Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Εμένα μου έστειλαν να πάω στο υπουργείο στις 10/5. Είναι κανείς απο εδώ που θα πάει Χανιά Κρήτης; (Κρήτη 1)
Κωστας κόκκινης

Δημοσίευση από Κωστας κόκκινης »

Καλημερα παιδιά γνωρίζει καποιος αν αυτοι που ειναι ειδική κατηγορία με ποσοστό αναπηρίας θα δωσουν κανονικά αθληματα με τα ίδια κριτήρια με όλους η αν παει κάποιος στο υπουργείο ας ρωτήσει αν γινεται
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

από Πάτρα και εγώ παιδιά δεν μου έχει έρθει e mail
Larslane

Δημοσίευση από Larslane »

Παιδια οι γιατροί που εξετάζουν τους ιδοχ κωλυονται στα τατουάζ με απειλές ότι πρεπει να τους κοψουν. Στο ΦΕΚ της 6κ 2018 δεν αναφερει κάτι για τη δερματοστιξια. Όσοι αντιμετωπίσετε πρόβλημα ενημερώστε τον ΑΣΕΠ
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Μίλησα με υπουργείο στις 12:20 και μου είπαν ότι όσοι δεν έχουν λάβει mail όπως εγώ ακόμα δεν χρειάζεται να ανησυχούν για κάτι γιατί θα καλέσουν και από 13-17 και από 20-24 Μαϊου άτομα χωρίς να μου δώσει παραπάνω εξηγήσεις με το ποια σειρά καλούν. Η λογική μου λέει ότι μάλλον καλούν αλφαβητικά. Μπορούν τα άτομα που τους κάλεσαν χθες και προχθές να μας επιβεβαιώσουν ή αναιρέσουν αυτό; Ήσασταν όλοι πριν το "Λ"(λάμδα);
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Καλημέρα παιδιά! Είδατε σήμερα τους ψυχολόγους; Πως ήταν; Σας είπαν και κάτι άλλο;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν τέλη Μαίου οπότε οι προσλήψεις θα αρχίσουν Ιούνιο.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Αφού δώσουμε τα υγειονομικά και τα ψυχομετρικά περιμένουμε κάποια αποτελέσματα;
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Για σου φίλε 10/5 Και εγώ. Χανιά.
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Larslane έγραψε:Παιδια οι γιατροί που εξετάζουν τους ιδοχ κωλυονται στα τατουάζ με απειλές ότι πρεπει να τους κοψουν. Στο ΦΕΚ της 6κ 2018 δεν αναφερει κάτι για τη δερματοστιξια. Όσοι αντιμετωπίσετε πρόβλημα ενημερώστε τον ΑΣΕΠ

Τι απειλες εννοεις; Τους κοβουν η δεν τους κοβουν απο ιδοχ; Επισης ησουν παρων; Τον ασεπ γιατι; Τι σχεση εχει μαυτο?

Petros

Δημοσίευση από Petros »

Εγώ είμαι βόρεια Ελλάδα και εγώ για Χανιά είμαι και θα πάω 10 /5 στο υπουργείο
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Σε όσους έχει έρθει email Μπορείτε ρε παιδιά να μας πείτε μέχρι τι γράμμα είστε που σας έχουν καλέσει να έχουμε μια εικόνα;
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Κωστας έγραψε:Σε όσους έχει έρθει email Μπορείτε ρε παιδιά να μας πείτε μέχρι τι γράμμα είστε που σας έχουν καλέσει να έχουμε μια εικόνα;

Θεωρώ πως πηγαίνει με το κατάστημα κράτησης εγώ και άλλα 2 ατομα πάνε στις 10/5 Κρήτη, το επώνυμο μου ξεκινάει απο Κ

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

REDMAN316 έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν τέλη Μαίου οπότε οι προσλήψεις θα αρχίσουν Ιούνιο.

Θα μπορουσαν να γινονται και σταδιακα οι προσληψεις. Να υπογραφουν καποια ατομα και να πιανουν δουλεια, μετα λιγοι ακομα κλπ

Υποθεσεις κανω φυσικα, δεν εχω ιδεα

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Christian έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν τέλη Μαίου οπότε οι προσλήψεις θα αρχίσουν Ιούνιο.

Θα μπορουσαν να γινονται και σταδιακα οι προσληψεις. Να υπογραφουν καποια ατομα και να πιανουν δουλεια, μετα λιγοι ακομα κλπ

Υποθεσεις κανω φυσικα, δεν εχω ιδεα

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για τους εσωτερικούς αλλά όχι για τους εξωτερικούς καθώς οι εξωτερικοί θα πρέπει να περάσουν εκπαίδευση πρώτα και φυσικά δεν γίνεται να το κάνουν σε γκρουπ για λόγους οικονομίας και οργάνωσης.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες