Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guardian

Δημοσίευση από Guardian »

Ηλία και εγώ καταγομαι από Θεσσαλία.. εδώ κοντά Θεσσαλία παρουσιαζομαι. εκανα τις εξετάσεις και τους πήρα τηλέφωνο αλλά επειδή έστειλα σήμερα τον φάκελο με τα στοιχεια-προσοντα-υπευθυνες δηλώσεις.. μου είπαν ότι θα με καλέσουν μετά το Πάσχα να κατέβω Αθήνα. αν τα έστελνα μέχρι πριν τρεις μέρες λογικά θα μου έστελναν εμαιλ για να κατέβω μέσα στη μεγάλη εβδομαδα
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Pistolete έγραψε:Παίδες οποιος πηγαινει στο υπουργειο αν εχει την καλοσύνη να μας πει τι παιζει να προ ετοιμαζόμαστε κ εμεις π θα παμε την αλλη εβδομαδα. Καλη επιτυχια σ ολους

καλησπέρα φίλε, έχεις λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση να παρουσιαστείς στο υπουργείο την επόμενη εβδομάδα ή υποθέτεις ότι θα καλέσουν τους υπόλοιπους την άλλη εβδομάδα;

Εγώ τους ενημέρωσα απ την Πέμπτη το μεσημέρι ότι έχω όλες τις εξετάσεις έτοιμες και Παρασκευή πρωί ότι θα έστελνα τα δικαιολογητικά αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ακόμη. Επαρχία μένω, αν παίζει κάποιον ρόλο.

Πάντως την Μ εβδομάδα μόνο Μ Τρίτη και Μ Τετάρτη αντίστοιχα, θα πάνε όσοι έχουν ενημερωθεί, Μ Πέμπτη είναι ημι-αργία οπότε δύσκολο να καλέσουν άτομα για Μ Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα αργία, Τετάρτη αργία, οπότε οι υπόλοιποι υποθέτω θα λάβουμε ειδοποίηση (μάλλον μες στην εβδομάδα) για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Θα καλούν και το Μάιο μην αγχώνεστε
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Reddot έγραψε:
Pistolete έγραψε:Παίδες οποιος πηγαινει στο υπουργειο αν εχει την καλοσύνη να μας πει τι παιζει να προ ετοιμαζόμαστε κ εμεις π θα παμε την αλλη εβδομαδα. Καλη επιτυχια σ ολους

καλησπέρα φίλε, έχεις λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση να παρουσιαστείς στο υπουργείο την επόμενη εβδομάδα ή υποθέτεις ότι θα καλέσουν τους υπόλοιπους την άλλη εβδομάδα;

Εγώ τους ενημέρωσα απ την Πέμπτη το μεσημέρι ότι έχω όλες τις εξετάσεις έτοιμες και Παρασκευή πρωί ότι θα έστελνα τα δικαιολογητικά αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ακόμη. Επαρχία μένω, αν παίζει κάποιον ρόλο.

Πάντως την Μ εβδομάδα μόνο Μ Τρίτη και Μ Τετάρτη αντίστοιχα, θα πάνε όσοι έχουν ενημερωθεί, Μ Πέμπτη είναι ημι-αργία οπότε δύσκολο να καλέσουν άτομα για Μ Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα αργία, Τετάρτη αργία, οπότε οι υπόλοιποι υποθέτω θα λάβουμε ειδοποίηση (μάλλον μες στην εβδομάδα) για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.

Υποθεση εκανα φιλε.. Μπορει ν ειναι κ μες τον Μάιο έστω να ξερουμε κ εμεις τι γινεται απ οσα παιδια μες την βδομάδα

Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Pistolete έγραψε:Υποθεση εκανα φιλε. Μπορει ν ειναι κ μες τον Μάιο έστω να ξερουμε κ εμεις τι γινεται απ οσα παιδια μες την βδομάδα

Αυτό, ας μας ενημερώσουν όσοι παρουσιαστούν στο υπουργείο να έχουμε και εμείς μια ιδέα ως προς τις διαδικασίες που κάναν εκεί!

Για να δούμε, λογικά από αύριο θα έχουμε νεότερα απ τα παιδιά που θα πάνε στο υπουργείο!

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

Αν είναι εύκολο, να γίνει κ μια ερώτηση σχετικά με το πόσες μέρες θα μεσολαβησουν απ την παρουσία μας στο υπουργείο έως κ την ανάληψη υπηρεσίας, ώστε να δούμε πότε θα δηλώσουμε παραίτηση όσοι εργαζόμαστε. Ας μας ενημερωσουν οσοι πανε αυριο!
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Guardian έγραψε:Ηλία και εγώ καταγομαι από Θεσσαλία.. εδώ κοντά Θεσσαλία παρουσιαζομαι. εκανα τις εξετάσεις και τους πήρα τηλέφωνο αλλά επειδή έστειλα σήμερα τον φάκελο με τα στοιχεια-προσοντα-υπευθυνες δηλώσεις.. μου είπαν ότι θα με καλέσουν μετά το Πάσχα να κατέβω Αθήνα. αν τα έστελνα μέχρι πριν τρεις μέρες λογικά θα μου έστελναν εμαιλ για να κατέβω μέσα στη μεγάλη εβδομαδα
Κορυδαλλό; Δεν τα έστειλα ακόμα αυτά Εγώ τώρα θα τα στείλω μεγάλη βδομάδα... απλά της εξετάσεις είπα ότι έκανα...

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Πεμπτη εστειλα τα χαρτια αφου πρωτα τους ενηνερωσα οτι τελειωσα τις εξετασεις μου. Ακομα μειλ δεν ελαβα. Πολυ παραξενο μο υ φαινεται. Επαρχια
Guardian

Δημοσίευση από Guardian »

Ναι να στείλεις Κάι τα χαρτιά σου. τις εξετάσεις να τις κρατήσεις να τις προσκομίσεις ο ίδιος.
Forebni

Δημοσίευση από Forebni »

Θα ρωτήσω αύριο που είπες αύριο που θα πάω στο υπουργείο και θα σε ενημερώσω , με απασχολεί και εμένα το ζήτημα της ανάληψης βαρδιας έχε πλάκα να μας πουν από αύριο , ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

ml έγραψε: Αν είναι εύκολο, να γίνει κ μια ερώτηση σχετικά με το πόσες μέρες θα μεσολαβησουν απ την παρουσία μας στο υπουργείο έως κ την ανάληψη υπηρεσίας, ώστε να δούμε πότε θα δηλώσουμε παραίτηση όσοι εργαζόμαστε. Ας μας ενημερωσουν οσοι πανε αυριο!
Αυτό το ρώτησα εγώ την Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο καθώς εργάζομαι και μου είπε ότι σύμβαση θα υπογράψουμε σίγουρα εντός Μαϊου χωρίς να υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις τελευταία στιγμή. Δούλεψε και αυτή την εβδομάδα και από την επόμενη σταμάτα. Βέβαια δεν ξέρω και τα οικονομικά του καθενός εδώ μέσα οπότε μπορεί να μη θέλεις να χάσεις κάποια μεροκάματα.
Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Pavlos_90 έγραψε: Αυτό το ρώτησα εγώ την Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο καθώς εργάζομαι και μου είπε ότι σύμβαση θα υπογράψουμε σίγουρα εντός Μαϊου χωρίς να υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις τελευταία στιγμή. Δούλεψε και αυτή την εβδομάδα και από την επόμενη σταμάτα. Βέβαια δεν ξέρω και τα οικονομικά του καθενός εδώ μέσα οπότε μπορεί να μη θέλεις να χάσεις κάποια μεροκάματα.

Προσωπικά αν δεν βγει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στο κατάστημα κρατήσης δουλειά δεν αφηνω

Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Guardian έγραψε:Ναι να στείλεις Κάι τα χαρτιά σου. τις εξετάσεις να τις κρατήσεις να τις προσκομίσεις ο ίδιος.
έγινε Ευχαριστώ!!!
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Καλησπέρα. καλη αρχή σε όσους δέχτηκαν τις συμβασεις. εγω επέλεξα να περιμένω τα οριστικά για οικονομικούς λόγους κυρίως ελπίζω να μην αλλάξουν τα πράγματα και να έχουμε ελάχιστες αλλαγές στα οριστικα. οι δοκιμασίες από την άλλη είναι στο χέρι και στην τύχη του καθενός. καλη επιτυχία σε όλους
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

6k2018 έγραψε:
Pavlos_90 έγραψε: Αυτό το ρώτησα εγώ την Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο καθώς εργάζομαι και μου είπε ότι σύμβαση θα υπογράψουμε σίγουρα εντός Μαϊου χωρίς να υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις τελευταία στιγμή. Δούλεψε και αυτή την εβδομάδα και από την επόμενη σταμάτα. Βέβαια δεν ξέρω και τα οικονομικά του καθενός εδώ μέσα οπότε μπορεί να μη θέλεις να χάσεις κάποια μεροκάματα.

Προσωπικά αν δεν βγει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στο κατάστημα κρατήσης δουλειά δεν αφηνω

Κ εγώ το ίδιο. Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κ μετά θα δηλώσω παραίτηση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες