο εαυτός σας γιατι στις ερωτήσεις υπάρχουν παγίδες να απαντάτε με ειλικρίνεια για να ξέρετε τι θα πείτε στην Επιτροπή και ο χρόνος ειναι λίγος για 566 ερωτησεις 2 ωρες οι περισσότεροι χαζεψαμε πως περασε ο χρονος. Ο κ. Παναγιώτης θα σας εξηγήσει απο κοντά περισσότερα για όσους ειναι εσωτερικοί Κορυδαλλό. Μας ενημέρωσε για κατι πολυ βασικό που ειναι για ολα τα Κ. Κ ενα έγγραφο που απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις μας σε σχέση με τον χώρο εργασίας καθήκοντα κτλ το οποιο ειναι στην Ιστοσελίδα της ΠΟΥΕΦ. Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλους και κατι ακομα εμείς που περάσαμε σήμερα απο Επιτροπές είπαν οτι οι συμβάσεις θα ξεκινήσουν απο Μάιο.
Ι' ΜΑΚ 5ο ΕΤΕΘ

Δημοσίευση από Ι' ΜΑΚ 5ο ΕΤΕΘ »

alexandros91 έγραψε:Παιδια σημερα περασα ιατρικά και ψυχιατρικά και κατάλαβα πως το μονο που πρέπει να κανετε ειναι να μην έχετε άγχος. Να εισται ο εαυτός σας γιατι στις ερωτήσεις υπάρχουν παγίδες να απαντάτε με ειλικρίνεια για να ξέρετε τι θα πείτε στην Επιτροπή και ο χρόνος ειναι λίγος για 566 ερωτησεις 2 ωρες οι περισσότεροι χαζεψαμε πως περασε ο χρονος. Ο κ. Παναγιώτης θα σας εξηγήσει απο κοντά περισσότερα για όσους ειναι εσωτερικοί Κορυδαλλό. Μας ενημέρωσε για κατι πολυ βασικό που ειναι για ολα τα Κ. Κ ενα έγγραφο που απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις μας σε σχέση με τον χώρο εργασίας καθήκοντα κτλ το οποιο ειναι στην Ιστοσελίδα της ΠΟΥΕΦ. Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλους και κατι ακομα εμείς που περάσαμε σήμερα απο Επιτροπές είπαν οτι οι συμβάσεις θα ξεκινήσουν απο Μάιο.
Στα ψυχιατρικα εκτος απο τις γραπτες ερωτησεις, σε ρωτανε και προφορικα?
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Ευχαριστουμε για την ενημέρωση. Να σε ρωτήσω... πέρα από το τεστ υπάρχει και άλλο κομμάτι, τύπου συνέντευξη;
SS1
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από SS1 »

Σε ομάδα 10 άτομο σας φωνάζουν η πιο πολλά ;
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

alexandros91 έγραψε:Παιδια σημερα περασα ιατρικά και ψυχιατρικά και κατάλαβα πως το μονο που πρέπει να κανετε ειναι να μην έχετε άγχος. Να εισται ο εαυτός σας γιατι στις ερωτήσεις υπάρχουν παγίδες να απαντάτε με ειλικρίνεια για να ξέρετε τι θα πείτε στην Επιτροπή και ο χρόνος ειναι λίγος για 566 ερωτησεις 2 ωρες οι περισσότεροι χαζεψαμε πως περασε ο χρονος. Ο κ. Παναγιώτης θα σας εξηγήσει απο κοντά περισσότερα για όσους ειναι εσωτερικοί Κορυδαλλό. Μας ενημέρωσε για κατι πολυ βασικό που ειναι για ολα τα Κ. Κ ενα έγγραφο που απαντάει σε ολες τις ερωτήσεις μας σε σχέση με τον χώρο εργασίας καθήκοντα κτλ το οποιο ειναι στην Ιστοσελίδα της ΠΟΥΕΦ. Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλους και κατι ακομα εμείς που περάσαμε σήμερα απο Επιτροπές είπαν οτι οι συμβάσεις θα ξεκινήσουν απο Μάιο.

Τι εννοείς να ξέρουμε τι θα πούμε στην επιτροπή

JohnnyD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από JohnnyD »

Και εγώ Κρήτη πέρασα Δεν μ ήρθε ακόμα e-mail στο τηλ μ είπαν αρχές Μαΐου θα μας πουν
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

alexandros91 έγραψε:. Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλους και κατι ακομα εμείς που περάσαμε σήμερα απο Επιτροπές είπαν οτι οι συμβάσεις θα ξεκινήσουν απο Μάιο.

Άρα θα παίρνει σταδιακά κόσμο, κάποιοι Μάιο άλλοι Ιούνιο κτλπ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες