Έτσι έγραφε στο μέιλ. Αν αποδεχτείς τη σύμβαση εντός 3-4 ημερών πρεπει να έχεις κάνει εξετάσεις. Το μνμ ξεκινά με το αν δεν κάνω λάθος δεν απάντησα με σιγουριά. Εσύ που ξέρεις γιατί δεν απαντάς του ανθρώπου.S10_2019 έγραψε:Φίλε ότι να ναι έγραψες
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
φίλε στο email σου λέει ότι ο εκτιμώμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν αυτές εξετάσεις που ζητάνε δεν θα σου πάρει πάνω από 3 με 4 μέρες..
Ως προθεσμία ορίζεται το άμεσα
Παιδιά καλησπέρα.. στην αίτηση που στέλνουμε θα πρέπει να γταψουμγ κ τι χαρτιά θα τους προσκομίσουμε; Γιατί εγώ τον εστςιλα το φάκελο. Αλλά δεν έγραψα τπτ
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Argy91 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Στην αίτηση που στέλνουμε θα πρέπει να γταψουμγ κ τι χαρτιά θα τους προσκομίσουμε; Γιατί εγώ τον εστςιλα το φάκελο. Αλλά δεν έγραψα τπτ
Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. αλλά με τρώει το άγχος.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Μην ανησυχεις φίλε, αυτά είναι λεπτομέρειες.. Που περασες φίλε;
Χαλκίδα εσωτερικος.. εσύ; με το καλό όλοι καλη αρχή να έχουμε
Καλησπέρα παιδιά έχω στείλει ιμειλ ότι έκανα εξετάσεις πήρα και τηλέφωνο και ακόμα περιμένω για να με καλέσουν δεν μου έχει έρθει κάποιο ιμειλ ακόμα είμαι από Θεσσαλία πάνω...
Καλημερα ! Βλεπω καιρο τις συζητησεις σας με ενδιαφερον μπορω να πω ! Καλη τυχη σε οσους μπουν τωρα !
τα λεμε τεταρτη πρωι !
τα λεμε τεταρτη πρωι !
Καλησπέρα είμαι για Κορυδαλλό εσωτερικός...Guardian έγραψε:Για που είσαι φίλε Ηλία;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Πάνος έγραψε:γιατί μετά από 3χρονια δεν θα πάρουν πόδι; Αν το σκεφτόταν έτσι ας έβγαζε για μόνιμουςέχουμε προκηρύξεις φέτος στα σώματα ασφαλείας θυμίζει παλιές καλές εποχές
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί να έχουν απολυθεί ΟΒΑ, παρά μόνο με την θέληση τους.
Το κράτος ξέρει τι κάνει για λίγο οικονομία.
Τους έχει με συμβάσεις και ανανεώσεις γιατί συμφέρουν.
Αλλά τα έξοδα του μόνιμου και άλλα του συμβασιούχου.
Παίδες οποιος πηγαινει στο υπουργειο αν εχει την καλοσύνη να μας πει τι παιζει να προ ετοιμαζόμαστε κ εμεις π θα παμε την αλλη εβδομαδα.. Καλη επιτυχια σ ολους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες